1. Home>
  2. Over ons>
  3. Persberichten>

SD Worx versnelt digitale innovatie en wordt meerderheidsaandeelhouder van Teal Partners

De toonaangevende Europese hr- en payrolldienstenleverancier SD Worx is meerderheidsaandeelhouder geworden van Teal Partners. Al sinds de oprichting van deze Belgische softwareontwikkelaar werkt SD Worx nauw samen met Teal Partners aan verschillende innovatieve producten en diensten. SD Worx was sinds twee jaar minderheidsaandeelhouder van Teal Partners en verwerft nu 74% van de aandelen. Hierdoor kan Teal Partners zijn groeiambities versnellen en zijn impact op de digitale transformatie in verschillende sectoren vergroten.

Teal Partners heeft 28 medewerkers en bekende klanten in de portefeuille, zoals Deloitte, Xerius en Actief Interim. De software-ontwikkelaar behoudt zijn eigen identiteit en merk, en blijft zich focussen op het ontwikkelen van innovatieve digitale oplossingen voor klanten van elke omvang in verschillende sectoren.

“We zijn erg blij met het vertrouwen dat we krijgen van een grote internationale speler zoals SD Worx. Hun geloof in Teal Partners en hun beschikbare expertise en kracht maken van SD Worx de ideale partner. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking onze groei zal versnellen en onze impact op de digitale transformatie in verschillende sectoren zal vergroten", zegt Koen Denies, medeoprichter van Teal Partners.

“Teal Partners helpt zijn klanten bij de digitale transformatie van hun corebusiness, een missie die sterk lijkt op onze focus op digitale innovatie om onze klanten en hun medewerkers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit bevestigt ons vertrouwen in deze nieuwe aanwinst voor de SD Worx-familie. Het spreekt voor zich dat deze transactie alleen maar extra kansen biedt voor bestaande klanten en medewerkers van Teal Partners. We hebben gezien waartoe dit jonge bedrijf in staat is en moedigen de ondernemingszin aan. Door hen financieel en strategisch te versterken, vertrouwen we erop dat ze hun volledige potentieel zullen realiseren”, zegt Tom Wouters, Chief Product Officer bij SD Worx.