1. Home>
 2. Onze oplossingen>

Alles in huis om je HR goed te organiseren

Het organiseren van je personeel kost veel tijd en energie. We begrijpen dat jouw hart ligt bij de groei van je medewerkers én de groei van je organisatie en daarom is SD Worx er om jou te helpen. We bieden je de juiste HR-toolsdiepgaande HR-kennis en waardevolle HR-data die je nodig hebt om je personeelszaken efficiënt te organiseren. Zo kun jij je weer richten op het hart van je organisatie: je medewerkers.

Maak kennis met SD Worx
business case

Welke ondersteuning zoek je bij je HR-werkzaamheden?

Balance

Arbeidsjuridische wet- & regelgeving

Maak kennis met onze arbeidsjuristen

Zo helpen wij je met HR

 1. Wij voorzien jou van de de juiste HR-tools, zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan het hart van je organisatie: je medewerkers. 
 2. Of het nu gaat om het structureel uitbesteden van HR-taken, tijdelijke operationele ondersteuning of specialistische kennis op het gebied van salaris, HR of arbeidsrecht; onze experts staan voor je klaar.
 3. We leveren jou de HR-data, rapportages en dashboards die jij nodig hebt om betere beslissingen te kunnen nemen en nauwkeurige voorspellingen te kunnen doen.
 4. Met SD Worx aan jouw zijde kun je vol vertrouwen en efficiëntie jouw HR-taken aanpakken en je focussen op het creëren van een inspirerende werkomgeving en het optimaliseren van de prestaties van je medewerkers. 

Laat ons jou helpen om jouw personeelszaken naar een hoger niveau te tillen en het succes van jouw organisatie te stimuleren.

  Boek een gratis demo
  Toegewijde klantenservice van SD Worx

  De tools en kennis die jij nog hebt voor jouw personeelszaken

  Bij het organiseren van jouw personeelszaken kom je voor talloze uitdagingen te staan. Een nauwkeurige aanpak is essentieel voor het succesvol uitvoeren van je personeelsbeleid en alle bijbehorende taken. 

  Tegenwoordig reikt de rol van HR veel verder dan alleen operationele werkzaamheden. Als HR-professional wordt er van jou verwacht dat je de leiding neemt, dat je beschikt over de juiste stuurinformatie en een actieve rol speelt in het vormgeven van een goed werkgeversbeleid. 

  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aantrekken, behouden en ontwikkelen van nieuw talent. Het is een complexe en veeleisende taak, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. SD Worx staat klaar om jou te ondersteunen bij het succesvol organiseren van al deze uitdagingen. 

   Boek een gratis demo
   SD Worx - sturen op loonkosten

   IJzersterke HR- en salarissoftware

   Je streeft naar een zo efficiënt en productief mogelijke HR-afdeling. Onze HR-software is als een slimme assistent die tijdrovende administratieve taken automatiseert en de juiste inzichten verschaft voor het ondersteunen van je medewerkers.

    Ontdek onze HR- en salarissoftware
    HR-administratie uitbesteden

    Besteed je HR-administratie uit

    Repetitieve HR-taken kosten je veel tijd, terwijl jij liever andere onderwerpen bovenaan jouw HR-agenda zet. Een praktische oplossing om meer ruimte op je HR-afdeling te creëren, is om HR-werkzaamheden uit te besteden aan SD Worx. Dat biedt je schaalbaarheid en geeft je toegang tot expertise.

     Meer over het uitbesteden van HR-werkzaamheden
     SD Worx HR-consultancy

     Onze consultants staan je bij met HR-advies

     Je HR-team wil optimaal bijdragen om jullie bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Onze HR-consultants helpen je om complexe uitdagingen aan te pakken, nieuwe perspectieven te krijgen, en de belangen van je medewerkers te behartigen.

      Maak kennis met onze consultants
      HR-data en inzichten

      HR data en -inzichten 

      Je wil HR-beleid ontwikkelen dat aansluit bij de behoeften van je personeel. Als je beschikt over HR-data kun je weloverwogen beslissingen nemen. Het helpt je om beter te begrijpen, te ondersteunen en te ontwikkelen wat je medewerkers nodig hebben.

       

       

       

       Meer over data & inzichten
       SD Worx Tax & legal

       Arbeidsjuridische wet- en regelgeving

       Voldoen aan alle wettelijke eisen vind je vanzelfsprekend. Ondersteuning van ons eigen team van arbeidsjuristen en fiscalisten geeft je de zekerheid dat je altijd up-to-date bent. Van recruitment tot het beëindigen van een contract en alles daartussen.

        Maak kennis met onze arbeidsjuristen & fiscalisten

        Kom met ons in contact

        We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.

         Deze organisaties vertrouwen al op SD Worx:

         LOGO_Parexel
         UCC Coffee logo
         Logo-Costco_80x80
         Logo Rely On
         Talis Logo
         Logo Nike
         Grolsch