1. Home>
 2. Onze oplossingen>

Alles in huis om je personeelszaken goed te organiseren

HR & organisatie | SD Worx

SD Worx helpt je om al jouw personeelsuitdagingen goed te organiseren. We bieden je de juiste tools en kennis die je nodig hebt, zodat jij je tijd kunt besteden aan het hart van je organisatie: je medewerkers.

Maak kennis met SD Worx
HR & organisatie | SD Worx

De tools en kennis die jij nog hebt voor jouw personeelszaken

Bij het organiseren van personeelszaken komt een hoop kijken. Een secure aanpak is essentieel als het gaat om het uitvoeren van personeelsbeleid en alle bijbehorende taken. Daarnaast is de rol van HR in een organisatie allang niet meer alleen uitvoerend. Van HR-professionals wordt verwacht dat zij het voortouw nemen. Dat zij beschikken over de juiste stuurinformatie, en een actieve rol spelen in beleid rondom goed werkgeverschap. Maar ook dat zij actief werken aan het werven, vasthouden en ontwikkelen van bijvoorbeeld nieuw talent. SD Worx helpt je om al deze uitdagingen goed te organiseren. We bieden je de juiste tools en kennis die je nodig hebt, zodat jij je tijd kunt besteden aan het hart van je organisatie: je medewerkers.

  Boek een gratis demo

  IJzersterke HR- en salarissoftware

  Het is voor bedrijven vaak een flinke uitdaging om alle administratieve processen efficiënt te laten verlopen. De HR- en salarissoftware van SD Worx is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook slim. Van instroom, doorstroom, tot uitstroom; alle werkzaamheden organiseer je in één platform.

   Ontdek onze HR- en salarissoftware

   Arbeidsjuridisch advies

   Niets is zo aan verandering onderhevig als de arbeidsmarkt en de wet- en regelgeving daaromheen. Daarom heeft SD Worx een eigen team van arbeidsjuristen en fiscalisten in huis om je bij te staan met kennis, advies en praktische tools.

    Maak kennis met onze arbeidsjuristen

    Laat je adviseren over je personeelsbeleid

    Breng je personeelsbeleid in lijn met je bedrijfswaarden. Dát waar je als organisatie voor staat, moet ook blijken uit de manier waarop je met medewerkers omgaat. De ervaren HR- en salarisconsultants van SD Worx helpen je, het beste uit je personeelsbestand te halen en om te groeien als aantrekkelijk werkgever. We zoomen bijvoorbeeld in op waar het in je personeelsbeleid beter kan, of helpen je met het opzetten van een functiehuis, verzuimpreventie, ontslagbeleid of competentie- en performancemanagement. In welke fase jouw organisatie zich ook bevindt, we staan je graag bij met specialistische kennis en ervaring.

     Meer over de consultants van SD Worx

     Uitbesteden van HR-werkzaamheden

     Een praktische oplossing om meer ruimte op je HR-afdeling te creëren, is om HR-werkzaamheden uit te besteden. Bij SD Worx kun je terecht voor het tijdelijk (of voor een langere periode) inhuren van HR-professionals. Dat kan op afstand (off site) of bij jou in huis (on site). Ook kun je administratieve werkzaamheden structureel aan ons uitbesteden. Denk hierbij aan uitvoerende taken die er eigenlijk voor zorgen dat je niet meer aan andere belangrijke zaken toe komt. Zo kun je vaak terugkerende correspondentie met (nieuwe) medewerkers aan ons overlaten, zoals het opstellen en verstrekken van bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, ontslagbevestigingen, functiewijzigingen, leaseovereenkomsten of werkgeversverklaringen.

      Ik wil HR-werkzaamheden uitbesteden

      HR data en -inzichten 

      Ook op vlak van personeelszaken worden beslissingen steeds meer genomen op basis van data. Met softwaretoepassingen is steeds meer informatie over medewerkers beschikbaar gekomen, waardoor je realtime trends en patronen zichtbaar kunt maken. Je kunt op basis daarvan niet alleen betere beslissingen nemen, maar ook nauwkeurige voorspellingen doen. SD Worx biedt je tal van dasbhoards en rapportages, waarmee je gemakkelijk en snel inzicht verkrijgt, bijvoorbeeld over het ziekteverzuim in je organisatie. Je kunt ook bij ons terecht voor maatwerk dashboards & rapporten, benchmarks of advies over de juiste kpi’s.

       Meer over data & inzichten

       Kom met ons in contact

       We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.