1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Prestatie & ontwikkeling>

Laat je team stralen met onze software voor beoordeling en functionering!

Het beoordelen en functioneren van medewerkers is veel meer dan alleen een jaarlijkse check-in. Het is een kans om te groeien, te leren en te ontwikkelen. Stimuleer je medewerkers zich te ontwikkelen met behulp van onze beoordeling- en functionering software. Digitaliseer je gesprekkencyclus en stuur gemakkelijk competenties, doelen en gemaakte afspraken.

Meer weten
Woman_on_the_phone

Onze oplossingen

Wat levert een functionering & beoordeling cyclus jou op?

 • Continu Feedback: Het stelt medewerkers in staat om zich snel aan te passen, te leren van hun fouten en hun sterke punten te benutten. Voor HR betekent dit het 
 • Snellere groei en ontwikkeling van je medewerkers: Door regelmatige functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren, creëer je een cultuur waarin feedback wordt gewaardeerd en gebruikt als een hulpmiddel voor groei.
 • Een gemotiveerd en betrokken team: Je laat zien dat je de bijdragen van je medewerkers waardeert en serieus neemt.
 • Doelgerichte Prestaties: Het stellen van duidelijke, meetbare doelen helpt medewerkers zich te richten op wat echt belangrijk is. Dit zorgt bovendien voor een groter gevoel van voldoening en betrokkenheid bij het werk.
 • Toekomstgerichte software: Met een beoordelingsproces dat is aangepast aan je bedrijfscultuur zorg je voor een op maat gemaakte mix van beoordelingen, ratings, 360 graden beoordelingen, peer feedback en meer.
 • Volledige naleving: Oplossingen voor prestatie- en competentiebeheer bieden geavanceerde gegevensbeveiliging en voldoen voortdurend aan de GDPR-vereisten - voor jouw gemoedsrust.
  Functioneren & beoordelen

  Betrek medewerkers en managers bij het performance management proces

  Vergeet die ouderwetse jaarlijkse gesprekken; het is tijd voor een 360-graden blik op de voortgang van je team. Krijg diepgaand inzicht in de ambities en competenties van je mensen en help hen te investeren in hun functie en carrière.

  Met de krachtige softwareoplossing van SD Worx kunnen managers de verantwoordelijkheden van hun medewerkers afstemmen op hun ambities - en op de strategische doelstellingen van de onderneming. Want niet alleen de kwalificaties van je medewerkers veranderen; je organisatie verandert ook! 

   Slimme recruitment software

   Wat kan onze beoordeling & functionering software voor jou betekenen?

   Je team is je trots en je kracht. Ze helpen je de bedrijfsdoelen te bereiken. Onze software geeft je een helder inzicht in hun ambities, wensen en competenties. Zo kun je ze optimaal ondersteunen in hun groei. 

   De beoordeling- en functionering software van SD Worx helpt je de ambities en verantwoordelijkheden van je werknemers te matchen met de organisatiedoelen en verschaft je altijd en overal inzicht in de voortgang van je team.

    Love stories van onze klanten:

    Joke Van Gestel
    Om onze mensen echt in staat te stellen hun groei in eigen handen te nemen, hadden we een eenvoudige talentmanagementtool nodig die specifiek voor werknemers is gemaakt.
    Joke Van Gestel,
    People Partner Talent & Leadership, Telenet
    Lees het verhaal van Telenet
    Desiree Sombezki-Scheeper
    Bij DPG Media stimuleren we alle medewerkers om de beste versie van zichzelf te worden. Na een uitgebreid marktonderzoek kwam SD Worx Talent als beste uit de bus, omdat het medewerkers niet alleen in staat stelt eigenaar te zijn van hun doelstellingen, maar ook perfect aansluit bij de ervaring die we zochten.
    Desiree Sombezki-Scheeper,
    senior HR Programme Manager, DPG Media the Netherlands
    Lees het verhaal van DPG Media

    Nieuwsgierig geworden?

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.

    We snappen het! Het beoordelen en functioneren van medewerkers is niet alleen een taak, maar een kans. Een kans om te groeien, te ondersteunen en een positieve impact te hebben op je organisatie. En met de juiste tools en mindset, kan het een van de meest belonende aspecten van HR zijn.

    Boek een demo en ontdek zelf hoe onze HR- en salarisoplossingen jou en je team kunnen helpen stralen.