1. Home>

Onze expertise

expertise

SD Worx is er voor al je personeelszaken. Onze people solutions verbinden mensen met de juiste jobs, helpen hen zich te ontwikkelen en belonen hen zoals het hoort. We helpen jou je medewerkers te helpen, van a tot z. Dat doen we met technologie, outsourcing, uitgebreide kennis en relevante inzichten uit data.

expertise
Super slimme salarisverwerking | SD Worx

HR & salarissoftware

Software wat staat als een huis

SD Worx biedt een uitgebreide softwaresuite, waarin je de beste HR- en salarissoftware vindt om je personeelszaken strak te organiseren en naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Compact, en voor nagenoeg elke organisatie in te richten; klein of groot, nationaal of internationaal.

  Ontdek onze ijzersterke software
  Outsourcen van je hr- en salariszaken | SD Worx

  Uitbesteden van hr- en salariswerkzaamheden

  Maak je geen zorgen over continuïteit.

  SD Worx heeft eigen teams in huis bestaande uit HR- en salarisprofessionals die jou werk uit handen nemen. Tijdelijk, structureel en in samenwerkingsvormen op maat. Zo weet jij zeker dat complexe werkzaamheden zoals loonberekeningen efficiënt, correct en consistent plaatsvinden.

   Meer over het uitbesteden van hr- en salariswerkzaamheden
   Praktische hands-on adviezen | SD Worx

   Consulting

   Onze eigen consultants helpen jou en je bedrijf verder op weg.

   Uniek bij SD Worx is dat we een eigen ervaren team van HR- en salarisconsultants hebben én eigen arbeidsjuristen en fiscalisten. Zij staan organisaties bij met grote en kleinere personeelsuitdagingen, delen hun kennis en staan voor je klaar als je praktisch advies nodig hebt.

    Maak kennis met onze consultants
    Vast contactpersoon | SD Worx

    Data en inzichten

    Daar is waar het om draait.

    Of je nu ‘snel een overzichtje’ moet draaien, of op zoek bent naar uitgebreid onderbouwde ken- en stuurgetallen, de informatie die je ophaalt moet gewoon kloppen, makkelijk inzichtelijk zijn en als basis dienen om de juiste HR-keuzes te kunnen maken. Onze datagedreven inzichten geven je de onderbouwing die nodig hebt.

     Meer over data en inzichten