1. Home>
 2. Nieuws>
 3. Software & automatisering >
Cobra als HR-platform

SD Worx HR & Salaris als startpunt voor alle tools

Je HR- en salarisapplicatie als startpunt voor alle tools waarmee je op jouw afdeling werkt. Eén plaats om in te loggen en om met je medewerkers te delen. Dat is waar SD Worx zich in specialiseert, want SD Worx HR & salaris, voorheen Cobra, is bij uitstek geschikt om te koppelen met andere oplossingen. SD Worx heeft namelijk een eigen team van api-experts in huis dat continu nieuwe koppelingen ontwikkelt. Daardoor kan onze software met vrijwel ieder systeem praten, en is het ook mogelijk om speciale tegels van externe partners aan het menu toe te voegen. 

HR-elementen samenbrengen tot employee experience platform

Het heeft veel voordelen om verschillende HR-processen samen te brengt op één plek. Als je SD Worx HRM & Salaris bijvoorbeeld koppelt met performance management tools, opleiding- & trainingsaanbod, of employee engagement tools, kun je veel processen vereenvoudigen. Als HR-professional houd je tijd over doordat processen een connectie met elkaar hebben. Je hoeft bijvoorbeeld geen extra moeite meer te doen om gegevens uit verschillende bronnen te halen. Ook de doorstroom tussen verschillende processen verloopt soepeler.   

Eenvoudig koppelen van onze API

API staat voor Application Programming Interface. Met zo’n interface wordt als het ware een beveiligde ingang in het systeem gebouwd voor andere systemen en software. Via de interface kunnen de systemen met elkaar communiceren en gegevens uitwisselen. Onze API is flexibel: bij het maken van de interface is door jou te bepalen welke gegevens precies uitgewisseld moeten worden en op welke manier. Een pakket van een andere leverancier kan zo eenvoudig gegevens uitwisselen met onze software. De API is eenvoudig te activeren via het Dienstemenu en voor € 0,38 per medewerker per maand wordt de API-onderdeel van de lopende overeenkomst. Je kan vervolgens een ongelimiteerd aantal koppelingen realiseren. 

SD Worx neemt je werk uit handen door met steeds meer leveranciers een standaardkoppeling te ontwikkelen. Dan hoef je niet zelf met de leverancier in gesprek te gaan om een koppeling te realiseren maar is deze direct als standaardkoppeling beschikbaar en te activeren via het dienstenmenu. In het dienstenmenu hebben we onze standaardkoppelingen overzichtelijk weergegeven en vind je aanvullende informatie over de koppeling en hoe je deze kunt activeren.

  SD Worx HR & Salaris

   

  Voorbeeld: Koppeling met De Amersfoortse | Verzekeringen

  Heb je een Inkomensverzekering bij De Amersfoortse? Dan is het mogelijk om Cobra Salaris te koppelen aan de verzekeringsadministratie van De Amersfoortse. Wijzigingen van medewerkersgegevens en in- en uitdiensttredingen worden automatisch vanuit onze software in het administratiepakket van De Amersfoortse gezet. Het is niet meer nodig om deze gegevens handmatig in het administratiesysteem van De Amersfoortse in te voeren. Wel zo makkelijk!

  Voorbeeld: Koppeling met 2DAYSMOOD | Performance management

  Met 2DAYSMOOD wordt een continue stemmings- en betrokkenheidsmeting in je organisatie gedaan. Dit gebeurt aan de hand van een 15 seconden survey die wekelijks wordt verstuurd naar medewerkers in een team of organisatie. De toegang kan eenvoudig worden toegevoegd aan het dashboard van de medewerkers binnen SD Worx HRM en Salaris

  Koppelingen direct vanuit Cobra activeren

  Bij sommige koppelingen wordt erg gelijk een tegel aangemaakt waarmee de gebruiker met één klik de gekoppelde applicatie vanuit onze software kan openen. In dit voorbeeld onze koppeling met Protime.

   SD Worx HR en Salaris

   Er zijn o.a. tegels beschikbaar voor HROffice, Benefits Plaza, Orgplus en 2DAYSMOOD. Zo creëer je met een paar klikken je eigen “employee experience platform”. Medewerker, manager of HR-functionaris kunnen dan vanuit één plek al hun HR-zaken uitvoeren.

   Overzicht van koppelingen

   We hebben de meest gebruikte koppelingen voor je op een rij gezet. Bekijk het overzicht hier. Staat je tool er niet tussen? Geen punt. Neem gerust contact op zodat wij kunnen opzoeken of er al een koppeling beschikbaar is.

    Heb je vragen of wil je meer informatie over een tegel of koppeling? 

    Laat dan hier je gegevens achter.