1. Home>
  2. Over ons>
  3. Persberichten>

SD Worx opent nieuw kantoor in Polen

SD Worx, een toonaangevende Europese hr- en payrolldienstenprovider, opende een operationeel centrum in Katowice (Polen). De geografische uitbreiding naar Centraal-Europa verstevigt de internationale groeistrategie van SD Worx en ondersteunt de wereldwijde expansie van zijn klanten met payroll- en hr-diensten.

"Door een nieuw Operations & Service Delivery Center op te starten in Polen, ondersteund door Poolse payroll- en hr-experts, volgen we letterlijk onze klanten om te zorgen voor een lokale aanwezigheid en de levering van vlekkeloze payrolldiensten in heel Centraal-Europa. Daar draait het om bij klantintimiteit. In een eerste fase ondersteunen we onze internationale klanten met activiteiten in Polen; op middellange termijn zullen we ook lokale opportuniteiten in en buiten Polen verkennen", zegt Kobe Verdonck, CEO van SD Worx.

Naast het operationeel centrum opent SD Worx ook een gloednieuw ontwikkelings- en innovatiecentrum in Polen. Als aanvulling op de bestaande ontwikkelingscentra binnen de SD Worx Groep zal het nieuwe Poolse centrum een katalysator zijn om de innovatiestrategie van het bedrijf een boost te geven, zodat SD Worx zijn klanten en hun werknemers digitale payroll- en hr-oplossingen van topklasse kan bieden.

"Ik ben erg enthousiast om bij SD Worx te komen werken en hen te helpen groeien naar Centraal- en Oost-Europa", zegt Lalit Kumar Gupta, die op 1 februari aan de slag ging als Managing Director SD Worx Eastern Europe. "Ik was zelf getuige van de voortdurende groei van Polen op het gebied van economie, infrastructuur en levensstandaard. Heel wat Amerikaanse en Europese bedrijven uit verschillende sectoren haakten hun wagonnetje aan en kwamen zich in de streek vestigen. De skills op de arbeidsmarkt zijn uitstekend: mensen zijn goed opgeleid, werken hard en zijn ambitieus."

Met zijn nieuwe centrum in Katowice heeft SD Worx nu kantoren in twaalf landen: België (hoofdkantoor), Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Polen. Via zijn wereldwijde netwerk van payrollpartners levert SD Worx wereldwijde hr- en payrolloplossingen in 150 landen over de hele wereld.

    Nl_Lalit_Kumar_Gupta
    Ik ben erg enthousiast om bij SD Worx te komen werken en hen te helpen groeien naar Centraal- en Oost-Europa
    Nl_Lalit_Kumar_Gupta
    Lalit Kumar Gupta, Managing Director, SD Worx Eastern Europe