Laat HR- en salariszaken over aan professionals

For life. For work.

Zorgeloze salaris- en HR-administratie

Tijdig en foutloos

Salaris- en HR-zaken zo regelen dat je er geen omkijken naar hebt? Met onze oplossingen regel je het! Een foutloze salarisadministratie, correcte toepassing van wet- en regelgeving of het digitaliseren van HR-processen.

Lees meer

Aantrekkelijk werkgeverschap

Je medewerkers zijn je beste ambassadeurs

Enthousiaste en vitale medewerkers zijn de beste ambassadeurs voor je organisatie. En dus helpen we je graag om medewerkers tevreden te houden. Met een aantrekkelijk loonbeleid. Of het faciliteren van een goede werk-privé balans.

Lees meer

Optimaal personeelsbeleid

Een heldere koers in HR

Voor de beste inzet van (in- en extern) personeel is kennis nodig. Over HR-beleid, personeelsoplossingen en talentontwikkeling bijvoorbeeld. We ondersteunen je graag bij het opzetten van een heldere koers en een effectieve personeelsinzet.

Lees meer

Nieuws & Downloads

Pers

Financieel Dagblad: van overlevingsstand naar groei

9 maart 2021

Veel bedrijven schoten als gevolg van de pandemie in de overlevingsstand. Het personeel werd afgeschaald, lonen bevroren en thuiswerken werd razendsnel mogelijk gemaakt. Maar nu komt de volgende stap in zicht. Hoe kan een bedrijf weer uit die overlevingsstand komen en de weg naar groei vinden? En wanneer is daarvoor het moment?

Lees meer

Download

Wat staat er allemaal op je loonstrook?

Weet jij wat er op je loonstrook staat? Voor veel mensen blijft een loonstrook toch een beetje een onbegrijpelijke optelsom vol onbekende termen en afkortingen. En daarom leggen we hem uit in gewone-mensen-taal.

Uitleg loonstrook

Nieuws

Premies & percentages: overzicht voor de HR-afdeling

Hier vind je een overzicht van de volgende actuele informatie: Uitbetaling tijdens feestdagen | Wettelijk minimum (jeugd)loon | Bruto minimumloon BBL | Bijtelling privégebruik auto van de zaak | Loonheffing en loonheffingskorting | Premies sociale verzekeringen en ZVW | Loonkostenvoordelen | Lage inkomensvoordelen | Normbedragen en overige cijfers.

Premies & Percentages

Themadossier

De impact van het coronavirus: alle info voor jou als werkgever

Op deze themapagina vind je alle informatie voor werkgevers rondom het coronavirus. Je vindt er een overzicht van de meest gestelde vragen + praktische antwoorden, links naar verschillende webinars over dit thema, infographics, een gratis spreekuur met een van onze juristen, etc.

Corona: info voor werkgevers

Pers

Financieel Dagblad: Wat leerden HR-afdelingen van de coronapandemie?

9 maart 2021

Als er één moment was waarop bedrijven hun flexibiliteit konden en moesten laten zien, dan was het wel met de komst van de COVID-19-pandemie. Welke lessen op het gebied van personeel hebben bedrijven van de coronacrisis geleerd? En hoe kunnen ze deze verzilveren nu en in de toekomst? De 5 belangrijkste lessen op een rij.

Lees meer

Nieuws

Kijktip: Teampresentatie Team SD Worx

23 februari 2021

Kon je onze livestream op 23 februari helaas niet zien? Niet getreurd. Hier kun je de video van de teampresentatie van Team SD Worx terugkijken. 

Lees meer

Themadossier

Hoe om te gaan met reorganisatie en ontslag

Afscheid moeten nemen van je personeel om bedrijfseconomische redenen is nooit leuk. Wij zijn er om je te ondersteunen, of je nu enkel informatie zoekt, of je wil de procedure geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. We staan naast je. 

Ontslag: themadossier

Blog

De 7 meest voorkomende redenen voor vertrek van medewerkers

10 oktober 2019

Er zijn veel verschillende redenen waarom een medewerker kan besluiten om jouw organisatie te verlaten. Vertrekkende medewerkers nemen hun kennis en ervaring mee. En dat kost geld. In dit blogartikel zetten we de 7 meest voorkomende redenen voor personeelsverloop voor je op een rij. We helpen je om je personeelsverloop aan te pakken, en je werving- en selectie of retentiebeleid te optimaliseren.

Lees meer

Download

Tips om je HR-bedrijfsprocessen efficiënter te maken

22 mei 2019

Zo houd jij als HR-professional tijd over. Of het nu gaat om het verwerken van de salarisadministratie of het werven van nieuwe toptalenten, als HR-professional ben je verantwoordelijk voor veel verschillende HR-bedrijfsprocessen in je organisatie. Als je zoveel ballen in de lucht houdt, wil je zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaan. Daarom is het ontzettend zinvol om eens kritisch te kijken naar hoe je binnen jouw team of afdeling de belangrijkste HR- en payroll bedrijfsprocessen kunt verbeteren. 

Lees meer

Download

Hoe modern is jouw loonbeleid?

5 november 2019

Een doordacht loonbeleid is belangrijk voor een evenwichtig succes van je organisatie. Hoe krapper de arbeidsmarkt, hoe meer we moeten doen om talentvolle medewerkers te binden. Weet jij hoe je dit aanpakt? Welke behoeftes je medewerkers hebben? En hoe je ze activeert om het beste uit zichzelf te halen? Het belangrijkste uitgangspunt is: met de tijd meegaan! Daarom in dit artikel 3 tips voor het duurzaam moderniseren van je loonbeleid. 

Lees meer