1. Home>

HR- & salarisoplossingen die jouw bedrijf helpen

domain
SD Worx - we spark success

Breng de SPARK in jouw HR

Tegenwoordig willen mensen geïnspireerd worden door wat ze doen en de vrijheid hebben om zich te focussen op wat belangrijk is. Wij geloven dat mensen de basis vormen van het succes achter elk bedrijf en daarom helpen wij jou je medewerkers te helpen. Onze oplossingen zijn voor de hele loopbaan van werknemers: van verlonen tot het aantrekken van mensen, belonen en ontwikkelen van het talent dat jouw bedrijf tot een succes maakt. 

We helpen de kleinste bedrijven tot de grootste multinationals al meer dan 75 jaar met al hun personeelszaken en uitdagingen. Onze klanten zijn het erover eens dat onze oplossingen een enorm verschil kunnen maken voor jouw bedrijf.

  University
  75+Jaar ervaring in HR en payroll

  Employee
  350HR-, salaris- en recruitmentprofessionals in dienst

  salarisadministratie uitbesteden
  160.000Loonberekeningen per maand

  Staffing
  2.500Mensen worden door ons uitgezonden per dag

  Wayfinding
  +150Landen wereldwijd in ons bereik

  Loonkostenvoordeel voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

  Payroll zonder gedoe

  Onze HR- en salarissoftware neemt veel van jouw tijdrovende klussen uit handen. Onze ervaren professionals kunnen jouw HR- en salariswerkzaamheden ook volledig uit handen nemen. Onze consultants delen hun kennis en staan voor je klaar als je praktisch advies nodig hebt voor jouw personeelsuitdagingen. En onze datagedreven inzichten geven je de onderbouwing die nodig hebt om de juiste HR-keuzes te kunnen maken. Kortom, wij hebben alles in huis voor jouw succes.

  Ook dankzij de toewijding van onze mensen kunnen we het verschil maken voor jouw organisatie. Tijdens de drukste periodes van het jaar zetten wij dat beentje extra bij om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers op tijd geholpen zijn.

   Hier kun je SD Worx voor inschakelen:

   HR- en salarissoftware

   De beste HR- en salarissoftware vindt om je personeelszaken strak te organiseren en naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Compact, en voor nagenoeg elke organisatie in te richten; klein of groot, nationaal of internationaal.

    Meer over onze software tools

    HR- en salarisdienstverlening

    Onze ervaren HR- en salarisprofessionals kunnen jouw werk uit handen nemen. Tijdelijk, structureel en in samenwerkingsvormen op maat. Zo weet jij zeker dat complexe werkzaamheden zoals loonberekeningen efficiënt, correct en consistent plaatsvinden.

     Meer over onze dienstverlening

     Consultancy

     We hebben een ervaren team van HR- en salarisconsultants én arbeidsjuristen en fiscalisten in huis. Zij staan organisaties bij met grote en kleinere personeelsuitdagingen, delen hun kennis en staan voor je klaar als je praktisch advies nodig hebt.

      Maak kennis met onze consultants

      HR-analytics en data

      Goede data is de basis om de juiste HR-keuzes te kunnen maken. Of je nu ‘snel een overzichtje’ moet draaien, of op zoek bent naar uitgebreid onderbouwde ken- en stuurgetallen, onze datagedreven inzichten geven je de onderbouwing die nodig hebt. 

       Alles over HR-analytics en data

       Dit zeggen onze klanten over ons:

       Michael Boelaert
       Altijd een goede service. Proactieve mensen die meedenken met ons bedrijf.
       Michael Boelaert,
       Business Controller / Office Manager, Forbo Flooring Systems
       Dietske Devillé
       Dankzij de vele beschikbare profielen en diensten kan SD Worx elke vraag beantwoorden: van vragen over lonen tot juridisch complexe vraagstukken.
       Dietske Devillé,
       HR Responsible, Korys

       Partners & koppelingen

       In onze software vind je standaardkoppelingen naar instanties zoals de Belastingdienst en het UWV en hebben we een groot netwerk van partners die HR- en salarisoplossingen aanbieden.

        Overzicht partners & koppelingen

        Veiligheid & certificering

        Onze gecertificeerde software voldoet aan de strengste veiligheidseisen op het gebied van gegevensbescherming.

         Lees meer

         SD Worx corporate website

         SD Worx is een van de grootste aanbieders in HR- en salarisoplossingen, met Europese roots en een wereldwijd bereik. 

          Ga naar onze corporate website