1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Prestatie & ontwikkeling>

Ontdek de kracht van talent en vaardigheden in jouw team

Ontwikkeling van je medewerkers gaat verder dan alleen training. Het gaat om het aanwakkeren van die vonk, zodat ze hun talenten ten volle kunnen ontplooien. Vertrouw op een softwareoplossing waarmee je een leer- en ontwikkelingsprogramma kunt opzetten dat hun betrokkenheid, motivatie en prestaties op het werk stimuleert in volledige afstemming met de strategische doelen van het bedrijf.

Neem contact met ons op
Partners en koppelingen
Personeel werven

Het belang van betrokken, gemotiveerde en gestimuleerde medewerkers

Wanneer jouw medewerkers zich gewaardeerd en gestimuleerd voelen, groeien ze niet alleen in hun functie, maar voelen ze ook een diepere betrokkenheid bij jouw organisatie. Om je medewerkers te behouden is het ontzettend belangrijk om in ze te investeren. Door ze de mogelijkheid te bieden om zich te blijven ontwikkelen, zorg je voor betrokken, gemotiveerde en gestimuleerde mensen.

  Bevorder een cultuur van continu leren

  • Learning management system (LMS): Implementeer en volg online trainingscontent en bied een platform voor conversatie en kennisdeling, altijd en overal. Beheer eenvoudig certificeringen en nalevingsrapportage en automatiseer leer- en ontwikkelingsgerelateerde workflows.
  • Training management system (TMS): Een systeem voor het beheer van trainingen stroomlijnt de administratie van trainingen, zodat je team eenvoudig cursuscatalogi kan beheren, uitgaven kan bijhouden en ruimtes kan reserveren. Personaliseer je aanpak met aanbevelingen voor inhoud die is afgestemd op de behoeften van je team.
  • Content management system (CMS): Creëer - en co-creëer - vele soorten leerinhoud, van snelle leermodules tot games. Stel elke medewerker in staat om zowel zijn eigen vaardigheden als die van zijn collega's te ontwikkelen. 
  • Integratie met andere HR-systemen: Maak gebruik van een doel- en competentiegerichte leerbenadering door kernoplossingen voor HR, salarisadministratie en belangrijk talentbeheer te integreren om een doel- en competentiegerichte leerbenadering mogelijk te maken.
    
   Talent ontwikkelen en behouden met SAP SuccessFactors

   Deze organisaties werken al met SD Worx:

   DPG Media
   Resized logo_80px_telenet

   Laten we samenwerken

   Benieuwd hoe onze HR- en salarisoplossingen jou en je team kunnen ondersteunen? Laten we dan eens praten! We zijn hier om je te helpen en te laten zien hoe je het beste uit je team kunt halen.