1. Home>
  2. Onze oplossingen>

Je medewerkers vormen je grootste kapitaal

Prestatie & ontwikkeling | SD Worx

Het juiste profiel invullen, talent benutten en het potentieel van je medewerkers volop ontwikkelen. Het staat op de wensenlijst van elke organisatie en elke HR-professional. Toch is het vaak lastig om daar concreet invulling aan te geven. Hoe herken je talent? En hoe benut je vaardigheden ten volle? De tools van SD Worx geven je de juiste handvaten en inzicht, en helpen je het potentieel in je organisatie te (h)erkennen

Maak kennis met SD Worx
Prestatie & ontwikkeling | SD Worx

Je medewerkers vormen je grootste kapitaal

De manier waarop bedrijven omgaan met performancemanagement is de afgelopen jaren sterk veranderd. Van de traditionele jaarlijkse gespreksrondes kijken we nu meer naar een 360-view op de voortgang van medewerkerprestaties. Geef je medewerkers de ruimte om hun talenten en vaardigheden volop toe te passen, verder te ontwikkelen of om nieuwe capaciteiten te ontdekken. Met onze oplossingen richt je gemakkelijk een trainings- en talentprogramma in, bied je mogelijkheden om persoonlijke ontwikkelplannen vorm te geven, en handel je de voorgang geautomatiseerd af. Moet je afscheid nemen van een medewerker? Ook bij outplacementtrajecten zorgen we voor de juiste en professionele begeleiding, en helpen we te voldoen aan de wettelijke procedures.

Hoe je medewerkers de gang van zaken binnen jouw organisatie beleven, is net zo belangrijk als de beleving van je externe doelgroepen. Met onze tools meet je realtime medewerkerstevredenheid en stimuleer je managers om de sfeer in hun teams optimaal te verkrijgen en behouden. Een ander belangrijk aspect in medewerkerbetrokkenheid, is heldere communicatie, bijvoorbeeld op vlak van arbeidsvoorwaarden. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste medewerkers zich niet bewust zijn van de voordelen van hun arbeidsvoorwaardenpakket?

    Boek een gratis demo

    Kom met ons in contact

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.