1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. HR & Organisatie>

HR-software als een slimme assistent

Het belangrijkste voordeel van goede HR-software, is een enorme verlichting van administratieve lasten. Onze HR-software is voor jou als een slimme assistent die tijdrovende administratieve taken automatiseert en de juiste inzichten verschaft voor het ondersteunen van je medewerkers. 

Met de nieuwste HR-technologie maak je niet alleen HR-werkzaamheden een stuk gemakkelijker, ook je medewerkers hebben veel profijt van ‘simpel en digitaal’. Laat medewerkers hun eigen gegevens en documenten beheren in een digitaal dossier en richt workflows in rondom verlof, verzuim, onkosten, declaraties en loonstroken. 

Vraag een demo aan
SAP Solutions

De basis op orde met een goed HR-systeem

HR-technologie werkt pas écht in je voordeel als het ook één-op-één verbonden is met je verloning. Bij SD Worx vind je al deze oplossingen in één applicatie. 

  Edities

  Stroomlijn je HR-processen met SD Worx HR & Salaris

  Met goede HR-software kun je je werk veel efficiënter maken. Richt workflows in rondom onder andere verlof, verzuim, onkosten, declaraties en loonstroken. 

  HR-technologie werkt pas écht in je voordeel als het ook één-op-één verbonden is met je verloning. Bij SD Worx vind je daarom al deze HR-functionaliteiten in één handige tool.

  Kies voor premium, professional of enterprise. En verandert na verloop van tijd je behoefte? Dan veranderen wij met je mee.

  Vraag een demo aan
  SD Worx HR & Salaris - edities

  De voordelen van onze HR-tool voor jou

  • Minder handwerk en minder fouten: Dankzij de geautomatiseerde processen, controles en waarschuwingen.
  • Inrichten naar eigen wens: Met meer dan 150 workflows kan je jouw processen afstemmen op jouw bedrijfsbehoeften.
  • Tijd besparen: De tijd die je bespaart door te automatiseren kan worden besteed aan meer waardevolle taken.
  • Naadloze integraties: De vlekkeloze integratie met andere systemen, partners en processen zorgt voor een soepele workflow.
  • Één plek, één waarheid: Je kunt al die essentiële werknemersgegevens op één plek beheren, waardoor je gemakkelijk informatie kunt vinden, bijwerken en analyseren. 
  • Toegang voor medewerkers: De gebruiksvriendelijke mysdworx app geeft je medewerkers altijd en overal toegang om het eigen personeelsdossier in te zien en wijzigingen of aanvragen te doen.
  • Compliance: Onze developers werken continu aan de fiscale en arbeidsjuridische compliance van de software en implementeren de meest recente cao-regelingen. 
  • Certificering: Onze gecertificeerde software voldoet aan de strengste veiligheidseisen op het gebied van gegevensbescherming.
   SD Worx - Instroom nieuwe medewerkers

   Automatiseer je onboardingsprocessen en richt handige workflows in

   Heeft een nieuwe medewerker zijn contract getekend? Gefeliciteerd! Nu kun je beginnen met de onboarding. De start van een nieuwe medewerker is een cruciaal proces. Het is het proces waarbij je de nieuwe medewerker zijn werkplek, de organisatie en werkzaamheden leert kennen, zich thuis gaat voelen in een nieuwe rol en de werkdoelstellingen en -verwachtingen duidelijk gaat begrijpen. Veel stappen in het onboardingproces kun je gemakkelijk automatiseren.

   • Documentenbeheer: arbeidscontract, ID-bewijs, ondertekenen van formulieren, etc. Een nieuwe medewerker kan vervolgens zelf zijn of haar personeelsdossier beheren.
   • Nodig de nieuwe werknemer al eens uit op kantoor en laat regelmatig wat van je horen.
   • Zorg dat op de eerste werkdag toegang tot de nodige systemen is geregeld en er een werkplek klaar staat.
   • Zorg dat er een planning is voor de eerste week onboarding op kantoor.
   • Biedt je nieuwe medewerker de kans om de eerste weken kennis te maken met verschillende collega’s en afdelingen.
   • Plan in de eerste paar weken al een evaluatiemoment met de nieuwe werknemer.
    Digitaal ondertekenen

    Zet gemakkelijk je digitale handtekening

    Heb je ooit stilgestaan bij de enorme hoeveelheid documenten die getekend, bewaard en beheerd moeten worden binnen al je HR-processen? Met behulp van geautomatiseerde workflows en eenvoudig digitaal ondertekenen van documenten wordt het beheer van documenten zowel voor HR als managers binnen organisaties een stuk gemakkelijker. Geen gedoe meer met papieren documenten die zoekraken of eindeloze wachttijden voor het verzamelen van handtekeningen. Met digitaal ondertekenen kunnen documenten snel en efficiënt worden afgehandeld.

    Door te kiezen voor digitaal ondertekenen voldoe je ook aan de wet- en regelgeving, zoals de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Je kunt erop vertrouwen dat je documenten veilig en rechtsgeldig zijn. Bovendien bespaar je tijd en kosten, en draag je bij aan een duurzamere werkomgeving door het verminderen van papiergebruik.

