1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Personeel zoeken en vinden>

Vast personeel aannemen

vastpersoneel

Die ene medewerker die je weet te verrassen, die méér brengt dan je durfde te hopen, met fris enthousiasme te werk gaat en waar je gewoon op kunt bouwen. Misschien denk je dat ze niet te vinden zijn; het is je tot op heden in ieder geval nog niet snel genoeg gelukt. Maar ze zijn er wel! Het vinden en selecteren van deze voltreffers, dát is waar de recruiters van SD Worx sterk in zijn. We helpen je in je zoektocht, en ondersteunen je bij het aannemen van vast personeel.

Neem contact met ons op om personeel te vinden
vastpersoneel

Het werven en selecteren van vast personeel

Hoewel de vakmedia volstaat met nieuws over flexibilisering van de arbeidsmarkt, vormt juist het vinden van vast personeel voor veel organisaties een nog grotere uitdaging. Sommige functies vereisen specialistische kennis, er is sprake van krapte op de arbeidsmarkt, en je laten verleiden tot een opbodstrijd in de sector is ook geen prettig scenario. Laat daarom het werving- en selectieproces voor jouw openstaande vacatures over aan de specialisten van SD Worx. We kijken verder dan enkel een vacaturetekst, maar verdiepen ons écht in de eigenschappen en vaardigheden die passen bij een functie en organisatie. Vaak komen we daarmee tot verrassende invulling, en is je organisatie voor de langere termijn geholpen.

  Het aannemen van vast personeel

  Bij het aannemen van vast personeel komt veel kijken. Tegenwoordig zijn een uitgebreide screening en identiteitscontrole een vereiste, moet een hoop documentatie goed en snel geregeld worden, en is het geen overbodige luxe om de kandidaat naast een warm welkom ook een vlotte opstart in de organisatie te geven. Al deze stappen kan SD Worx je gemakkelijk uit handen nemen; van arbeidscontract en opstart tot onboarding.

   ‘War for talent’: tips vanaf de frontlinie

   Veel bedrijven schreeuwen om talent, zowel jong als meer ervaren. De markt is aan de kandidaat; in veel sectoren heeft de kandidaat het min of meer voor het kiezen. Maar dat wil niet zeggen dat je als organisatie dan zomaar elke kandidaat moet aannemen die enigszins voldoet. Waar wij zoal op letten bij het werven & selecteren van vast personeel, is:

   • hoe jouw organisatie presenteert op de arbeidsmarkt: waar staat het bedrijf voor en hoe wordt daarover gecommuniceerd? Daar waar nodig geven we praktische (verbeter)tips als het gaat om employer branding; een functie vertalen naar een vacaturetekst gaat namelijk verder dan omschrijven wat de werkzaamheden inhouden.

    • het vertalen vaardigheden, eigenschappen én type persoonlijkheid naar een passende vacature. Het vinden van die ene voltreffer begint bij precies weten wat je wel en niet nodig hebt. 
    • voeren van persoonlijke, maar zeker ook kritische selectiegesprekken. We laten een voorstel niet enkel afhangen van snelheid, maar vullen onze indruk aan met feitelijke onderbouwing.
     HR & organisatie | SD Worx

     Hoe gaan we te werk?

     Voor kandidaten zijn we een betrouwbare thuisbasis, met inloopkantoren in heel Nederland zodat je gemakkelijk persoonlijk met ons in contact kunt komen. We staan klaar voor het vinden van een mooie nieuwe functie, zowel tijdelijk als vast. Bij veel organisaties - groot en klein - staan we inmiddels op speed dial; we zijn een trefzekere en betrouwbare partij voor het selecteren van personeel. Bij sommige grote partijen, zoals DHL en Brocacef, werken we zelfs in huis en nemen we het hele wervingsproces uit handen. Waarmee kunnen we jou helpen?

      De voordelen van werving & selectie via SD Worx

      people icon
      Invulling passend bij jouw personeelsbestand

      benefit
      Kandidaten die weten wat ze moeten doen

      organisatie
      Makkelijk op- en afschalen wanneer nodig

      Icoon van een weegschaal
      Naleving van de actuele wet- en regelgeving

      Kom met ons in contact

      We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.