1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Recruitment>

Slimme recruitment software: meer dan alleen online recruitment

Het opstellen van een vacaturetekst; het screenen van ontvangen CV’s; de communicatie met kandidaten; het afnemen van interviews… het is een tijdrovend proces. Of je nu bedrijfseigenaar, manager of recruiter bent, onze recruitment software zorgt voor een optimaal recruitmentproces. 

Vraag een demo aan
Self service

Zo werkt onze recruitment tool voor jou

Onze alles in één recruitment software is makkelijk in gebruik, bespaart je tijd en is volledig AVG proof. Door vacaturepublicatie, automatisering, sollicitatieverwerking en -afhandeling ligt de focus op het wervingsproces. 

Of je nu manager of recruiter bent, onze recruitment software zorgt voor een optimaal recruitmentproces. Je hebt altijd een helder overzicht van alle openstaande vacatures, bijbehorende sollicitanten en de fase van het sollicitatieproces waarin kandidaten zich bevinden.

Wil je een aanbod doen aan een kandidaat? Met onze software kun je een visueel aantrekkelijk benefit statement genereren waarin duidelijk wordt gecommuniceerd hoe waardevol de kandidaat zal zijn en hoe deze bij je organisatie past. Op deze manier overtuig je potentiële medewerkers en kiezen ze voor je organisatie. 

Als je de juiste kandidaat hebt gevonden kan je deze met één druk op de knop overhevelen naar onze HR-tool

Naast onze geavanceerde recruitment software bieden we ook een vereenvoudigde versie aan. SD Worx Job Poster is perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om nieuwe medewerkers te werven, zonder alle toeters en bellen van ons uitgebreide pakket. 

  Vraag nu een demo aan

  "Het mooie van dit platform is dat een organisatie zelf kan kiezen welke mate van ondersteuning nodig is. Je kunt alles zelf doen met behulp van de recruitment software en de rijke bibliotheek aan kennisartikelen.  Maar je kunt ook advies en ondersteuning aanvragen op tijdelijke of permanente basis met een heldere en transparante prijsstelling.  Ik zie het als een unieke markplaats voor de recruiter: je vindt er echt alles wat je nodig hebt."

  Alex Spek | Portfoliomanager SD Worx Nederland

   Zo helpen wij je met onze recruitment software

   Het Recruitment Platform van SD Worx bundelt verschillende oplossingen van SD Worx en preffered partners en brengt deze samen in één geïntegreerde omgeving. In het platform vinden organisaties antwoorden op en oplossingen voor al hun recruitment- en arbeidsmarkt vraagstukken.

   • Plaats eenvoudig vacatures: zie deze direct terug op je werken-bij website. Reacties ontvang je in een helder overzicht binnen onze recruitment tool
   • Vind topkandidaten: promoot vacatures bij meer van 600 banensites en social media kanalen. Deel je vacatures met één klik. 
   • Bespaar tijd en geld: We laden automatisch kandidaat gegevens in het systeem, standaard e-mail templates, handige alerts en bulkacties zorgen voor een flinke tijdsbesparing.
   • Verhoog de productiviteit: Met real-time updates kun je direct reageren op reacties van kandidaten en lijnmanagers. Nodig in een handomdraai kandidaten en collega’s uit voor een sollicitatiegesprek.

    Recruitment campagnes

    Zet slimme recruitment campagnes in

    Kun je nog wat hulp gebruiken bij het promoten van jouw werkgeversmerk? Met een Awareness Campagne brengen we je organisatie of vacature in beeld bij jouw doelgroep door te adverteren op hun favoriete social mediakanalen, denk hierbij aan combinatie van Facebook, Instagram, Google en YouTube. 

    Hierdoor ben je zichtbaar als interessante werkgever en blijf je in de gedachten van kandidaten en passief werkzoekende.

    The Big Yes

    Veelgestelde vragen (FAQ)

    Een voorproefje van onze dienstverlening

    SD Worx recruitment software is een alles-in-één oplossing die het recruitmentproces van A tot Z optimaliseert. Of je nu een manager of recruiter bent, deze tool helpt je om het overzicht te bewaren en efficiënt te werken.

    Ja, onze software is volledig AVG-proof. Je kunt dus met een gerust hart je recruitmentproces beheren.

    Met onze software kun je vacatures publiceren, sollicitaties automatisch verwerken, en zelfs visueel aantrekkelijke 'benefit statements' genereren voor potentiële kandidaten.

    Absoluut! De software geeft je een helder overzicht van alle openstaande vacatures, bijbehorende sollicitanten en de fase waarin ze zich bevinden in het sollicitatieproces.

    Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo en ontdek zelf hoe onze software je recruitmentproces kan optimaliseren.

    Laat mij meer zien over de SD Worx Recruitment software