It's your move

Werken bij SD Worx

Ontdek onze organisatie!

Leuk dat je interesse hebt in SD Worx. We zijn een internationale, toonaangevende speler in HR- en payrollservices met meer dan 70 jaar historie. Vanuit 10 landen werken we elke dag samen met meer dan 4.000 collega's om het beste aan onze klanten te bieden. In Nederland zijn zo'n 150 professionals werkzaam, variërend van HR- en salarisspecialisten tot software developers en juridische consultants. 

SD Worx is een snelgroeiende organisatie waarin fijn met elkaar samenwerken voorop staat. Innovatieve ontwikkelingen volgen elkaar snel op en dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Het vraagt om flexibiliteit en zorgt tegelijkertijd voor een dynamiek waar veel ruimte is om jouw interesse en energie te ontplooien. 

Binnen SD Worx werken we samen volgens onze INSPIRE-waarden. Inspire staat voor INtegriteit, Smart cooperation, Passion, Innovation en REsult driven. Deze waarden komen in alle facetten van je dagelijkse werk terug. Wil je meer weten over de achtergrond van onze organisatie?

Bekijk hier ons jaarverslag

It's your move

Open sollicitatie of stageplaatsen

Heb je geen passende vacature kunnen vinden maar heb je wel interesse om ons team te komen versterken? Je bent altijd welkom om een open sollicitatie bij ons achter te laten. We maken graag kennis met je! Stuur ons je CV en introductie en we nemen contact met je op.

SD Worx ontvangt tevens met regelmaat studenten voor stageplaatsen of leer-werktrajecten. Wil jij achter de schermen kijken bij een grote, dynamische organisatie? We hebben stageplaatsen voor studenten die een opleiding volgen in de richting van HR, salarisadministratie of ICT, maar ook voor studenten met andere disciplines is er plek. Zoek je een stageplaats? Laat het ons weten! 

Neem contact met ons op