Meet SD Worx

SD Worx. HR, Salaris ...... en Wielrennen!

Dit is Tom. Tom is HR- en salarisexpert bij SD Worx: "Ik heb alle kennis en tools in huis om jouw personeelszaken op rolletjes te laten lopen! Plan nu een Meet & Greet met mij! Oh ja, je kan daarnaast ook kans maken op een Meet & Greet met de wielrensters van Team SD Worx."

Plan nu jouw meet & greet
Hr & Salaris.... en wielrennen

Ontdek het gemak van HR en salaris via SD Worx

De beste HR- en salarissoftware om je personeelszaken strak te organiseren en naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Compact, en voor nagenoeg elke organisatie in te richten; klein of groot, nationaal of internationaal.

Bekijk onze uitgebreide HR-softwaresuite

Onze ervaren HR- en salarisprofessionals kunnen jouw werk uit handen nemen. Tijdelijk, structureel en in samenwerkingsvormen op maat. Zo weet jij zeker dat complexe werkzaamheden zoals loonberekeningen efficiënt, correct en consistent plaatsvinden.

Bekijk onze HR-dienstverlening

We hebben een ervaren team van HR- en salarisconsultants én arbeidsjuristen en fiscalisten in huis. Zij staan organisaties bij met grote en kleinere personeelsuitdagingen, delen hun kennis en staan voor je klaar als je praktisch advies nodig hebt.

Maak kennis met onze consultants

Goede data is de basis om de juiste HR-keuzes te kunnen maken. Of je nu ‘snel een overzichtje’ moet draaien, of op zoek bent naar uitgebreid onderbouwde ken- en stuurgetallen, onze datagedreven inzichten geven je de onderbouwing die nodig hebt.

Alles over HR analytics en data

Deze organisaties vertrouwen al op SD Worx

Logo-McCain_80x80
dhl-logolist2-sdworx-wfm
Total
Grolsch
Hertz_80px.png
Bechtle - SD Worx
dolmans

Laat je inspireren

Zandloper op bureau
Blog

Tijdregistratie anders bekeken: 3 voordelen voor jou en je medewerkers

dinsdag 21 maart 2023

Voor een helder overzicht van de productiviteit, beschikbaarheid, werkdruk en rendabiliteit van je team is goed timemanagement onmisbaar. Lees in dit artikel hoe je hierop in kan spelen.

Lees verder
SD Worx PRO

Wet bescherming klokkenluiders

Als werkgever met meer dan 250 medewerkers moet je sinds 15 februari 2023 een meldingskanaal én procedure hebben, zodat medewerkers klachten of wantoestanden kunnen melden met voldoende garanties op het vlak van onafhankelijkheid, vertrouwelijkheid, opvolging en gegevensbescherming. Heb je meer dan 250 werknemers, dan moet je een intern meldkanaal hebben, kleinere ondernemingen kunnen terecht bij een lange lijst van bevoegde autoriteiten. 

Werkgevers met 50 tot 250 werknemers krijgen nog tot 17 december 2023 de tijd om een procedure op te stellen en de wetgeving te implementeren.

Maak melding van interne wantoestanden
Holidays
Pers

Helft Nederlandse werknemers positief over onbeperkte vakantiedagen

maandag 19 juni 2023

Ruim de helft (52%) van de Nederlandse werknemers en vier op de tien (41%) Nederlandse werkgevers staan positief tegenover onbeperkte vakantiedagen. Ook zijn Nederlandse werkgevers flexibel met het inplannen van vakantiedagen, gezien een derde (33%) van de werknemers op de dag zelf nog vakantie kan aanvragen. Dit blijkt uit een onderzoek van Europese HR-dienstverlener SD Worx onder 4.833 werkgevers en 16.011 werknemers in zestien Europese landen, waaronder Nederland.

Lees het persbericht

Laten we kennismaken

We laten je graag zien hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.