Arbeidsrechtelijke dienstverlening

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste fiscale en juridische nieuws

Met SD Worx heb je altijd je eigen arbeidsjurist en fiscalist in de buurt. Met ons deskundige team, bieden wij een unieke combinatie van arbeidsjuridische en fiscale ondersteuning naast onze salaris- en HR-dienstverlening. Heb je vragen over het toepassen en benutten van wet- en regelgeving? Vraag maar raak! Je bent zeker van kwaliteit en actuele kennis, want ontwikkelingen in het arbeidsrecht volgen wij op de voet. En omdat wij je organisatie al kennen vanuit HR en/of onze salarisdienstverlening, zijn we bovendien in staat snel te schakelen.

Neem contact op

Arbeidsrecht

HR en juridisch advies arbeidsrecht

Vraagstukken over HR en arbeidsrecht, daar wil je de juiste antwoorden op kunnen geven. Maar misschien twijfel je over de juiste toepassing door nieuwe ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Of ontbreekt specifieke kennis in je organisatie. Wij bieden je arbeidsrechtelijke dienstverlening. Onze eigen arbeidsrechtjuristen staan klaar voor advies bij complexe en minder complexe arbeidsrechtelijke vraagstukken, of om werkzaamheden uit handen te nemen. Wij informeren en adviseren je graag over kansen en risico’s die zich voordoen bij elke specifieke situatie.

arbeidsrechtelijke dienstverlening

Heb je vragen voor onze juristen?

Benut onze expertise! Misschien is er begeleiding gewenst bij een reorganisatie? Of wil je advies bij OR vraagstukken of rondom ziekte en disfunctioneren? Wij hebben de juiste kennis over ontslagrecht, transitievergoeding en ontslagvergoeding. Maar ook voor een check of het opstellen van arbeidsovereenkomsten of een personeelshandboek, staan we voor je klaar. Wordt er werk over de grens uitgevoerd? Laat ons je dan adviseren over de verschillende regels bij arbeidsmigratie. Kortom, bij elk arbeidsrechtelijk vraagstuk zorgen wij voor een correct antwoord. Je hoeft maar te bellen!

Arbeidsrechtelijke dienstverlening

Altijd snel en correct antwoord op vragen over arbeidsrecht!

Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Contact