1. Home>
  2. Onze oplossingen>
  3. HR & Organisatie>
  4. juridisch en fiscaal advies>

Maak kennis met ons Tax & Legal team

Een kleine vraag of juist behoefte aan meer intensieve arbeidsjuridische begeleiding? Of wil je graag ondersteuning bij het behalen van fiscale voordelen? Onze arbeidsjuristen en fiscalisten helpen je er graag mee.

Jilly el Moridi

Jilly el Moridi

Legal consultant

Mijn naam is Jilly el Moridi. Ik ben sinds september 2019 werkzaam als jurist bij SD Worx Nederland en vanaf april 2024 vervul ik ook de rol van Manager van ons team. Na mijn master Arbeidsrecht aan Tilburg University ben ik aan de slag gegaan als jurist bij een accounts- en advieskantoor. Daar was ik met name werkzaam op het gebied van het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht, het algemeen contractenrecht en het privacyrecht. Ook vervulde ik daar de functie van privacy officer. Na het afronden van de opleiding tot Data Protection Officer en de beroepsopleiding bedrijfsjurist wilde ik mij meer specialiseren in het arbeidsrecht en het privacyrecht en heb ik de overstap gemaakt naar SD Worx. Bij SD Worx heb ik vervolgens de kans gekregen naast mijn werk de postmaster arbeidsrecht (PALA) te volgen. Genoeg kennis in huis dus!

Binnen SD Worx kan ik mij nu bezighouden met waar mijn passie ligt: het arbeidsrecht en het privacyrecht. Als manager en jurist is het mijn doel is om samen met mijn team het arbeidsrecht en het privacyrecht voor zowel nationale als internationale klanten zo begrijpelijk mogelijk te maken. We proberen onze adviezen altijd praktisch te houden en te denken in oplossingen in plaats van problemen. 

Mijn vrije tijd breng ik graag door in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen en te koken voor familie en vrienden. Ter compensatie van mijn bourgondisch leven ben ik ook meerdere keren in de week in de sportschool te vinden. Ook ben ik altijd wel bezig met het plannen van de volgende rondreis om weer een nieuw stukje van de wereld te kunnen ontdekken.

Connect op LinkedIn
Jilly el Moridi

Monica Louwe

Monica Louwe

Legal consultant

Mijn naam is Monica Louwe en ik ben sinds januari 2024 werkzaam als jurist arbeidsrecht bij SD Worx Nederland. In 2015 rondde ik de Bachelor Rechtsgeleerdheid af aan de Universiteit Leiden, gevolgd door de Masters Gezondheidsrecht en Arbeidsrecht. 
Na mijn studie heb ik even gewerkt in het consumenten- en ondernemingsrecht, maar het arbeidsrecht bleef toch mijn passie. 

Bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar heb ik mij verder kunnen specialiseren in het arbeidsrecht door zowel werknemers als werkgevers bij te staan. In de bijna vier jaar dat ik hier werkte, bestond mijn praktijk onder andere uit het geven van advies, maar ook uit het voeren van onderhandelingen en gerechtelijke procedures. Ik heb een pragmatische insteek, ga doelgericht te werk zonder het klantbelang uit het oog te verliezen. 

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan familie en vrienden. Gezellig een terrasje pakken of ouderwets met z’n allen naar de bioscoop. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, van diamond painting tot het beschilderen van bloempotjes. Ik houd wel van een uitdaging. Zo heb ik in 2023 mijn hardloop carrière uitgebreid met een eerste marathon!
 

Connect op LinkedIn
Monica Louwe

Hoe kunnen wij je helpen?