     De voordelen van digitaal ondertekenen

     Verlof aanvragen? Zo geregeld als je verzuim & verlof automatiseert

     Geef je medewerkers de regie door ze zelf hun verlof of verzuim online te laten aanvragen. Managers hebben een duidelijk zicht op de teamkalender en keuren digitaal goed. Ook een correcte verwerking in de payroll is geautomatiseerd.

      

     Via onze digitale oplossing vragen je werknemers onder meer vakantiedagen of andere verlofvormen zoals ouderschapsverlof aan. Ook het proces rondom ziekteverzuim regel je gemakkelijk; met een workflow richt je bijvoorbeeld werkzaamheden in rondom de Wet Poortwachter. In het verlofsaldo wordt meteen zichtbaar hoeveel recht op verlof nog beschikbaar is. Jij bepaalt welke types afwezigheden jouw medewerkers kunnen inplannen via het selfservice-systeem.

      Dubbele invoer van data

      Koppelingen en Integraties: Breid de functionaliteit van jouw bestaande systemen uit met onze software

      1. In onze software vind je uiteraard standaardkoppelingen naar instanties zoals Belastingdienst en UWV. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners die HR- en salarisoplossingen via ons platform aanbieden. 

      2. Ons eigen api-team voegt regelmatig nieuwe partners en koppelingen toe aan ons platform, en ook koppelingen naar wens regelen we graag voor je. 

      3. We koppelen perfect met andere toonaangevende HR-platforms zoals SAP SuccessFactors, Workday en Oracle. We creëren één externe verbinding tussen het wereldwijde HRIS-systeem van een internationale organisatie en de lokale loonmotoren van SD Worx.

       Een overzicht van onze partners en koppelingen

       Een stapje verder met onze volledige HR-softwaresuite

       Lönetjänster icon

       Payrollproces stroomlijnen met SD Worx Salaris

       Meer over SD Worx Salaris
       Telephone

       Toegang voor medewerkers met mysdworx

       Meer over mysdworx
       Benefits

       Beloning personaliseren met SD Worx Benefits

       Meer over SD Worx Benefits
       Payroll

       Sturen op loonkosten met SD Worx Budget

       Meer over SD Worx Budget
       Clock

       Tijdregistratie met SD Worx Tijd & Planning

       Meer over SD Worx Tijd & Planning
       SELF SERVICE

       HR-data ontsluiten met SD Worx Insight

       Deze organisaties maken al gebruik van SD Worx

       Logo Rely On
       Bechtle - SD Worx
       Grolsch
       Mercedes-Benz
       Logo Nike
       LOGO_Parexel
       ice watch

       Veel gestelde vragen (FAQ)

       Een voorproefje van onze dienstverlening.

       Onze HR-software fungeert als een slimme assistent die tijdrovende administratieve taken automatiseert en inzichten biedt om je medewerkers optimaal te ondersteunen. Het lost het probleem van administratieve lasten op en streeft naar een efficiënte en productieve HR-afdeling.

       We bieden drie edities van onze HR-software: Premium, Professional en Enterprise. Je kunt kiezen welke editie het beste aansluit bij jouw behoeften. Bovendien passen wij ons aan jouw veranderende behoeften aan na verloop van tijd.

       Ja, onze software heeft standaardkoppelingen naar instanties zoals de Belastingdienst en het UWV. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners die HR- en salarisoplossingen via ons platform aanbieden. Ons eigen api-team voegt regelmatig nieuwe partners en koppelingen toe aan ons platform. We kunnen ook koppelingen op maat regelen met andere toonaangevende HR-platforms zoals SAP SuccessFactors, Workday en Oracle.

       De mysdworx app is een handige assistent voor werknemers. Met de app kunnen medewerkers verschillende stappen bij afwezigheid of werkgerelateerde onkosten regelen. Ze kunnen ook online hun dossier en loonstroken raadplegen en direct verlof aanvragen. De app is altijd en overal bereikbaar via de smartphone-applicatie.

       Onze HR-software biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder het beheer van werknemersgegevens, salarisadministratie, verlofaanvragen, rapportage en analyse, workflows en automatisering, integraties met andere systemen en nog veel meer. Het is een alles-in-één tool die je helpt om je HR-processen te stroomlijnen en efficiënter te werken.

       De implementatie van onze HR-software verloopt doorgaans soepel. We hebben een ervaren implementatieteam dat je begeleidt tijdens het hele proces. Ze zorgen voor een naadloze overgang en helpen je bij het configureren van de software op basis van jouw specifieke behoeften. Daarnaast bieden we training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je team vol vertrouwen met de software aan de slag kan.

       We nemen de veiligheid van jouw gegevens zeer serieus. Onze gecertificeerde software voldoet aan de strengste veiligheidseisen op het gebied van gegevensbescherming. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn en alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers. Bovendien worden regelmatig back-ups gemaakt om ervoor te zorgen dat jouw gegevens te allen tijde beschermd zijn.

       Meer weten over onze HR-software?

       Vraag een demo aan