1. Home>
 2. Onze oplossingen>

Jouw partner in verloning & beloning

Salarisuitbetaling is meer dan een routineklus, het is een vertrouwenscontract dat je nakomt. Behalve een aanzienlijke kostenpost, is het ook een complex proces dat uitdagingen met zich meebrengt op administratief en juridisch gebied. Daarom zijn een soepele, en correcte verloning en beloningssystematiek essentieel.

SD Worx is al meer dan 75 jaar een vertrouwde payrollpartner. Onze roots liggen in verloning en wij bedienen inmiddels meer dan 82.000 organisaties, van kleine ondernemingen tot grote multinationals. Elke maand berekenen we de salarissen van ongeveer 5,2 miljoen werknemers in heel Europa.

Maak kennis met SD Worx
payroll reward solution workday hero

Welke ondersteuning zoek je voor je verloning en je beloningssystematiek

Lönetjänster icon

Je verloning uitbesteden (lokaal of internationaal)

Verloning uitbesteden
HR-system

Kies voor krachtige salarissoftware

Salarisadministratie software
Lønnssystem og lønnsoutsourcing

Flexibel belonen met SD Worx Benefits

Arbeidsvoorwaarden personaliseren
Balance

Ondersteuning bij fiscale wet- en regelgeving

Maak kennis met onze fiscalisten

Hoe je het gesprek ook probeert te voeren, je kunt niet beweren dat je een aantrekkelijke werkgever bent als je beloningssysteem niet goed is of als je de salarissen te laat uitbetaalt.

  Verloning uitbesteden

  Besteed het verlonen uit aan de salarisprofessionals van SD Worx

  Besteed je verloning uit aan de gespecialiseerde serviceteams van SD Worx. We bieden je salarisservice op maat, of je nu een klein bedrijf bent of een grote (internationale) organisatie. 

  Je kunt de salarisverwerking deels aan ons uitbesteden, waarbij wij bijvoorbeeld de nodige controles uitvoeren, of volledig, waarbij we het hele proces van urenadministratie tot uitbetaling voor je uit handen nemen. We denken bovendien graag met je mee als het gaat om inzicht in en sturen op je loonkosten, de meest effectieve beloningsstructuur voor jouw organisatie en kansen om fiscale voordelen te behalen.

   Meer over het uitbesteden van salariswerkzaamheden
   IJzersterke HR- en salarissoftware

   Verloning via de ijzersterke HR- en salarissoftware van SD Worx

   We verlonen je medewerkers in onze eigen HR- en salarissoftware, die je op maat bij ons kunt afnemen. Wil je het verloningsproces volledig zelf uitvoeren? dan trainen we je salarismedewerkers voor het optimaal gebruik van de software, en staan we voor je klaar ter ondersteuning. 

   Onze tool bestaat uit zowel een salarisoplossing als een volledig geïntegreerde HR-suite, waarmee je jouw personeelsprocessen kunt automatiseren en medewerkers met een handige app zelf de mogelijkheid geeft tot toegang en invoer van hun gegevens.

    Meer over de Salarissoftware van SD Worx
    SD Worx overleg

    Visualiseer arbeidsvoorwaardenpakketten met SD Worx Benefits

    Steeds meer werkgevers bieden hun medewerkers de mogelijkheid om hun eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Dit wordt ook wel flexibele arbeidsvoorwaarden of een cafetariamodel genoemd. Maar effectief communiceren over die beloning is minstens zo'n essentieel onderdeel van je beloningsstrategie. Een medewerker of kandidaat die niet goed op de hoogte is van zijn (aangeboden) arbeidsvoorwaarden, kan deze ook niet goed waarderen. 

     

     Meer over SD Worx Benefits
     SD Worx - sturen op loonkosten

     Stuur op loonkosten met SD Worx Budget

     SD Worx Budget is een intelligente tool die je verloningsstructuur in kaart brengt en overzichtelijk maakt, van analyse tot rapportering. Ervaar het gebruiksgemak van het van bijvoorbeeld realtime inzicht in loonkosten, budgetprognose, dashboards en rapporteringen en uitgebreide simulatiemogelijkheden. Berekeningen die doorgaans zwaar en complex zijn, voer je met SD Worx Budget in een handomdraai uit.

