It's your move!

Leuk dat je interesse hebt in SD Worx. We zijn een internationale, toonaangevende speler in HR- en salarisdienstverlening met meer dan 75 jaar ervaring. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. We zijn altijd op zoek naar talent. Do you got what it takes? Solliciteer dan snel en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Werken bij SD Worx

Ontdek onze organisatie

SD Worx is een snelgroeiende organisatie waarin fijn met elkaar samenwerken voorop staat. Vanuit 10 landen werken we elke dag samen met meer dan 4.000 collega's om het beste aan onze klanten te bieden. In Nederland zijn zo'n 150 professionals werkzaam, variërend van HR- en salarisspecialisten tot software developers en juridische consultants.  

Bekijk het jaarverslag

 

Open sollicitatie en stageplaatsen

Heb je geen passende vacature kunnen vinden maar heb je wel interesse om ons team te komen versterken? Je bent altijd welkom om een open sollicitatie bij ons achter te laten. We maken graag kennis met je! Stuur ons je CV en introductieen we nemen contact met je op.

SD Worx ontvangt tevens met regelmaat studenten voor stageplaatsen of leer-werktrajecten. Wil jij achter de schermen kijken bij een grote, dynamische organisatie? We hebben stageplaatsen voor studenten die een opleiding volgen in de richting van HR, salarisadministratie of ICT, maar ook voor studenten met andere disciplines is er plek. Zoek je een stageplaats? Laat het ons weten! 

Neem contact op

Neem contact opĀ