1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. salaris & beloning>
 4. verloning>

Internationale payroll zonder gedoe

Worstel je met meerdere payroll providers in verschillende landen? Of met het naleven van de lokale wetgeving? De zoektocht naar de beste manier om je internationale payroll te organiseren kan best complex zijn. 

Laat alle complexiteit voor wat het is en concentreer je op de groei van je bedrijf. Wij bieden sterke lokale payroll services – en veel meer dan dat – in heel Europa. Met één contract voor alle landen, toonaangevende technologie en een wereldwijde governance, behoud jij het overzicht.

Neem contact op over internationale payroll
International Payroll

Een servicepakket voor alle internationale payrollbehoeften

GRO

Eerste werknemer(s) in het buitenland

Breidt je bedrijf uit over de grenzen heen? Of wil je talent werven in het buitenland? Houd dan wel rekening met een aantal uitdagingen, zoals lokale wettelijke compliance en een vlekkeloze internationale loonadministratie. 

Vertrouw op SD Worx Gro, onze wereldwijde payrolldiensten op maat van bedrijven die aan de start staan van hun internationaal avontuur.

Start je groei naar het buitenland met ondersteuning op maat:

 • Een antwoord op al je internationale payroll vragen. Waar je ook naartoe gaat, in elke nieuwe markt die je betreedt, met een lokale verankering in 150 landen.
 • Reken op de lokale expertise van onze gecertificeerde payrollspecialisten om je te begeleiden bij complexe lokale voorschriften: van salary splits en expats tot verbrekingsvergoedingen en flexibele betalingsregelingen.
 • Gemoedsrust, niet alleen voor je payroll, met één platform, één bron voor al je beslissingen en één enkele veilige werkwijze in alle landen. 
 • 100 % transparante TCO: Verlaag verborgen kosten met één compleet service pakket voor de payroll in al je landen. Allemaal onder één contract.

Download jouw RFP template

  SD Worx internationaal - Download je RFP template

  Start je een internationaal payroll project? Wij zijn er om je te helpen.

  Worstel je met meerdere leveranciers? Het kan een flinke uitdaging zijn om je internationale payroll compliant en overzichtelijk te houden. We hebben een uitgebreide RFP-template voor internationale payroll voor je opgesteld. Zo kun jij vandaag nog starten met je zoektocht naar de perfecte internationale payroll-partner. 

   Europese focus en lokale expertise

   In de complexe en sterk gereguleerde Europese context kan een slecht beheerde payroll een dure zaak zijn. Voor je bedrijfsresultaten én je reputatie. Door je payroll uit te besteden aan onze lokale specialisten en zorgen wij ervoor dat deze correct en 100 % conform is, waar je ook medewerkers in dienst neemt. Van Stockholm tot Sevilla, en van de Ierse tot de Zwarte Zee, SD Worx maakt payroll eenvoudiger in heel Europa.

    Snel en nauwkeurig HR- en payrolladvies

    Wat de omstandigheden ook zijn, payroll stopt nooit. Wanneer je obstakels tegenkomt, kun je rekenen op het advies van onze lokale specialisten in het nationale arbeidsrecht, collectieve arbeidsovereenkomsten, expatbeheer, het betreden van nieuwe markten en nog veel meer. Want dat is wat je nodig hebt als je te maken hebt met strikte payroll deadlines: snel en nauwkeurig advies over elke uitzondering die op je pad komt.

     IPS dashboard - internationale payroll

     Neem sneller de juiste beslissingen

     Wat heb je nodig om je HR-team extra strategische waarde te bieden? Realtime gegevens, duidelijke rapporten over de basis-HR-gegevens, accuraat overzicht van de payrollkosten en doorgedreven analyses. En dat is precies wat je krijgt als je kiest voor onze internationale payrolldiensten. Resultaat: duidelijk zicht op je globale medewerkersbestand, duidelijke inzichten en meer controle, zonder tijdrovend handmatig werk.

      De voordelen van onze HR-tool voor jou

      • Reken op de lokale expertise van onze gecertificeerde payrollspecialisten
      • Het absolute comfort van een alles-in-één-oplossing: één contract, één aanspreekpunt, één governancemodel, en geharmoniseerde serviceniveaus op al je locaties.
      • Gemoedsrust, niet alleen voor je payroll, met één tool en één databron voor al je beslissingen
      • We groeien mee met jouw bedrijf. Waar je ook naartoe gaat, in elke nieuwe markt die je betreedt, met een lokale verankering in 150 landen
      • Een vertrouwde partner met 75+ jaar ervaring en meer dan 82.000 klanten

       Deze organisaties maken gebruik van de HR-oplossingen van SD Worx

       Logo_Nike
       Orange
       Logo-Scotch-Soda_80x80
       Komatsu
       Siemens

       FAQ's over internationale payroll

       Een voorproefje van onze expertise

       Begin een solide fundering te leggen voor je internationale payroll. Denk eerst na over hoe je HR-data verzamelt in elk land waarin je bedrijf actief is en hoe je je HR-processen in verschillende landen gaat harmoniseren. Zorg er ook voor dat je op de hoogte bent van de lokale arbeidswetgeving en dat je je snel als werkgever registreert in elk relevant rechtsgebied. SD Worx maakt het allemaal voor je mogelijk!

       Als je werknemers wilt aannemen die in een ander land wonen en werken, moet je in dat land geregistreerd zijn. SD Worx kan je helpen met de administratie die nodig is om je onderneming als buitenlandse werkgever te registreren. Het is niet altijd nodig om een lokale entiteit te hebben, afhankelijk van de lokale wetgeving.

       Niet per se. De meeste kleine ondernemingen die hun eerste stappen zetten in internationale tewerkstelling hebben niet in elk land een lokale payrollafdeling. Voor een vlotte werking helpt het advies van een betrouwbare payrollpartner zoals SD Worx om je centrale payrollteam de tools in handen te geven om ook in het buitenland de payroll te beheren.

       Dit hangt af van het land waarin je mensen aanwerft, aangezien de payrollvereisten afhankelijk zijn van de lokale arbeidswetten. Met ons Domestic Expertise Pack bespaart SD Worx je de moeite om lokale regels en voorschriften te ontcijferen van elk land waarin je actief bent. Het geeft je alle support die je nodig hebt om een nieuwe markt te betreden: van algemeen advies over de nationale wetgeving en cao's tot ondersteuning bij de loonadministratie, bijv. maaltijdcheques bestellen of land specifieke formulieren invullen. Neem contact op om te starten met de implementatie van ons Domestic Expertise Pack.

       Wanneer je payroll slechts enkele mensen op enkele plaatsen beslaat, hoef je niet te werken met lokale HR- en payrollsoftware. Bij SD Worx bieden we je een centraal platform met een schema om je payrollproces in elk land te structureren en dagelijkse vragen op te volgen. Dit platform is geïntegreerd met onze lokale loonmotoren om een geautomatiseerde gegevensstroom te garanderen.

       Meer weten over onze HR- en salarisaanbod?