1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Je medewerkers vormen je grootste kapitaal>

Beoordelen en functioneren

beoordelen

Stimuleer je medewerkers zich te ontwikkelen met behulp van beoordeling- en functionering software. Door het digitaliseren van je gesprekkencyclus kun je makkelijk sturen op de competenties, doelen en de gemaakte afspraken met je medewerkers.

Boek een demo
beoordelen

Gezonde, gemotiveerde en betrokken medewerkers

Het gezond, gemotiveerd en betrokken houden van werknemers wordt steeds belangrijker. De manier waarop bedrijven omgaan met performancemanagement is daarom de afgelopen jaren sterk veranderd. Van de traditionele jaarlijkse gespreksrondes kijken we nu meer naar een 360-view op de voortgang van medewerker prestaties. Om de (steeds veranderende) kwalificaties van de werknemer optimaal af te kunnen stemmen op de (steeds veranderende) organisatie, is het nodig om continue in gesprek te blijven. Duurzame inzetbaarheid speelt daarbij een steeds belangrijkere rol. Door het snel herkennen van een eventuele mismatch tussen de kwalificaties van de medewerker en de functie, kun je op zoek naar een duurzaam alternatief binnen de organisatie.

  Beoordeling- en functionering software

  Je medewerkers zijn je grootste kapitaal, zij zorgen er voor dat de organisatiedoelen worden behaald. In beoordeling- en functioneringsgesprekken geven ze je inzicht in hun wensen en competenties die jij nodig hebt om ze te helpen groeien. De beoordeling- en functionering software van SD Worx helpt je de ambities en verantwoordelijkheden van je werknemers te matchen met de organisatiedoelen.

   De performance management cyclus draait om het identificeren, monitoren en beoordelen van doelstellingen van medewerkers. Door het digitaliseren van je gesprekken heb je altijd inzicht in de competenties, doelen en de gemaakte afspraken met je medewerkers. Er worden automatisch herinneringen gestuurd voor gesprekken, afspraken en actiepunten. Dashboards geven leidinggevende en HR op ieder moment inzicht in de voortgang van je medewerkers en de status van organisatiedoelen.

    Lees meer over onze HR-software

    Voordelen voor jouw organisatie

    benefitVerhoog performance en betrokkenheid

    PerformanceVersnel groei en ontwikkeling

    ApprovalBespaar kostbare tijd

    Kom met ons in contact

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.