      Meer over SD Worx Budget
      fiscale wet- en regelgeving

      Voldoen aan fiscale wet- en regelgeving

      Het is niet nodig om een dure advocaat of andere externe partij in te huren op het moment dat je fiscaal advies nodig hebt. Ons eigen team van fiscalisten verschaft je duidelijkheid en toepasbaarheid als het gaat om wet- en regelgeving. 

      We informeren je niet alleen over de meest actuele regels die voor jouw organisatie van toepassing zijn, we helpen je er ook bij. Ons eigen team van fiscalisten en arbeidsjuristen staat voor je klaar om hun expertise en ervaring te delen.

       Meer over fiscaal en arbeidsjuridisch advies

       Deze organisaties maken al gebruik van SD Worx

       total-energies-clientlogo-wfm-italy
       Logo Rely On
       SCOTCH-SODA
       Nl_Zijerveld Perfecte ondersteuning in HRM taken_300x300
       UCC Coffee logo
       Logo Gefco
       ice watch

       Veel gestelde vragen (FAQ) over verloning en beloning:

       Een voorproefje van onze expertise

       Uitbesteding aan SD Worx betekent dat je (een deel van) je salarisadministratie aan ons toevertrouwt. Afhankelijk van je behoeften, kunnen we het gehele proces overnemen of alleen bepaalde aspecten ervan. Dit helpt je om stress te verminderen, efficiëntie te verhogen en je te concentreren op je kerntaken.

       Wij bieden je een gestroomlijnd verloningsproces dat naadloos integreert met je HR-software, ongeacht of je medewerkers lokaal of internationaal gevestigd zijn. Vertrouw op onze professionals om jouw salarisverwerking efficiënt en correct te beheren, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

       Ons HR- en salarissoftwarepakket is een ijzersterk, gebruiksvriendelijk platform dat je helpt bij het beheren van je beloningsproces. Wil je het verloningsproces in jouw organisatie volledig zelf uitvoeren, dan trainen we je salarismedewerkers voor het optimaal gebruik van de software, en staan we voor je klaar ter ondersteuning. 

       Onze applicatie bestaat uit zowel een salarisoplossing als een volledig geïntegreerde HR-suite, waarmee je jouw personeelsprocessen kunt automatiseren en medewerkers met een handige app zelf de mogelijkheid geeft tot toegang en invoer van hun gegevens.

       Bij SD Worx begrijpen we dat elk teamlid unieke behoeften heeft. Wil je je medewerkers de vrijheid geven om hun arbeidsvoorwaarden te personaliseren, maar struggel je met het stroomlijnen van het keuzeproces? 

       Dan bieden we flexibele beloningsopties, waarmee medewerkers hun arbeidsvoorwaarden zelf vorm kunnen geven op basis van hun levensfase, behoeften en ambities. Bied je team meer controle en transparantie in hun beloning met ons uitgebreide pakket aan flexibele verloningsopties.

       Met SD Worx Budget kun je deze kosten effectief beheren en optimaliseren. Van realtime inzicht in de samenstelling van je loonkosten tot budgetprognoses en fiscale optimalisaties, we ondersteunen je bij het maken van geïnformeerde beslissingen die bijdragen aan de winstgevendheid van je bedrijf.

       Loonkosten kunnen een aanzienlijk deel van je bedrijfskosten uitmaken. En deze grootste kostenpost is vaak ook de minst transparante, dus is het in kaart brengen, optimaliseren en budgetteren van je totale personeelskosten essentieel.  

       Navigeren door de wereld van fiscale wetten en regelgeving kan complex en tijdrovend zijn. De ervaren HR- en salarisconsultants en fiscalisten van SD Worx helpen je kosten te besparen, het beste uit je personeelsbestand te halen en om te groeien als aantrekkelijk werkgever. 

       We denken actief met je mee over waar je fiscale voordelen kunt behalen, bijvoorbeeld in de WKR-regeling. We vertalen complexe wet- en regelgeving naar praktische adviezen en handvaten.

       Kom met ons in contact.

       We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.