1. Home>
  2. Over ons>
  3. Persberichten>

SD Worx lanceert SD Worx Staffing Solutions

Vandaag lanceert payroll- en HR-bedrijf SD Worx zijn nieuwe merknaam voor de activiteiten rond recruitment en flexibele inzet van arbeidskrachten. SD Worx Staffing Solutions biedt in België en Nederland diensten aan op het gebied van uitzenden, rekrutering en selectie, project sourcing, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Vorig jaar nam SD Worx zowel VIO Interim als Flexpoint Group over. Beide bedrijven zijn intussen met elkaar geïntegreerd en krijgen nu een nieuwe merknaam: SD Worx Staffing Solutions. Voor de klanten verandert niets: zij kunnen blijven rekenen op hun vertrouwde contactpersoon en een persoonlijke service, die extra versterkt wordt door de waardegedreven aanpak van de geïntegreerde organisatie. 

Tegen medio juni zullen alle 105 kantoren aangepast zijn en de nieuwe merknaam dragen. SD Worx Staffing Solutions telt 450 medewerkers in België en Nederland. Samen bedienen zij meer dan 3.000 klanten, kleinere en grote bedrijven in de meest diverse sectoren. SD Worx Staffing Solutions biedt via zijn klanten werk aan gemiddeld 5.500 uitzendkrachten per dag.

Christophe Petit, CEO SD Worx Staffing Solutions: “Met de teams van het vroegere VIO Interim en Flexpoint Group hebben we een sterke en gezonde basis voor onze staffing activiteiten. Die hebben we intussen, samen met de hele organisatie, versterkt met een duidelijk missie voor SD Worx Staffing Solutions: door het juiste werk willen we actief bijdragen aan een goede, gezonde en succesvolle werkomgeving voor iedereen, vandaag en morgen. Ik twijfel er niet aan dat onze marktkennis, technologische oplossingen en verregaande data-analyse ons in staat zullen stellen dit doel te realiseren.” 

SD Worx, dat vooral bekend is voor zijn payrolldiensten, zal de synergie tussen de twee entiteiten volop benutten en kan de klanten voortaan een complete HR-dienstverlening aanbieden. 

Meer informatie? 
Veerle Coffé
Marketing & Communications Director SD Worx Staffing Solutions
M +32 479 30 07 67
veerle.coffe@sdworx.com