1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. salaris & beloning>

Verloning van medewerkers: Jouw uitdaging, onze expertise!

Als het op verloning aankomt, wil je als HR-verantwoordelijke de zekerheid dat alles soepel, veilig en efficiënt verloopt. Een onnauwkeurige salarisadministratie kan leiden tot ontevreden werknemers en dat heeft effect op de productiviteit en zelfs op het verloop. Om over boetes en juridische geschillen nog maar te zwijgen. 

Bij SD Worx zorgen we ervoor dat je personeel nauwkeurig en op tijd wordt betaald, en we nemen de stress weg die gepaard gaat met deze tijdrovende en vaak complexe processen. Ook houden we je op de hoogte van wijzigingen in de wetgeving en helpen we je om aan de laatste regels te voldoen.

Neem contact met ons op
ES_sub_payroll_outsourcing_850x478_hero
SD Worx - servicelevels salarisdienstverlening

Verloning geheel of gedeeltelijk uitbesteden

Je kunt de salarisverwerking deels aan ons uitbesteden, waarbij wij bijvoorbeeld de nodige controles uitvoeren, of volledig, waarbij we het hele proces van urenadministratie tot uitbetaling voor je uit handen nemen. 

Wil je het verloningsproces in jouw organisatie volledig zelf uitvoeren? Dan trainen we je salarismedewerkers voor het optimaal gebruik van de software, en staan we voor je klaar ter ondersteuning.

  Meer weten over onze servicelevels
  SD Worx - landen

  Internationale payroll zonder gedoe

  Worstel je met meerdere payroll providers in verschillende landen? Of met het naleven van de lokale wetgeving? De zoektocht naar de beste manier om je internationale payroll te organiseren kan best complex zijn. 

  SD Worx biedt sterke lokale payroll services – en veel meer dan dat – in heel Europa. Met één contract voor alle landen, toonaangevende technologie en een wereldwijde governance, behoud jij het overzicht.

   Meer over internationale payroll

   De voordelen van samenwerken met SD Worx

   1. Dienstverlening op maat: Onze dienstverlening en software passen altijd bij de omvang en complexiteit van jouw organisatie. Verandert je behoefte? Dan veranderen wij met je mee.
   2. Specialistisch team: Ons team van salarisexperts zorgt voor een foutloze salarisadministratie. 
   3. Tijdwinst door efficiëntere processen: Je bespaart waardevolle tijd en middelen die je kunt investeren in de groei van je bedrijf.
   4. Verzekerd van continuïteit: Iedere vier weken of maand op tijd een juiste en tijdige salarisberekening, inclusief aanlevering aan diverse instanties zoals de Belastingdienst, UWV en of Pensioenfonds.
   5. Compliant met de laatste wet- en regelgeving: Wij zorgen ervoor dat we jouw salarisverwerking op de juiste en actuele manier afhandelen. Dit voorkomt boetes of naheffingen.
   6. We gaan veel verder dan salarisadministratie: Je kan bij ons ook terecht voor arbeidsjuridisch en fiscaal advies, HR-consultancy, recruitment, tijdregistratie, oftewel alles op het gebied van HR.
    SD Worx facts & figures

    Salarissen uitbesteden aan een vertrouwde partij

    Salarisadministratie of payroll gaat verder dan alleen het uitbetalen van lonen. Iedere medewerker heeft andere wensen en afspraken, in elke sector geldt een eigen (cao-)regeling, en de wet-en regelgeving verandert continu. Een groot deel van het verloningsproces verloopt tegenwoordig gelukkig geautomatiseerd, maar tegelijkertijd blijft het goed verlonen van medewerkers écht een vak apart.

    Ongeacht de complexiteit van de salarisadministratie of het aantal werknemers, SD Worx kan je helpen om het beloningsproces soepel en efficiënt te laten verlopen. Met SD Worx krijg je een partner die niet alleen begrijpt hoe belangrijk correcte salarisadministratie is, maar ook de nuances en uitdagingen die gepaard gaan met werknemersvergoedingen op nationaal en internationaal niveau.

     Deze organisaties werken al met SD Worx:

     Logo Gefco
     Hertz_80px.png
     Balls & Glory
     Logo Nike
     Logo-Costco_80x80
     Grolsch
     SCOTCH-SODA

     Veel gestelde vragen (FAQ) over verloning en beloning

     Een voorproefje van onze expertise

     Uitbesteding aan SD Worx betekent dat je (een deel van) je salarisadministratie aan ons toevertrouwt. Afhankelijk van je behoeften, kunnen we het gehele proces overnemen of alleen bepaalde aspecten ervan. Dit helpt je om stress te verminderen, efficiëntie te verhogen en je te concentreren op je kerntaken.

     Wij bieden je een gestroomlijnd verloningsproces dat naadloos integreert met je HR-software, ongeacht of je medewerkers lokaal of internationaal gevestigd zijn. Vertrouw op onze professionals om jouw salarisverwerking efficiënt en correct te beheren, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

     Het uitbesteden van de verloning van je organisatie vermindert de administratieve lasten, zorgt voor nauwkeurigheid en naleving van de wetgeving, en geeft je de tijd en de ruimte om te focussen op de kernactiviteiten van je organisatie. Bij SD Worx gebruiken we onze jarenlange ervaring en geavanceerde technologie om jou een naadloos, efficiënt en betrouwbaar verloningsproces te bieden.

     Het antwoord op deze vraag hangt af van verschillende factoren, waaronder de omvang van je organisatie, de complexiteit van je salarisstructuur, en je eigen comfort en bekwaamheid bij het omgaan met payroll-gerelateerde taken. Over het algemeen kan het uitbesteden van loonberekening de belasting verminderen, risico's vermijden en je HR-afdeling de tijd geven om zich op andere belangrijke taken te concentreren. Bij SD Worx passen we onze services aan je behoeften aan, zodat je het juiste niveau van ondersteuning krijgt.

     Als je je payroll uitbesteedt aan SD Worx, kun je profiteren van onze uitgebreide ervaring, diepgaande kennis en geavanceerde technologie. We bieden je volledige ondersteuning op het gebied van wet- en regelgeving, geautomatiseerde online payroll-verwerking, berekening en betaling van loonbelastingen, en toegang tot vakkennis en uniforme technologie. Dit geeft jou en je HR-team de tijd om je te richten op het motiveren en productief houden van je werknemers.

     Kom met ons in contact

     We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.