1. Home>
 2. Over ons>
 3. Persberichten>

Cathy Geerts nieuwe Chief HR Officer bij SD Worx

​Breda, 29 november 2019 – Cathy Geerts is gestart als Chief HR Officer bij HR-dienstenverlener SD Worx. In haar nieuwe functie wordt Cathy Geerts lid van het executive committee van SD Worx, waarbij ze rechtstreeks aan CEO Kobe Verdonck zal rapporteren.

Als CHRO zal Cathy Geerts de verschillende aspecten van het HR management van SD Worx overzien en aansturen. In de functie volgt ze Hilde Haems op, die aan de slag gaat bij de beursgenoteerde holding Ackermans & van Haaren als Chief Human Capital Officer.

Cathy Geerts: “#itsyourmove staat centraal in onze HR- strategie. We stimuleren interne mobiliteit en geven onze medewerkers de kans om initiatief te nemen en hun loopbaan vorm te geven. Ik ben dan ook heel enthousiast over mijn benoeming. Samen met mijn team zal ik blijvend inzetten op een lerende organisatie en een stimulerende cultuur waar innovatie en resultaten behalen centraal staan. Ik deel met de meer dan 4.150 SD Worx medewerkers een passie voor onze klanten en hun medewerkers.  SD Worx heeft een mooie internationale ambitie en ambitieuze groeiplannen voor de toekomst. Onze collega’s staan samen met de technologie aan de basis van de realisatie hiervan.” 

Cathy heeft ondertussen 20 jaar ervaring in de HR-wereld. Na het behalen van haar diploma Romaanse Taal-& Letterkunde vervolledigde ze een MBA bedrijfsmanagement. Ze behaalde een master in Compensation & Benefits en HR aan de Vlerick Management School. Haar carrière begon ze als consultant  Employee Benefits, eerst bij verzekeringsmakelaar Van Breda Risk & Benefits, vervolgens bij AON Consulting. Nadien doorliep Cathy Geerts verschillende HR-functies bij Umicore, Nyrstar en Alpro. Sinds 2014 is Cathy Geerts aan de slag bij SD Worx. Ze startte als HR Manager in Talent, Reward, Operations & Analytics. In 2017 werd Cathy HR Director voor SD Worx Belgium.

Meer informatie over Cathy Geerts, staat op haar LinkedIn profiel. 

  Cathy Geerts
  Samen met mijn team zal ik blijvend inzetten op een lerende organisatie en een stimulerende cultuur waar innovatie en resultaten behalen centraal staan
  Cathy Geerts
  Cathy Geerts, Chief HR Officer, SD Worx

  Meer informatie?

  Pieter Goetgebuer
  PR & Corporate Communication Manager SD Worx Group
  T +32 (0)3 201 76 68 / M +32 (0)497 45 36 73
  pieter.goetgebuer@sdworx.com