1. Home>

Jouw reis naar een HR-cloudoplossing start hier

Breng je bedrijf naar een hoger niveau. Stap over van on-premise Salaris en Time Management naar SAP Successfactors. Door te kiezen voor een cloudoplossing, kies je voor een soepele, eenvoudige HR-ervaring. Maak gebruik van de nieuwste technologieën om je HR-afdeling te beveiligen, stroomlijnen en versterken. Doe je voordeel met realtime data, zodat jij de juiste keuzes kan maken binnen jouw HR-afdeling. 

Praat met een SAP-expert
Kolme naista istuu pöydän ääressä ja heittää ylävitoset

In het voortdurend veranderende HR-landschap is het belangrijk om bij te blijven. Dit betekent meegaan met de nieuwste technologie - en de vele voordelen die het kan bieden. Stap over naar de cloud en transformeer je salarisadministratie.

Download de handleiding en ontdek:

 • Waarom het nú tijd is voor de salaristransformatie: Ontdek waarom bedrijven met SAP on-premise payroll zouden moeten overstappen naar een cloud-gebaseerde oplossing en de strategische voordelen hiervan.
 • Introductie van SD Worx Payroll voor SAP Cloud: Lees over onze payrollservices, de wet- & regelgeving en de efficiëntie & naadloze integratie met jouw systemen.
 • Kenmerken en voordelen: Ontvang inzicht in de unieke functionaliteiten van SD Worx Payroll voor SAP Cloud, zoals realtime data, naleving van de wet- en regelgeving en krachtige analytics.
 • Geoptimaliseerd migratieproces: We nemen je mee in ons stapsgewijze proces voor een soepele overgang van on-premise naar de cloud.
 • Waarom Kiezen voor SD Worx: Ontdek hoe onze experts en op maat gemaakte oplossingen jouw bedrijf operationeel kunnen helpen bij het toekomstbestendig maken van jouw salarissysteem. 

Wil je meer informatie over het overstappen naar de cloud? Download dan de handleiding. 
 

  Download jouw handleiding | Van SAP on-premise naar de cloud

   Laatste nieuws over SAP SuccessFactors

   Interview – Fokus: Roadmap für H4S4 in der Praxis
   Blog

   Migreren van SAP On-Premise naar SAP SuccessFactors: De sleutel tot cloudgebaseerde HR-transformatie

   dinsdag 18 juni 2024

   In de digitale wereld van vandaag, zoeken bedrijven voortdurend naar nieuwe manieren om te verbeteren en groeien. Een belangrijke verandering die binnenkort plaatsvindt, is dat de ondersteuning voor on-premise SAP HCM in 2027 definitief zal eindigen. Dit betekent dat bedrijven voor 2027 moeten overstappen van SAP on-premise HCM naar het cloudgebaseerde SAP SuccessFactors. 

   Lees meer
   SAP Department
   Blog

   Handleiding: Zo transformeer je HR met SD Worx SAP-oplossingen

   donderdag 13 juni 2024

   Het salarislandschap verandert met opties zoals cloudgebaseerde oplossingen en geautomatiseerde software. SAP stapt over op een cloud-only strategie en stopt in 2027 met het reguliere onderhoud van on-premise oplossingen. Deze overgang biedt bedrijven de kans om SAP SuccessFactors te implementeren, een volwassen cloudgebaseerd systeem dat de salarisadministratie digitaliseert en processen toekomstbestendig maakt.

   Lees meer
   cloud_based_payroll
   Blog

   Wat is “de cloud”?: De toekomst van HR-systemen

   dinsdag 11 juni 2024

   Vandaag de dag verandert het zakelijk landschap snel. HR-afdelingen hebben nieuwe uitdagingen, zoals flexibele werkuren en hybride werken. Daarnaast zal SAP HCM in 2027 definitief stoppen met het reguliere onderhoud van on-premise systemen, waardoor bedrijven naar een nieuwe oplossing moeten zoeken, zoals de cloud-oplossing SAP SuccessFactors. 

   Lees Meer

   SD Worx is trotste partner van de topaanbieders van HR-oplossingen

   nl_nl_logo1
   nl_nl_logo2
   nl_nl_logo3
   nl_nl_logo4
   nl_nl_logo5

   Maak een afspraak met een SAP-expert