protime 360

Protime 360

Efficiƫnte samenwerking binnen de teams

Zodra je je doelstellingen hebt geïntroduceerd, is het tijd om je teams echt het heft in eigen handen te laten nemen. Protime 360° zorgt ervoor dat jouw teams op de meest efficiënte manier kunnen samenwerken. E-mails worden alleen nog gebruikt om collega’s te informeren. Inhoud, opmerkingen en vooruitgang worden centraal bewaard op één platform. Zo verminder je e-mails tot wel 25%. Sloop de muren tussen de afdelingen. Werk samen aan nieuwsbrieven, introductieprogramma’s, werving, audits, checklists, certificeringen … Wat, wanneer en waar dan ook.

Neem contact op

protime software

Efficiƫnter samenwerken

Wist je dat we meer dan 60% van onze werkuren besteden aan communicatie en interactie met anderen? Wat zou je ervan vinden als we een derde van deze verloren tijd konden terugwinnen? Afgelopen met zoeken naar verspreide informatie. Afgelopen met struinen in e-mailmappen naar het meest recente mailtje. Protime 360° gaat verder dan de traditionele applicaties voor sociale technologie zoals software voor webconferenties, systemen voor documentbeheer of sociale netwerken ter promotie van de samenwerking. Protime 360° verhoogt de algemene productiviteit van je medewerkers. Als je behoefte hebt aan samenwerking, dan is Protime 360° dé oplossing.

great place to work

Protime verkozen tot Great Place To Work

In 2018 werd Protime voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Great Place to Work en behaalde de tweede plaats in categorie ‘Small & Young Workplaces’. Een Great Place to Work kenmerkt zich door een hoge mate van vertrouwen, trots en plezier in de organisatie. De jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan de organisatie waarvan het werkgeversbeleid en de tevredenheid van medewerkers het beste scoren.

Naar de Protime site