1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Salaris & beloning >

Het verlonen van medewerkers

payroll

Als werkgever is het betalen van salaris aan personeel een cruciale basisfunctie. Het is de grootste kostenpost en vaak ook één van de grootste administratieve uitdagingen. Dubbel zoveel reden dus om het verloningsproces correct, efficiënt en juridisch waterdicht te organiseren.

De roots van SD Worx liggen op het vlak van verloning; als erkende payrollpartner bedient SD Worx al meer dan 75 jaar 70.000+ kleine en grote organisaties en berekenen we de salarissen van zo’n 4 miljoen medewerkers in Europa.

Neem contact met ons op
payroll
HR & organisatie | SD Worx

Besteed het verlonen uit aan de salarisprofessionals van SD Worx

Het verlonen van je medewerkers kun je uitbesteden aan de gespecialiseerde serviceteams van SD Worx. We bieden je salarisservice op maat, of je nu een klein bedrijf bent of een grote (internationale) organisatie. Je kunt de salarisverwerking deels aan ons uitbesteden, waarbij wij bijvoorbeeld de nodige controles uitvoeren, of volledig, waarbij we het hele proces van urenadministratie tot uitbetaling voor je uit handen nemen. We denken bovendien graag met je mee als het gaat om inzicht in en sturen op je loonkosten, de meest effectieve beloningsstructuur voor jouw organisatie en kansen om fiscale voordelen te behalen.

  Meer over het uitbesteden van salariswerkzaamheden

  Verloning via de ijzersterke HR- en salarissoftware van SD Worx

  Het verlonen van medewerkers doen we in onze eigen HR- en salarisapplicatie, die je op maat bij ons kunt afnemen. Wil je het verloningsproces in jouw organisatie volledig zelf uitvoeren, dan trainen we je salarismedewerkers voor het optimaal gebruik van de software, en staan we voor je klaar ter ondersteuning. Onze applicatie bestaat uit zowel een salarisoplossing als een volledig geïntegreerde HR-suite, waarmee je jouw personeelsprocessen kunt automatiseren en medewerkers met een handige app zelf de mogelijkheid geeft tot toegang en invoer van hun gegevens.

   Meer over de HR- en salarissoftware van SD Worx

   Voldoen aan fiscale wet- en regelgeving

   Duidelijkheid en toepasbaarheid als het gaat om wet- en regelgeving. We informeren je niet alleen over de meest actuele regels die voor jouw organisatie van toepassing zijn, we helpen je er ook bij. Ons eigen team van fiscalisten en arbeidsjuristen staat voor je klaar om hun expertise en ervaring te delen.

    Meer over fiscaal en arbeidsjuridisch advies

    Kom met ons in contact

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.