1. Home>
 2. Onze oplossingen>

Talentontwikkeling & strategische personeelsplanning: Je medewerkers vormen je grootste kapitaal

Prestatie & ontwikkeling | SD Worx

Je medewerkers vormen je grootste kapitaal. Toch vinden veel organisaties het lastig om concreet invulling te geven aan het benutten van het talent en het ontwikkelen van het potentieel van hun medewerkers. Hoe herken je talent? En hoe benut je vaardigheden optimaal? De tools van SD Worx geven je de juiste handvatten en inzicht, en helpen je het potentieel in je organisatie te (h)erkennen. Talentontwikkeling is niet zomaar een modewoord; het is de sleutel tot het succes van je organisatie.

Maak kennis met SD Worx
Prestatie & ontwikkeling | SD Worx

Welke ondersteuning zoek je bij talentontwikkeling en strategische personeelsplanning?

SD Worx Benefits - Beloningsbeleid

Software voor beoordeling & functioneren

De beoordeling- en functionering software van SD Worx helpt je de ambities en verantwoordelijkheden van je werknemers te matchen met de organisatiedoelen. Door het digitaliseren van je gesprekkencyclus kun je makkelijk sturen op de competenties, doelen en de gemaakte afspraken met je medewerkers.

  Meer over beoordelen & functioneren
  Training & ontwikkeling

  Trainings- & talentprogramma's

  Met de juiste tools en oplossingen kun je gemakkelijk een trainings- en talentprogramma opzetten. Dit biedt je medewerkers de mogelijkheid om persoonlijke ontwikkelplannen vorm te geven. En het mooiste? Je kunt de voortgang geautomatiseerd afhandelen. Zo simpel kan het zijn.

  Onze HR- en salarissoftware geeft je de mogelijkheid om een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) op maat voor jouw medewerkers te maken. Zo zorg je ervoor dat jouw medewerkers zich volop kunnen ontwikkelen in hun functie en zich betrokken, gemotiveerde en gestimuleerde voelen.

   Meer over talent & vaardigheden
   Loonkostenvoordeel voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

   Medewerkerstevredenheid: De puls van je organisatie

   Hoe je medewerkers de gang van zaken binnen jouw organisatie beleven, is cruciaal. Een belangrijk aspect van medewerker betrokkenheid is heldere communicatie. Meet de tevredenheid van jouw medewerkers en maak ze de beste ambassadeurs.

    Meer over medewerkerbetrokkenheid
    NL Loopbaan- & outplacementbegeleiding

    Loopbaan- & outplacementbegeleiding

    Je bedrijf en je medewerkers staan nooit stil, zowel persoonlijke- als bedrijfsambities kunnen veranderen. Een medewerker of leidinggevende kan ervaren dat de huidige functie niet meer aansluit bij de veranderende ambities. Kies je dan voor een andere functie? Of misschien wel voor ontslag? Wij adviseren jou over de aanpak en nemen het begeleidingsproces voor je uit handen.

    1. Persoonlijke Loopbaanbegeleiding: SD Worx biedt hulp bij de interne omscholing van werknemers, coaching en preventie van stress en burn-out.
    2. Professionele Outplacementbegeleiding: In tijden van organisatorische verandering biedt SD Worx begeleiding bij outplacementtrajecten, waardoor bedrijven de overgang voor vertrekkende medewerkers soepeler en conform de wet kunnen maken.
     Meer over loopbaan- & outplacementbegeleiding

     De voordelen van talentontwikkeling via SD Worx

     ExpertiseVerhoog performance en betrokkenheid

     graphVersnel groei en ontwikkeling

     ClockBespaar kostbare tijd

     Kom met ons in contact

     We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.