1. Home>
  2. Over ons>

Pers

In de huidige, nieuwe wereld van flexibel werken, willen mensen inspiratie halen uit hun job en de vrijheid krijgen om zich te focussen op wat echt telt. Organisaties hebben dynamische, gemotiveerde werknemers nodig die ondersteund worden door slimme technologie. Als toonaangevende Europese leverancier van geïntegreerde HR-oplossingen maakt SD Worx van HR een waardevol instrument voor het bedrijf van hun klanten en de mensen die voor hen werken. SD Worx levert HR-oplossingen voor de hele levenscyclus van werknemers, van het betalen van werknemers tot het aantrekken, aanwerven, belonen en ontwikkelen van het talent dat bedrijven succesvol maakt. SD Worx biedt zijn oplossingen aan via vier kerncapaciteiten: software, outsourcing, consultancy en inzichten op basis van data-analyse.

Perscontacten

Linda van Swaal
Linda van Swaal
linda.vanswaal@sdworx.com
+31 (0)651 31 25 91

SD Worx is de vertrouwde toonaangevende Europese leverancier van end-to-end HR-oplossingen voor alle organisaties en werknemers. Zowat 90.000 kleine en grote organisaties in heel Europa stellen hun vertrouwen in het bedrijf en zijn meer dan 75 jaar ervaring. SD Worx berekent de lonen van ongeveer 5,7 miljoen werknemers en behoort wereldwijd tot de top vijf. De meer dan 7.500 medewerkers zijn actief in België (HQ), Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Noorwegen, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. SD Worx realiseerde in 2023 een geconsolideerde omzet van 1,058 miljard euro.

Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze persvoorlichter staat graag klaar om je van meer informatie te voorzien.

Pieter Goetgebuer
Pieter Goetgebuer
Pieter.goetgebuer@sdworx.com
+32 (0)497 45 36 73
+32 (0)3 201 76 68
PR_TribePerkAcquisition_1200x800

SD Worx neemt cloud payroll startup TribePerk over en breidt uit in Poolse kmo-markt

SD Worx, de toonaangevende Europese leverancier van HR- en payrolloplossingen, heeft de Poolse HR tech startup TribePerk overgenomen

Chatbot AI op kantoor

Nederland achterloper in Europa: 39 procent investeert niet in AI op de werkvloer

Bijna twee op de vijf Nederlandse bedrijven (39,2%) investeren nog niet in kunstmatige intelligentie (AI) op de werkvloer. Daarnaast vreest één op de zes werknemers (16,7%) dat AI een groot deel van hun taken zal overnemen. Dat blijkt uit een recent grootschalig Europees onderzoek door HR-dienstverlener SD Worx.

PR29424_1200x800

SD Worx rondt acquisitie van Roemeense marktleider in payroll- en hr-oplossingen succesvol af

SD Worx, de toonaangevende Europese provider van hr- en payrolloplossingen, heeft de acquisitie van Romanian Software S.R.L., de marktleider in Roemenië voor payroll- en HCM-oplossingen (Human Capital Management) met succes afgerond. 

PR23424_1200x800

SD Worx en Protime verlengen contract met wielerploeg tot en met 2028

De Europese HR-dienstenverlener SD Worx en de Europese marktleider in tijdsregistratie en personeelsplanning Protime hebben hun contracten als hoofdsponsors van Team SD Worx – Protime opengebroken en verlengd tot en met 2028. 

4PS en SD Worx

SD Worx en 4PS bundelen krachten

SD Worx en 4PS versterken hun bestaande samenwerking met een gloednieuwe partnerovereenkomst. Dat is goed nieuws voor bedrijven in de bouw, GWW/infra en installatie die streven naar een optimale integratie van hun ERP-systeem met hun HR- en Payrollprocessen. 

Raymond Schröder

SD Worx SAP Solutions benoemt Raymond Schröder tot Commercieel Directeur in Nederland

Europese HR-dienstverlener SD Worx benoemt Raymond Schröder tot Commercieel Directeur van SD Worx SAP Solutions in Nederland, het gespecialiseerde SAP-team binnen de organisatie. In deze rol rapporteert Schröder rechtstreeks aan Mark Bloem, Algemeen Directeur bij SD Worx Nederland.