1. Home>
 2. Onze oplossingen>

Talentontwikkeling & strategische personeelsplanning

Je medewerkers vormen je grootste kapitaal. Toch vinden veel organisaties het lastig om concreet invulling te geven aan het benutten van het talent en het ontwikkelen van het potentieel van hun medewerkers. Hoe herken je talent? En hoe benut je vaardigheden optimaal? De tools van SD Worx geven je de juiste handvatten en inzicht, en helpen je het potentieel in je organisatie te (h)erkennen. Talentontwikkeling is niet zomaar een modewoord; het is de sleutel tot het succes van je organisatie.

Maak kennis met SD Worx
Prestatie & ontwikkeling | SD Worx

Welke ondersteuning zoek je bij talentontwikkeling en strategische personeelsplanning?

Approval colour

Stuur op competenties, doelen en afspraken

Tools voor beoordelen & functioneren
Expertise

Investeer in talent & vaardigheden

Learning & development management
sicherheit

Ontwikkel het personeel van morgen

Toekomstbestendige personeelsstrategie
SD Worx Benefits - Beloningsbeleid

Software voor beoordeling & functioneren

De beoordeling- en functionering software van SD Worx helpt je de ambities en verantwoordelijkheden van je werknemers te matchen met de organisatiedoelen. Door het digitaliseren van je gesprekkencyclus kun je makkelijk sturen op de competenties, doelen en de gemaakte afspraken met je medewerkers.

  Meer over beoordelen & functioneren
  Training & ontwikkeling

  Trainings- & talentprogramma's

  Met de juiste tools en oplossingen kun je gemakkelijk een trainings- en talentprogramma opzetten. Dit biedt je medewerkers de mogelijkheid om persoonlijke ontwikkelplannen vorm te geven. En het mooiste? Je kunt de voortgang geautomatiseerd afhandelen. Zo simpel kan het zijn.

  Onze HR- en salarissoftware geeft je de mogelijkheid om een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) op maat voor jouw medewerkers te maken. Zo zorg je ervoor dat jouw medewerkers zich volop kunnen ontwikkelen in hun functie en zich betrokken, gemotiveerde en gestimuleerde voelen.

   Meer over talent & vaardigheden
   NL Loopbaan- & outplacementbegeleiding

   Loopbaanbegeleiding en strategische personeelsplanning

   Je bedrijf en je medewerkers staan nooit stil, zowel persoonlijke- als bedrijfsambities kunnen veranderen. Een medewerker of leidinggevende kan ervaren dat de huidige functie niet meer aansluit bij de veranderende ambities. Of de organisatie kan een weg inslaan die in de toekomst want anders van haar mensen vergt. SD Worx ondersteunt je met:

   1. Strategische personeelsplanning: Een personeelsstrategie om de toekomstige behoeften van jouw organisatie te ondersteunen en te anticiperen op veranderingen in de arbeidsmarkt.
   2. Persoonlijke Loopbaanbegeleiding: Hulp bij interne omscholing van werknemers, coaching en preventie van stress en burn-out.
   3. Professionele Outplacementbegeleiding: Begeleiding bij outplacementtrajecten, waardoor bedrijven de overgang voor vertrekkende medewerkers soepeler en conform de wet kunnen maken.
    Meer over loopbaanbegeleiding & strategische personeelsplanning

    De voordelen van talentontwikkeling via SD Worx

    ExpertiseVerhoog performance en betrokkenheid

    graphVersnel groei en ontwikkeling

    ClockBespaar kostbare tijd

    Kom met ons in contact

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.