1. Home>
  2. Over ons>
  3. Persberichten>

Learned en SD Worx gaan een samenwerkingsverband aan

Bedrijven helpen om medewerkers optimaal te ontwikkelen en laten presteren. Dat is een belangrijk gemeenschappelijk uitgangspunt voor zowel Learned als SD Worx.  Het is daarom ook niet vreemd dat SD Worx en Leaned sinds kort officiële partners in de Nederlandse markt. De HR- en salarissoftware van SD Worx is vanaf nu gekoppeld aan het aanbod van Learned.  

Learned: dé oplossing voor een moderne HR-cyclus  

Met het platform van Learned creëert men eenvoudig een continue HR-cyclus van moderne ontwikkelgesprekken, frequente 1:1’s en doorlopende feedbackmomenten. Uniek in het platform van Learned zijn de moderne ontwikkelgesprekken. Ga in gesprek over werkgeluk, doelen en carrièreontwikkeling. Gebruik de kracht van Artificial Intelligence en +100.000 skills om samen stil te staan bij de benodigde en relevante competenties en skills voor de huidige en toekomstige functie van de medewerker. 

Automatische synchronisatie van gegevens 

Met de integratie tussen de systemen van Learned en SD Worx worden organisatie-, en medewerker gegevens automatisch gesynchroniseerd met Learned. Je hoeft dus geen onnodige dubbele informatie invoeren in diverse portalen of bestandsuitwisseling.  

Bij uitstek geschikt voor scale-ups en mkb-organisaties 

Jan-Henk van Bennekom, Commercieel directeur bij SD Worx in Nederland: “met Learned bieden we met name scale-ups en mkb-bedrijven een geïntegreerde, laagdrempelige en complete oplossing. Ook voor onze huidige klanten is dit een mooie uitbreiding in hun huidige toepassing. De samenwerking creëert een ecosysteem dat voor alle HR-processen, van talentmanagement tot en met salarisverwerking, de best mogelijke ondersteuning geeft. Niet alleen voor de HR- en salarisprofessional maar ook voor alle medewerkers en management. Kortom, een win voor alle gebruikers.” 

Over Learned 

Learned is van oorsprong Nederlands, een snelgroeiende organisatie en net als SD Worx gespecialiseerd in slimme technologie. Als onderdeel van de nieuwe generaties merkten zij al vroeg in de markt dat de verwachtingen van de nieuwe generaties niet aansluiten op een traditionele performance managementcyclus. Daarom werken zij sinds eind 2018 aan het Learned-platform, een oplossing waarmee bedrijven een continue gesprekscyclus kunnen creëren van moderne evaluatie- en ontwikkelgesprekken, frequente 1:1’s en doorlopende feedbackmomenten. Het partnership met SD Worx zorgt ervoor dat Learned nog meer bedrijven kan helpen met het vernieuwen van hun HR-cyclus. Kijk voor meer informatie over Learned op www.learned.io.