1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. HR & Organisatie>

Jouw personeelszaken efficiënt georganiseerd met onze HR-dienstverlening

Naarmate je organisatie groeit, neemt de complexiteit van je personeelszaken toe. Een hoop stappen op je personeelsafdeling kun je gemakkelijk digitaliseren. Administratieve werkzaamheden die komen kijken bij verlofaanvragen en declaraties bijvoorbeeld, of bij het uitvoeren van je verzuimbeleid. 

SD Worx heeft eigen serviceteams in huis bestaande uit HR- en salarisspecialisten die jou veel werk uit handen nemen. Tijdelijk, structureel en in samenwerkingsvormen op maat. Dus ook als je advies nodig hebt over wet- en regelgeving, personeelsbeleid of als je extra capaciteit zoekt, staan we voor je klaar. 

Neem contact met ons op
HR en salaris

Laat tijdrovende administratieve HR-werkzaamheden aan ons over

Loop je over met administratieve verplichtingen en werkzaamheden die steeds verder opstapelen? En kom je eigenlijk nauwelijks toe aan andere, meer tactische of strategische prioriteiten? We helpen je bij het terugbrengen van je administratieve workload: besteed uitvoerende werkzaamheden aan ons uit. Denk bijvoorbeeld aan de documenten die bij de instroom van nieuwe medewerkers horen, wagenparkbeheer of de invoer en verwerking van medewerkergegevens.

  HR- of salarismedewerker

  Huur een HR- of salarisprofessional van SD Worx in

  Onze HR- en salarisprofessionals zijn ook in te huren, bijvoorbeeld om tijdelijke uitval in je organisatie op te vangen, om je bij te staan in een drukke periode of voor meer structurele ondersteuning. Onze professionals kunnen zowel onsite (op jouw locatie) gedetacheerd worden als ook offsite (vanuit onze locatie).

  Neem contact op
  HR- en Salarisspecialisten
  Checkbox
  Waarborg snelheid, consistentie en kwaliteit

  Organiseer je HR- en salarisprocessen efficiënt.

  org
  Kies de vorm die het beste bij jou past

  Onze dienstverlening is perfect af te stemmen op jouw bedrijfsgrootte en -situatie.

  Kosten
  Bespaar kosten en zorgen

  Door specialistisch en tijdrovend werk uit te besteden, hoef je geen eigen specialisten op te leiden en in te zetten.

  Vragen over verlof

  Vragen over verlof? Stel ze aan onze vakkundige collega's

  We voorzien je van praktische tips en overzichten: Hoe zat het ook weer met het ouderschapsverlof en het geboorteverlof? Of wat was ook weer het verschil tussen wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen? Onze juristen en consultants schrijven hier regelmatig over.

  Ook ondersteunen we je graag bij het creëren van een flexibel en aantrekkelijk verlofbeleid dat past bij je bedrijfscultuur. Het vinden van de juiste balans tussen werk en privé is essentieel is voor je medewerkers. We geloven in het belang van flexibiliteit en het stimuleren van een positieve werkomgeving. Bijvoorbeeld door innovatieve verlofregelingen in te voeren, zoals onbeperkte vakantiedagen of workations. 

   Neem contact met ons op
   Ontwikkeling & doelstellingen

   Beoordelen en functioneren

   Medewerkers gezond, gemotiveerd en betrokken houden, wordt steeds belangrijker. De manier waarop bedrijven omgaan met performancemanagement is daarom de afgelopen jaren sterk veranderd. Van de traditionele jaarlijkse gespreksrondes kijken we nu meer naar een 360-view op de voortgang van medewerker prestaties. 

   Om de (steeds veranderende) kwalificaties van de werknemer optimaal af te kunnen stemmen op de (steeds veranderende) organisatie, is het nodig om continue in gesprek te blijven. Duurzame inzetbaarheid speelt daarbij een steeds belangrijkere rol. Door het snel herkennen van een eventuele mismatch tussen de kwalificaties van de medewerker en de functie, kun je op zoek naar een duurzaam alternatief binnen de organisatie.

    Meer over prestatie & ontwikkeling
    Zurifa Deden-Ceman
    Werkgevers hebben behoefte aan flexibiliteit en advisering op maat. Door persoonlijk contact met onze relaties kan ik die behoeftes herkennen.
    Zurifa Deden-Ceman
    Zurifa Deden-Ceman, Senior Payroll Advisor, SD Worx
    Lees het verhaal van Zurifa

    Deze organisaties al maken al gebruik van SD Worx:

    UCC Coffee logo
    Talis Logo
    Logo Gefco
    total-energies-clientlogo-wfm-italy
    Balls & Glory
    SCOTCH-SODA

    Veelgestelde vragen (FAQ)

    Een voorproefje van onze dienstverlening

    We nemen de tijd en complexiteit van je HR-administratie uit handen. We kunnen taken uitvoeren zoals het verwerken van verlofaanvragen en declaraties, het digitaliseren van HR-processen, het implementeren van verzuimbeleid en nog veel meer.

    SD Worx kan je ondersteunen met een breed scala aan HR-onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten en uitvoeren van HR- en salarisbeleid, administratie rondom verlofaanvragen en declaraties, personeelsbeleid, wagenparkbeheer, instroom van nieuwe medewerkers en invoer en verwerking van medewerkersgegevens. Ook voor opvolging van de Wet Poortwachter of bij specifieke uitdagingen zoals kostenbesparing, groei en verzuimbeleid helpen we je graag. Daarnaast bieden we juridisch en fiscaal advies aan via ons eigen team van arbeidsjuristen en fiscalisten.

    Allebei! We kunnen zowel tijdelijke als structurele of op maat gemaakte HR-diensten aanbieden. Dus of je nu tijdelijke vervanging nodig hebt, extra capaciteit zoekt of advies nodig hebt over wet- en regelgeving of personeelsbeleid, wij kunnen helpen.

    Ja, je kunt onze HR- en salarisprofessionals inhuren om je te ondersteunen tijdens drukke periodes, om tijdelijke uitval op te vangen, of voor meer structurele ondersteuning. Onze professionals kunnen zowel op locatie (bij jou op kantoor) als op afstand werken.

    Ja, SD Worx kan je recruitmentproces overnemen en ervoor zorgen dat je snel het juiste personeel vindt, of je nu werknemers nodig hebt voor een tijdelijke opdracht of voor onbepaalde tijd.

    Jazeker, en dat is uniek binnen onze sector. Bij SD Worx hebben we een eigen team van arbeidsjuristen en fiscalisten in huis. Zij kunnen je ondersteunen met al je personeelsvraagstukken en juridisch en fiscaal advies geven. Ook als je je salarisadministratie niet door ons laat verzorgen kun je daar gebruik van maken overigens.