1. Home>
  2. HR- & salarisoplossingen die jouw bedrijf helpen >

Werken bij SD Worx

Working at SDWorx

Heb jij passie voor HR, Technologie, Sales, Recruitment en/of Payroll? Dan beloven wij één ding: bij SD Worx verveel je, je nooit! Wat wij doen? Wij bieden oplossingen aan die in elke medewerker het beste naar boven haalt. Dit doen we voor onze diverse nationale, regionale en internationale klanten.

Vind jouw droombaan
Working at SDWorx

Werken bij SD Worx betekent

Connaissance de tous les outilsWerken voor een Europese marktleider

Met meer dan 75 jaar ervaring in HR en payroll bieden wij een motiverende werkomgeving, werkzekerheid, een kantoor dicht bij huis en mogelijkheden om je eigen carrièrepad te sturen.

Connaissance de tous les outilsBouwen van jouw carrière

Wat je niet weet, kun je leren. Dankzij een verscheidenheid aan opleidingen, persoonlijke begeleiding en slimme collega's kun je jouw kennis en vaardigheden dag na dag uitbreiden.

Connaissance de tous les outilsFlexibiliteit

Flexibiliteit betekent voor ons dat je je eigen schema kunt bepalen. Laat je collega's weten wanneer ze je kunnen bereiken, zodat er geen problemen ontstaan.

Wat vinden jouw collega’s van hun baan?

Ouafaa Steinmetz
Hoi, ik ben Ouafaa Steinmetz en ik ben een Senior Payroll Administrator bij SD Worx. Ik doe dit al 3½ jaar en ik heb me nog niet verveeld. Er zijn genoeg challenges op HR, Payroll of ben je technisch onderlegd, houd je van een uitdaging en ben je op zoek naar iets nieuws en vernieuwends? Je bent van harte welkom om mijn nieuwe collega te zijn, dat lijkt mij ontzettend leuk! Hopelijk tot gauw, Doeg!
Ouafaa Steinmetz,
Senior Payroll Administrator, SD Worx
Word een Payroll Administrator zoals Ouafaa
HR Consultant
Hey allemaal, ik ben Doris. Ik werk als HR Consultant bij SD Worx en ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik mag klanten helpen, ik mag upgrades uitvoeren, ik kan uiteindelijk trainingen gaan geven en weet je wat het leukste van allemaal is? Ik ben niet eens begonnen als Consultant bij SD Worx. Nee nee, ik ben begonnen bij Sales en ben helemaal doorgegroeid! Ik vind het zo fijn dat SD Worx me deze mogelijkheid geeft. Komen jullie ook ons team versterken?
Doris van Riel ,
HR Consultant, SD Worx
Word een HR Consultant zoals Doris

Of kijk naar open vacatures bij een van onze andere SD Worx merken:

Staffing Solutions
Protime
Pointlogic_Resized-logo