1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. HR & Organisatie>
 4. juridisch en fiscaal advies>

Wegwijs in de Wet WAZO: gratis download

Ontdek de mogelijkheden van de Wet Arbeid en Zorg (WAZO)

Als werkgever of HR-manager krijg je soms te maken met situaties die vragen om flexibiliteit, zowel van jou als van je werknemers. De Wet Arbeid en Zorg (WAZO) speelt hier een cruciale rol in. Die biedt verschillende verlofvormen aan werknemers voor momenten waarop het werk even op de tweede plaats komt. Correcte toepassing van de wet WAZO kan uitdagingen met zich meebrengen. Daarom hebben onze arbeidsjuristen een heldere en praktische gids samengesteld die jou door de belangrijkste punten van de Wet WAZO leidt. 

Gratis download
Geboorteverlof

Gratis download

  De sleutel tot succesvol verlofbeheer

   

  Wat kun je verwachten?

  • Een duidelijk overzicht van de verschillende verlofvormen onder de Wet WAZO en voor wie deze bedoeld zijn.
  • Handvatten voor het correct toepassen van deze regelingen binnen jouw organisatie.
  • Inzicht in hoe je verlof onder de WAZO kunt combineren met andere regelingen om zowel de organisatie als de werknemer te ondersteunen.

  Voor wie is deze download?

  Deze gids is onmisbaar voor HR-professionals, leidinggevenden en iedereen die betrokken is bij human resources en het verlofbeleid binnen de organisatie. Of je nu een klein bedrijf leidt of deel uitmaakt van een grote onderneming, deze download biedt waardevolle inzichten en praktische tips.

  Haal meer uit je HR-beleid

  Met onze gids 'Wegwijs in de Wet WAZO' zorg je niet alleen voor naleving van de wetgeving, maar optimaliseer je ook het welzijn van je werknemers door duidelijkheid en structuur te bieden in verlofsituaties. Dit leidt tot een positievere werkomgeving en verhoogt de tevredenheid en loyaliteit van je personeel.

  Klik hieronder om jouw exemplaar van 'Wegwijs in de Wet WAZO' te downloaden en zet vandaag nog de stap naar effectiever en efficiënter verlofbeheer.

  Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Plan dan een digitaal kopje koffie in met een van onze arbeidsjuristen of fiscalisten.