1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Tijd & planning>

Op afstand (samen)werken

Met de oplossingen van SD Worx maak je thuiswerken, hybride werken en werken op afstand makkelijker. Houd grip op de aanwezigheid van je medewerkers, zowel thuis als op kantoor.

Neem contact met ons op voor een demo
vastpersoneel

Thuiswerken is 'here to stay'

Hybride werken is ondertussen niet meer weg te denken uit onze samenleving. Werknemers zijn hun (thuis)werkplek anders gaan beoordelen en het is aan HR om ervoor te zorgen dat ze niks tekort komen als het gaat om de tools en middelen om op afstand te werken. Hoe kun je hybride werken goed faciliteren? 

  Personeelsplanning

  Eenvoudig aan- en afwezigheden aanvragen

  Weten wie er thuis en wie er op kantoor aan het werk zijn? Je medewerkers kunnen met onze HR-software eenvoudig aan- en afwezigheden aanvragen, zowel voor thuiswerk als voor kantoorwerk. Zo is het heel eenvoudig de maximale bezettingsgraad van werkplekken onder controle houden en maak je hybride werken mogelijk.

   Master vendoring: uitbesteden van je administratieve last

   Via aanwezigheidsregistratie contacten traceren

   Het registreren van aanwezigheden op kantoor brengt meteen een ander belangrijk voordeel met zich mee. Wanneer er iemand ziek zou wordt, heb je binnen enkele seconden een lijst beschikbaar van alle medewerkers die in een bepaalde periode samen hebben gewerkt, een zogenaamd contact tracing rapport.

    Work-life balance

    Tijdregistratie voor thuiswerkers

    Met onze HR-software kun je medewerkers ook hun gewerkte tijd laten registreren, vanaf elk apparaat en vanaf elke plaats. Dit geeft je niet alleen inzicht in de efficiëntie van je personeel en je werkprocessen maar vermindert ook de kans op fouten in de salarisverwerking.

     

     

     

     Lees meer over onze HR-software

     Medewerkers en leidinggevende zelf laten regelen

     Employee- en manager self services (ESS / MSS) in onze HR-software maakt het voor medewerkers en leidinggevende mogelijk om eenvoudig zaken als verlof, tijdsregistratie en declaraties digitaal te regelen. Aanvragen worden via handige workflows doorgestuurd naar de leidinggevende en HR die deze vervolgens kunnen af- of goedkeuren.

     Leidinggevenden hebben ook inzicht in de HR-dossiers van medewerkers en onder meer de opties om werknemers in- en uit dienst te melden, rapportages op te stellen en digitaal te ondertekenen. In de team kalender kan de leidinggevende het overzicht bijhouden van de gewerkte uren van zijn teamleden en deze digitaal af- of goedkeuren.

      Prestatie & ontwikkeling | SD Worx

      HR- of salarisconsultant inhuren

      Uitval in je team? Een HR-of salarisprofessional kan jouw werk gedeeltelijk of geheel uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan de verwerking van mutaties voor verlof, verzuim, contractverlengingen, salarisverwerkingen, declaraties en het opstellen van arbeidsovereenkomsten. 

       Meer over onze consultants

       Veelgestelde vragen (FAQ)

       Een voorproefje op onze dienstverlening

       ESS/MSS zijn functies in onze HR-software waarmee medewerkers en leidinggevenden eenvoudig zaken zoals verlof, tijdsregistratie en declaraties digitaal kunnen regelen.

       Onze oplossing is flexibel en kan worden aangepast aan de behoeften van verschillende soorten organisaties.

       Ja, we bieden een mobiele app aan waarmee je eenvoudig verlof kunt aanvragen, je tijdsregistratie kunt bijhouden en nog veel meer.

       Kom met ons in contact

       We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.