1. Home>

Een oplossing die past bij de grootte van jouw organisatie

Het is nogal een verschil of je een mkb'er bent die z'n eerste stappen zet in de HR-wereld, of een grote organisatie met een HR-afdeling die al jaren meedraait. Bij SD Worx snappen we dat jullie behoeften en wensen op HR-gebied flink kunnen verschillen. En daar hebben we ons aanbod op aangepast. Van eenvoudige, kostenbewuste oplossingen voor het MKB tot geavanceerde, schaalbare systemen voor grote organisaties. 

sd

MKB

Voor de MKB'ers onder ons:

 • Snelheid en flexibiliteit: Als mkb'er wil je snel kunnen schakelen. Geen gedoe, maar een HR-oplossing die met je meegroeit.
 • Eenvoudige tools: Je hebt geen tijd voor complexe systemen. Een gebruiksvriendelijk platform waar je snel je weg vindt, is key.
 • Persoonlijke ondersteuning: Je hebt geen tijd om uren in de wacht te staan. Direct contact met een HR-expert die jouw bedrijf kent, is goud waard.
 • Compliance: Je wilt wel voldoen aan alle regels, maar hebt geen zin om je daar zelf in te verdiepen. Een systeem dat je hierbij helpt, is een must.
 • Automatisering van basisprocessen: Loonadministratie, verlofaanvragen, ziektemeldingen; je wilt het zo veel mogelijk geautomatiseerd hebben.
 • Focus op groei: Je wilt je kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien. Een HR-systeem moet dit ondersteunen, niet hinderen.
Oplossingen voor het MKB
Slimme recruitment software

Ik ben op zoek naar personeel

Heb je snel personeel nodig, voor een tijdelijke opdracht of voor onbepaalde duur? Is het werven en selecteren -of überhaupt het vinden- van geschikte kandidaten een uitdaging binnen jouw organisatie? De recruitmentspecialisten van SD Worx helpen je met het invullen van jouw vacatures.

  Meer over personeel zoeken en vinden

  Ik zoek HR- of salarissoftware

  SD Worx biedt een uitgebreide softwaresuite, waarin je de beste HR- en salarissoftware vindt om je personeelszaken strak te organiseren en naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Compact, en voor nagenoeg elke organisatie in te richten; klein of groot, nationaal of internationaal.

   Ontdek onze ijzersterke software

   Ik heb hulp nodig met de salarisadministratie

   Als werkgever is het betalen van salaris aan personeel een cruciale basisfunctie. Het is de grootste kostenpost en vaak ook één van de grootste administratieve uitdagingen. Dubbel zoveel reden dus om het verloningsproces correct, efficiënt en juridisch waterdicht te organiseren. De roots van SD Worx liggen op het vlak van verloning; als erkende payrollpartner bedient SD Worx al meer dan 75 jaar 70.000+ kleine en grote organisaties en berekenen we de salarissen van zo’n 4 miljoen medewerkers in Europa.

    Meer over ondersteuning met de salarisadministratie

    Ik zoek expertise over HR- of salarisonderwerpen

    Uniek bij SD Worx is dat we een eigen ervaren team van HR- en salarisconsultants hebben. Zij staan organisaties bij met grote en kleinere personeelsuitdagingen, delen hun kennis en staan voor je klaar als je praktisch advies of hulp in een project nodig hebt.

     Meer over onze hr- en salarisconsultants

     Ik heb een arbeidsjuridisch of fiscaal vraagstuk

     Het is niet nodig om een dure advocaat of andere externe partij in te huren op het moment dat je arbeidsjuridisch of fiscaal advies nodig hebt. Onze eigen arbeidsjuristen en fiscalisten helpen graag, en weten bovendien de vertaalslag te maken van abstracte wet- en regelgeving naar heldere uitleg en praktische toepassing.

      Maak kennis met onze arbeidsjuristen en fiscalisten

      Ik wil een gratis demo

       Demo aanvragen