Jouw betrouwbare partner in HR en payroll

Bij SD Worx brengen we mens en innovatie samen. Ontdek hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw bedrijf vooruit helpen. Van geavanceerde payrolltechnologie tot diepgaand advies op maat, wij staan klaar om de complexiteit van HR te vereenvoudigen.

Ontdek onze oplossingen
nl_nl_band_in_a_box_hero

Ontdek het gemak van HR en salaris via SD Worx

De beste HR- en salarissoftware om je personeelszaken strak te organiseren en naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Compact, en voor nagenoeg elke organisatie in te richten; klein of groot, nationaal of internationaal.

Bekijk onze uitgebreide HR-softwaresuite

Onze ervaren HR- en salarisprofessionals kunnen jouw werk uit handen nemen. Tijdelijk, structureel en in samenwerkingsvormen op maat. Zo weet jij zeker dat complexe werkzaamheden zoals loonberekeningen efficiënt, correct en consistent plaatsvinden.

Bekijk onze HR-dienstverlening

We hebben een ervaren team van HR- en salarisconsultants én arbeidsjuristen en fiscalisten in huis. Zij staan organisaties bij met grote en kleinere personeelsuitdagingen, delen hun kennis en staan voor je klaar als je praktisch advies nodig hebt.

Maak kennis met onze consultants

Goede data is de basis om de juiste HR-keuzes te kunnen maken. Of je nu ‘snel een overzichtje’ moet draaien, of op zoek bent naar uitgebreid onderbouwde ken- en stuurgetallen, onze datagedreven inzichten geven je de onderbouwing die nodig hebt.

Alles over HR analytics en data

Deze organisaties vertrouwen al op SD Worx

Logo-McCain_80x80
dhl-logolist2-sdworx-wfm
Total
Grolsch
Hertz_80px.png
Bechtle - SD Worx
dolmans

Laat je inspireren

Vrouw werkt op een laptop met fiets op de achtergrond
Blog

Wat betekent de verplichte CO2-rapportage voor jouw organisatie?

donderdag 22 februari 2024

Vanaf 1 juli 2024 zijn organisaties met 100 of meer werknemers verplicht om te rapporteren over het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer van de werknemers: de verplichte CO2-rapportage. In deze blog lees je wat dit voor jouw organisatie betekent.

Lees verder
Vrouw op bed met koffer
Blog

Drie bijzonderheden rondom vakantiedagen

woensdag 24 januari 2024

De afgelopen tijd zijn er 2 bijzondere uitspraken gepubliceerd over vakantiedagen, namelijk over de uitbetaling van vakantiedagen in het all-in loon en over vakantiedagen tijdens ziekte. We geven een korte samenvatting van deze 2 rechterlijke uitspraken. Ook bespreken we de wettelijke vervaltermijn van vakantiedagen, hoe pak je dit ook alweer aan? 

Lees verder
Mensen in overleg
Pers

80 procent van de Nederlanders aarzelt om feedback te geven over collega’s

donderdag 18 januari 2024

Het vragen van feedback over collega's is de afgelopen jaren in veel organisaties steeds gebruikelijker geworden en maakt vaker deel uit van prestatiebeoordelingen, ontwikkelingstrajecten of teambuildingprocessen. Toch voelt niet iedereen zich prettig bij het geven van feedback over collega’s.

Lees het persbericht

Laten we kennismaken

We laten je graag zien hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.