1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Prestatie & ontwikkeling>

Laat je team stralen met onze beoordeling en functionering software!

Woman_on_the_phone

Het beoordelen en functioneren van medewerkers is veel meer dan alleen een jaarlijkse check-in. Het is een kans om te groeien, te leren en te ontwikkelen. Stimuleer je medewerkers zich te ontwikkelen met behulp van beoordeling- en functionering software. Door het digitaliseren van je gesprekkencyclus kun je makkelijk sturen op de competenties, doelen en de gemaakte afspraken met je medewerkers.

Boek een demo
Woman_on_the_phone
Functioneren & beoordelen

Waarom is functionering & beoordeling belangrijk voor jou?

Het welzijn en de groei van je medewerkers staan centraal in een bloeiende organisatie dus het gezond, gemotiveerd en betrokken houden van werknemers wordt steeds belangrijker. De manier waarop bedrijven omgaan met performancemanagement is daarom de afgelopen jaren sterk veranderd.

Vergeet die ouderwetse jaarlijkse gesprekken; het is tijd voor een 360-graden blik op de voortgang van je team. Want niet alleen de kwalificaties van je medewerkers veranderen; je organisatie verandert ook! Blijf continu in gesprek, herken vroegtijdig eventuele mismatches en zoek samen naar oplossingen. Zo zorg je voor een duurzame inzet van je teamleden.

  Slimme recruitment software

  Wat kan onze beoordeling & functionering software voor jou betekenen?

  Je team is je trots en je kracht. Ze helpen je de bedrijfsdoelen te bereiken. Onze software geeft je een helder inzicht in hun ambities, wensen en competenties. Zo kun je ze optimaal ondersteunen in hun groei. 

  De beoordeling- en functionering software van SD Worx helpt je de ambities en verantwoordelijkheden van je werknemers te matchen met de organisatiedoelen. En het mooiste? Alles is gedigitaliseerd! Geen papieren rompslomp meer, maar altijd en overal inzicht in de voortgang van je team. Plus, handige reminders zodat je nooit meer een belangrijk gesprek of actiepunt vergeet.

   Wat levert een functionering & beoordeling cyclus jou op?

   • Continu Feedback: In de moderne werkplek is continu feedback geven en ontvangen essentieel. Het stelt medewerkers in staat om zich snel aan te passen, te leren van hun fouten en hun sterke punten te benutten. Voor HR betekent dit het creëren van een cultuur waarin feedback wordt gewaardeerd en gebruikt als een hulpmiddel voor groei.
   • Snellere groei en ontwikkeling van je medewerkers: Door regelmatige functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren, geef je je medewerkers de kans om te groeien door middel van gerichte begeleiding, feedback en doelstellingen. Het is als het geven van de juiste brandstof en de beste routebeschrijving op weg naar succes!
   • Een gemotiveerd en betrokken team: Via functionering en beoordeling cycli, laat je zien dat je de bijdragen van je medewerkers waardeert en serieus neemt. Verbonden, betrokken, gemotiveerde teamleden zijn als een vliegwiel dat het succes van het team draaiende houdt!
   • Doelgerichte Prestaties: Het stellen van duidelijke, meetbare doelen helpt medewerkers zich te richten op wat echt belangrijk is. Dit zorgt niet alleen voor betere prestaties, maar ook voor een groter gevoel van voldoening en betrokkenheid bij het werk.

    Nieuwsgierig geworden?

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.

    We snappen het! Het beoordelen en functioneren van medewerkers is niet alleen een taak, maar een kans. Een kans om te groeien, te ondersteunen en een positieve impact te hebben op je organisatie. En met de juiste tools en mindset, kan het een van de meest belonende aspecten van HR zijn.

    Boek een demo en ontdek zelf hoe onze HR- en salarisoplossingen jou en je team kunnen helpen stralen.