Meet SD Worx

SD Worx. HR, Salaris ...... en Wielrennen!

NL_NL_branding 2023_meet_SD_Worx_1700x956

Maak kennis met Tom. Tom is HR- en salarisexpert bij SD Worx. Tom aan het woord: 'Ik heb alle kennis en tools in huis om jouw personeelszaken op rolletjes te laten lopen! Plan nu een Meet & Greet met mij! Oh, ja je kan daarnaast ook kans maken op een Meet & Greet met de wielrensters van Team SD Worx.' 

Plan nu jouw meet en greet
NL_NL_branding 2023_meet_SD_Worx_1700x956

Deze organisaties vertrouwen al op SD Worx

Logo-McCain_80x80
Logo dhl
Logo Total
Logo Rely On

Laat je inspireren

Zandloper op bureau

Tijdregistratie anders bekeken: 3 voordelen voor jou en je medewerkers

dinsdag 21 maart 2023

Voor een helder overzicht van de productiviteit, beschikbaarheid, werkdruk en rendabiliteit van je team is goed timemanagement onmisbaar. Lees in dit artikel hoe je hierop in kan spelen.

Lees verder
SD Worx PRO

Wet bescherming klokkenluiders

Deze wet Bescherming klokkenluiders is vanaf 18 februari 2023 in werking getreden. Organisaties met meer dan 250 werknemers dienen nu al aan de wet te voldoen. Werkgevers met 50 tot 250 werknemers krijgen nog tot 17 december 2023 de tijd om een procedure op te stellen en de wetgeving te implementeren. Waar moet ik rekening mee houden? Als werkgever moet je een meldingskanaal én procedure hebben, zodat medewerkers klachten of wantoestanden kunnen melden met voldoende garanties op het vlak van onafhankelijkheid, vertrouwelijkheid, opvolging en gegevensbescherming. 

Lees verder
Man op fiets

Fiets van de zaak: Soepeler fietsen naar het werk door aanpassing regels

vrijdag 17 maart 2023

Tips om een betere wielrenner te worden laten wij graag over aan Demi Vollering van Team SD Worx. Maar voor tips over een fiets van de zaak en de versoepelingen van dat beleid kun je uiteraard wél bij ons terecht. Je leest de tips in dit artikel. Meer weten over ons Advies Fietsplan of over de fiscale voordelen van fietsen naar je werk? Lees dan ook ons artikel "Ga mee met de trend, de fiets is een blijvertje"

Lees verder

Bekijk hoe jij mee kunt bewegen in een snel veranderende arbeidsmarkt

Niets is zeker. En stilstaan is achteruitgaan. Maar één ding is wel zeker: wat goed is voor jouw mensen, is goed voor jouw organisatie. 

    Ga naar onze HR- en salarisoplossingen

    Laten we kennismaken

    We laten je graag zien hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.