1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Recruitment>
 4. Flexibel personeel vinden>

Specialist in payrolling: Besteed juridisch werkgeverschap uit

Het ondernemerschap is een avontuur. Maar het omvat ook taken die misschien minder interessant voor je zijn, zoals salarisadministratie, verzuimbegeleiding en andere HR-taken. Het zijn taken die veel tijd in beslag nemen en gespecialiseerde kennis vereisen.

Wat als je deze taken uit handen kon geven? Ervaar de zorgeloze eenvoud van payrolling via SD Worx. Jij leidt, wij zorgen voor de mensen. Ontdek hoe we de efficiëntie van je personeelsadministratie verbeteren, terwijl we alle werkgeversrisico's voor onze rekening nemen. Zo streven we samen naar tevreden medewerkers.

Neem contact met ons op voor meer informatie over payrolling
subdomain hr doc mgt hero

Payrolling: Jij doet waar je goed in bent, wij doen de rest

Payrolling is méér dan het simpelweg uitbesteden van verplichtingen die horen bij het werkgeverschap. Bij SD Worx, nemen we als payrollbedrijf niet alleen de salarisadministratie en risico's over, maar worden we ook de juridische werkgever van jouw medewerkers. Dit betekent dat wij zorgen voor loonstroken, belastingaangiften en alle andere administratieve zaken die horen bij de loonadministratie. Zo krijg jij de ruimte om je te focussen op wat je écht leuk vindt: ondernemen, en dat geheel zorgeloos.

  SD Worx - Instroom nieuwe medewerkers

  Eenvoudige en foutloze payrolling met ons digitaal portaal

  We hebben ons platform ontworpen om het payrollingproces voor jou gemakkelijk te maken. Met ons digitale portaal beheer je je administratie volledig online, verminder je de kans op fouten en versnel je het proces van contractaanvraag en urenregistratie. Ook je werknemers profiteren, aangezien ze toegang hebben tot hun eigen ruimte om gegevens actueel te houden en documenten op te vragen.

  1. Jij levert de gegevens van je medewerkers aan via ons online platform. 
  2. Op basis van de door jou gegeven data en uurroosters maken wij de arbeidscontracten in orde.
  3. Daarna zorgen wij voor de salarisverwerking van je werknemers en leveren de nodige documenten aan. 
  4. Je ontvangt een factuur en ons toegewijde team blijft ter beschikking om je te helpen met praktische en juridische vragen.
   nl_nl SD Worx - Payroll proces

   Jij werft, wij verzorgen

   Jij bent nog steeds degene die de beste medewerkers voor jouw bedrijf selecteert. We nemen het juridische werkgeverschap over en plaatsen je medewerkers op onze loonlijst. Je blijft zelf jouw medewerkers werven en begeleiden, en de rest kun je aan ons uitbesteden. Zo kun je rekenen op onze juridische ondersteuning, en worden operationele HR-vragen van jouw medewerkers door ons beantwoord.

    Loonkostenvoordeel voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

    Goed werkgeverschap begint hier

    Medewerkers zijn het hart van jouw organisatie. Ze zijn cruciaal voor de kwaliteit en succes van je bedrijf. Bij SD Worx helpen we je met het optimaal inrichten van de flexibele werkschil en nemen we je personeelszaken uit handen, zodat jij je kunt richten op je strategische doelen.

    Laat ons je operationele HR-taken en juridisch werkgeverschap overnemen. Hiermee krijg je de kans om je volledig te focussen op je kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor correcte salarisbetalingen, pensioenregelingen, verzekeringen en premieafdrachten.

    Vanaf 2023 bieden we een adequaat pensioen voor alle payrollers en kunnen we zowel je huidige als nieuw aan te nemen personeel op onze payroll zetten.

     De voordelen van payrolling via SD Worx

     • Je eigen medewerkers blijven bij je, maar verschijnen niet meer op je loonlijst
     • Je bespaart tijd door salarisadministratie, zoals arbeidscontracten, loonberekeningen, dossierbeheer en premieafdrachten, volledig uit te besteden
     • Je hebt geen kosten voor ziekteverzuim en krijgt toegang tot een team van casemanagers
     • Je hebt niet langer kosten voor werkgeversverzekeringen
     • Aanmelden van nieuwe medewerkers en aanleveren van uren is eenvoudig via ons digitaal platform
     • Je houdt volledig inzicht in de loonkosten van je werknemers
     • Deskundigheid in CAO op alle vakgebieden

      Ben je enthousiast geworden over onze dienstverlening en wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter en ik, Kim Groot, neem snel contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken. Laten we samen werken aan zorgeloos ondernemen!