1. Home>

Publicaties

Kvinna som läser

Ontdek onze e-books, gidsen en whitepapers

Whitepaper

6 tips to get 'back in business'

Hoe pas jij je bedrijf aan na versoepeling van de coronamaatregelen?

Een landelijke versoepeling van de coronamaatregelen komt eraan. Waarschijnlijk ben je op je HR-afdeling al druk bezig met de voorbereidingen hierop. Om je een extra handje te helpen, hebben we een whitepaper met 6 'back in business' tips gemaakt.

26-7-2021

Whitepaper

HR-inzichten voor 2021

HR-trends voor 2021 en een terugblik op de meest gegooglede HR-thema's van 2020.

Lockdownbeu of coronamoe? Ook in de eerste maanden van 2021 zullen we nog niet meteen naar ons vertrouwde leven terug kunnen. Terwijl die verwachtingen wél al in onze hoofden leven.

19-1-2021

Whitepaper

De voorbeeldbrief - Vakantie in coronatijd

Download de voorbeeldbrief - Vakantie in coronatijd

23-7-2020

Whitepaper

Hoog personeelsverloop?

Met dit stappenplan doe je er wat aan.

Wanneer het lastig is om goed personeel te vinden, wordt een hoog personeelsverloop al snel problematisch. Dit wil je voorkomen natuurlijk. En dat kan! Met dit stappenplan krijg je grip op je personeelsverloop en ben je in staat een stabiel team samen te stellen.

9-10-2019

E-book

Het e-book over Workforce management

Een volatiele bedrijfsomgeving vereist een wendbare aanpak van personeelsbeheer. Nieuw talent aanwerven ('‘kopen'), flexwerkers in dienst nemen ('lenen') en huidig personeel bijscholen ('bouwen') zijn allemaal opties. Waar geven werkgevers de voorkeur aan en waarom? Deze en andere vragen worden beantwoord in een boeiend e-book.

Invalid Date

E-book

Het e-book over Digital HR & employee experience

Opkomende technologieën bieden HR-teams ondersteuning in verschillende domeinen, waaronder employee experience. Hoe goed combineren Europese bedrijven de brandende behoefte aan digitalisering met het hernieuwde besef dat hun mensen centraal moeten staan? Deze en andere vragen worden beantwoord in een boeiend e-book.

Invalid Date

E-book

Payroll: zeer gewaardeerd, nauwelijks geoptimaliseerd

Welke waarde wordt payroll –een hoeksteen van HR –toebedeeld in tijden van crisis? Passen bedrijven hun strategieën aan? En worden outsourcing en flexibele beloningssystemen als onderdeel van de oplossing gezien? Deze en andere vragen worden beantwoord in een boeiend e-book.

Invalid Date

E-book

Overweeg je de salarisadministratie uit te besteden?

Kies de service die het beste bij jouw wensen past

Invalid Date

E-book

#5 voordelen digitaliseren HR-processen

Inclusief praktische voorbeelden

Invalid Date