1. Home>
 2. Over ons>

Werken bij SD Worx

Working at SDWorx

Heb jij passie voor HR, Technologie, Sales, Recruitment en/of Payroll? Dan beloven wij één ding: bij SD Worx verveel je, je nooit! Wat wij doen? Wij bieden oplossingen aan die in elke medewerker het beste naar boven haalt. Dit doen we voor onze diverse nationale, regionale en internationale klanten. 

We zijn altijd op zoek naar talent. Solliciteer snel op één van onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Vind jouw droombaan
Working at SDWorx
The Big Yes

Solliciteer nu

Word onderdeel van ons team en ervaar hoe we samen de wereld van HR-dienstverlening transformeren. Hier is geen dag hetzelfde en is elke uitdaging een stap dichterbij groei. Solliciteer nu en begin aan een nieuw hoofdstuk in jouw carrière. Tot snel!

  Werken bij SD Worx

  Werken bij SD Worx betekent

  Connaissance de tous les outilsWerken voor een Europese marktleider

  Met meer dan 75 jaar ervaring in HR en payroll bieden wij een motiverende werkomgeving, werkzekerheid, een kantoor dicht bij huis en mogelijkheden om je eigen carrièrepad te sturen.

  Connaissance de tous les outilsBouwen van jouw carrière

  Wat je niet weet, kun je leren. Dankzij een verscheidenheid aan opleidingen, persoonlijke begeleiding en slimme collega's kun je jouw kennis en vaardigheden dag na dag uitbreiden.

  Connaissance de tous les outilsFlexibiliteit

  Flexibiliteit betekent voor ons dat je je eigen schema kunt bepalen. Laat je collega's weten wanneer ze je kunnen bereiken, zodat er geen problemen ontstaan.

  Wat vinden jouw collega’s van hun baan?

  Ouafaa Steinmetz
  Hoi, ik ben Ouafaa Steinmetz en ik ben een Senior Payroll Administrator bij SD Worx. Ik doe dit al 3½ jaar en ik heb me nog niet verveeld. Er zijn genoeg challenges op HR, Payroll of ben je technisch onderlegd, houd je van een uitdaging en ben je op zoek naar iets nieuws en vernieuwends? Je bent van harte welkom om mijn nieuwe collega te zijn, dat lijkt mij ontzettend leuk! Hopelijk tot gauw, Doeg!
  Ouafaa Steinmetz,
  Senior Payroll Administrator, SD Worx
  Word een Payroll Administrator zoals Ouafaa
  HR Consultant
  Hey allemaal, ik ben Doris. Ik werk als HR Consultant bij SD Worx en ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik mag klanten helpen, ik mag upgrades uitvoeren, ik kan uiteindelijk trainingen gaan geven en weet je wat het leukste van allemaal is? Ik ben niet eens begonnen als Consultant bij SD Worx. Nee nee, ik ben begonnen bij Sales en ben helemaal doorgegroeid! Ik vind het zo fijn dat SD Worx me deze mogelijkheid geeft. Komen jullie ook ons team versterken?
  Doris van Riel ,
  HR Consultant, SD Worx
  Word een HR Consultant zoals Doris

  Open sollicitatie

  Vind je hier geen passende vacature, maar ben je wel enthousiast geworden? Stuur ons dan een open sollicitatie. We maken graag kennis met je! Stuur ons je cv en introductie en we nemen contact met je op.

   Neem contact op

   Op zoek naar een stageplaats?

   Ben je student en wil jij achter de schermen kijken bij een grote, dynamische organisatie? We hebben stageplaatsen voor studenten die een opleiding volgen in de richting van HR, salarisadministratie of ICT, maar ook voor studenten met andere disciplines is er plek. Zoek je een stageplaats? Laat het ons weten! 

    Neem contact op

    Meer weten over werken bij SD Worx?

    Albert Umans vertelt je graag meer over onze vacatures en werken bij SD Worx.

     Of kijk naar open vacatures bij een van onze andere SD Worx merken:

     Staffing Solutions
     Protime
     Pointlogic_Resized-logo