1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. HR & Organisatie>

Arbeidsjuridisch en fiscaal advies

Heb je arbeidsjuridisch en/of fiscaal advies nodig? Dan hoef je geen dure advocaat of andere externe partij in te huren. Binnen SD Worx hebben we ons eigen team van arbeidsjuristen en fiscalisten in huis. Zij helpen je graag met al je personeelsvraagstukken. En weten bovendien de vertaalslag te maken van abstracte wet- en regelgeving naar heldere uitleg en praktische toepassing.

✓ Geen factuur voordat je onze offerte hebt goedgekeurd 
✓ Pragmatische en concrete oplossingen waar je direct mee aan de slag kunt
✓ Op werkdagen binnen 24 uur een reactie
✓ Stel je vraag via WhatsApp for Business: 06-21970465

Stuur ons een appje
sub

De voordelen van de inhouse expertise van SD Worx

 

 • Concreet antwoord op je vraag: Een advies van 10 pagina’s, waarin je zelf alsnog op zoek moet naar het antwoord op jouw vraag? Zonde van jouw kostbare tijd.
 • Pragmatische oplossingen: Een theoretische oplossing, strikt volgens de letter van de wet? Daar heb je natuurlijk niets aan.
 • Binnen 48 uur een reactie: 7 dagen wachten tot je een reactie krijgt? Niet bij ons. Zit je met een urgent probleem, dan helpen we je direct. Ook niet urgente vraagstukken beantwoorden we doorgaans binnen 48 uur.
 • Waar mogelijk fixed fees: Blanco cheques tegen torenhoge uurtarieven, of onnodig maandelijks verzekeringspremies betalen? Dat kan anders, wij houden van transparantie. Daarom werken we steeds vaker op basis van fixed fees. Is dat niet mogelijk, dan ontvang je vooraf altijd een indicatie van onze tijdsbesteding. Onze uurtarieven zijn lager dan die van de gemiddelde advocaat; de kwaliteit die we leveren is gelijkwaardig of hoger.

  Onze arbeidsjuristen staan voor je klaar

  Heb je arbeidsjuridische vragen, of wil je een advies inwinnen? Wij passen onze dienstverlening aan op jouw behoefte. Beschik je zelf al over de nodige basiskennis? Dan fungeren we als sparringpartner. Heb je minder basiskennis, of eenvoudigweg niet de tijd om bepaalde zaken zelf op te pakken, dan faciliteren we je desgewenst volledig. Enkele voorbeelden:

  • Nieuwe medewerker aannemen
  • Ontslag van een medewerker
  • Arbeidsongeschiktheid van een medewerker

   Onze fiscalisten helpen je graag

   De ervaren fiscalisten van SD Worx helpen je kosten te besparen en het beste uit je personeelsbestand te halen.  We denken actief met je mee over waar je fiscale voordelen kunt behalen en we vertalen complexe wet- en regelgeving naar praktische adviezen en handvaten. Enkele voorbeelden:

   • Vrije ruimte in de Werkkostenregeling (WKR)
   • IB-aangiftes voor Nederlandse en buitenlandse werknemers
   • Loonkostenvoordeel aanvragen
   • Fiets of auto van de zaak
   • 30% regeling
    Tem Tax & Legal

    Maak kennis met het team

    Arbeidsjuristen en fiscalisten

     

    Een kleine vraag of juist behoefte aan meer intensieve arbeidsjuridische begeleiding? Of wil je graag ondersteuning bij het behalen van fiscale voordelen? Onze arbeidsjuristen en fiscalisten helpen je er graag mee.

     Maak kennis met het team

     Love stories van onze klanten

     Mijn vaste contactpersoon is goed bereikbaar, klantgericht, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en denkt mee in praktische oplossingen voor onze sector (retail).
     Joris Onderstal,
     HR-manager bij Gamemania
     Voor een MKB-bedrijf als het onze is het prettig terug te kunnen vallen op de juridische kennis en kunde van SD Worx. De lijnen zijn kort en het contact is altijd deskundig en erg plezierig.
     Sandra Veerman,
     HR & Communicatie bij Safic-Alcan Necarbo

     Hoe kunnen wij je helpen?

     Heb je een specifieke arbeidsjuridische vraag? Stel hem via onderstaand formulier. Wij gaan dan met je probleem aan de slag en komen er bij je op terug met een voorstel. Pas wanneer jij akkoord geeft op de offerte, wordt er een factuur verzonden. Alle eerdere oriënterende gesprekken zijn kosteloos en vrijblijvend.

      Veelgestelde vragen (FAQ)

      Een voorproefje op onze dienstverlening

      Je kunt bij ons terecht met al je arbeidsjuridische én fiscale vraagstukken. 

      Je kunt eenvoudig een consult aanvragen door een digitaal kopje koffie in te plannen met een van onze juristen of fiscalisten voor een 15 minuten gratis consult. 

      Blanco cheques tegen torenhoge uurtarieven, of onnodig maandelijks verzekeringspremies betalen? Dat kan anders, wij houden van transparantie. Daarom werken we steeds vaker op basis van fixed fees. Is dat niet mogelijk, dan ontvang je vooraf altijd een indicatie van onze tijdsbesteding. Onze uurtarieven zijn lager dan die van de gemiddelde advocaat; de kwaliteit die we leveren is gelijkwaardig of hoger. En een eerste digitaal kopje koffie kun je gratis inplannen. 

      Als je meer wilt weten over hoe wij omgaan met persoonsgegevens tijdens het geven van belasting- en juridisch advies, dan kun je hier klikken (Engelstalig) voor aanvullende informatie.