1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Salaris & beloning >

Internationaal verlonen

Hero_Domain_6

Worstel je met meerdere payroll-leveranciers, arbeidsjuridische- en fiscale wetgevingen en het vinden van het beste model voor je internationale verloning? Ga deze complexiteit uit de weg en focus op je groei. SD Worx biedt sterke lokale payroll-diensten in heel Europa. Tegelijkertijd bieden we toonaangevende technologie, één contract en een wereldwijde governance, zodat jij makkelijk het overzicht behoudt.

Neem contact met ons op
Hero_Domain_6
Unleash_World map

Europese focus en expertise in het land

In het complexe en sterk gereguleerde Europa, kan slecht beheerde salarisadministratie kostbaar zijn voor je bedrijfsresultaten en je reputatie. Als je jouw salarisadministratie uitbesteedt aan onze experts in het land, zorgen wij ervoor dat het correct en 100% conform lokale wet- en regelgeving is. Waar je ook mensen aanneemt - van Stockholm tot Sevilla, SD Worx maakt salarisadministratie eenvoudig in heel Europa.

  Verder gaan dan alleen salarisadministratie

  Wat de omstandigheden ook zijn, de salarissen moet elke maand weer worden uitbetaald. Met strakke salaristermijnen vraagt elke HR-uitdaging die op je pad komt om een snelle en accurate reactie. Daarvoor kun je vertrouwen op het advies van onze lokale experts over wet- en regelgeving, arbeidsovereenkomsten, het betreden van nieuwe markten en nog veel meer.

   Tableau de bord SD Worx People

   Snellere zakelijke beslissingen nemen

   Wat heeft jouw HR-team nodig om strategische waarde te creëren? Realtime data, heldere inzichten in de belangrijkste HR-data, overzichten van loonkosten en sterke analyses. En dat is precies wat je krijgt in de vorm van nauwkeurige, samengevoegde rapporten voor meerdere landen. Zo zorg je voor zichtbaarheid van de salarisadministratie en datagestuurde inzichten om jouw bedrijf vooruit te helpen.

    3 layers

    Een alles-in-één oplossing

    Weg met meerdere contracten, verschillende callcenters in verre landen, verwarrende bestuursmodellen en een mengelmoes van tools. Met SD Worx krijg je één oplossing die het hele spectrum dekt, dus één contract, één aanspreekpunt, één governance model en op elkaar afgestemde serviceniveaus op al je bestemmingen.

     Everest Group erkent SD Worx als leider in de PEAK Matrix 2022 voor EMEA van de Multi-country Payroll (MCP) Solutions.

     Waarom kiezen voor SD Worx

     UK Payroll & Reward
     75+jaar ervaring

     BE_Solution_FIP_50x50_Icon-1
     80.000+klanten

     Connaissance de tous les outils
     5 miljoen+loonstroken per maand

     Une combinaison équilibrée de travailleurs fixes
     6.200+HR-professionals

     grote onderneming
     60+kantoren verspreid over Europa

     Kom met ons in contact

     We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.