1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. salaris & beloning>

Een gestroomlijnd payrollproces met de juiste salarisadministratie software

HR-technologie werkt pas écht in je voordeel als het ook één-op-één verbonden is met je verloning. Bij SD Worx vind je al deze oplossingen in één applicatie. Met de geavanceerde loonadministratie software van SD Worx kun je tijd besparen op routinematige taken en je expertise toepassen waar het er echt toe doet. 

Boek een demo
Events
SD Worx HR & Salaris - edities

Vertrouw op een krachtig salaris- en HR-pakket

Of je nu HR-manager bent in een groot internationaal bedrijf of eigenaar van een kleinschalige onderneming, we begrijpen dat jouw salarisadministratie correct en consistent moet zijn.

Onze gebruiksvriendelijke cloudsoftware, SD Worx HR & Salaris, is ontworpen om het leven van de salarisspecialist gemakkelijker te maken. Met de bijna volledig geautomatiseerde betaling van salarissen en loonbelasting, ben je minder tijd kwijt aan terugkerende taken binnen de loonverwerking. We hebbeb alle HR-functionaliteiten in één handige tool gestopt. Je kunt kiezen uit premium, professional of enterprise. En verandert na verloop van tijd je behoefte? Dan veranderen wij gewoon mee.

  De voordelen van het werken met SD Worx Salaris

  • Minder handwerk en minder fouten: Dankzij de geautomatiseerde processen, controles en waarschuwingen.
  • Inrichten naar eigen wens: Met meer dan 150 workflows kan je jouw processen afstemmen op jouw bedrijfsbehoeften.
  • Tijd besparen: De tijd die je bespaart door te automatiseren kan worden besteed aan meer waardevolle taken.
  • Naadloze integraties: De vlekkeloze integratie met andere systemen, partners en processen zorgt voor een soepele workflow.
  • Één plek, één waarheid: Je kunt al die essentiële werknemersgegevens op één plek beheren, waardoor je gemakkelijk informatie kunt vinden, bijwerken en analyseren. 
  • Toegang voor medewerkers: De gebruiksvriendelijke mysdworx app geeft je medewerkers altijd en overal toegang om het eigen personeelsdossier in te zien en wijzigingen of aanvragen te doen.
  • Compliance: Onze developers werken continu aan de fiscale en arbeidsjuridische compliance van de software en implementeren de meest recente cao-regelingen. 
  • Certificering: Onze gecertificeerde software voldoet aan de strengste veiligheidseisen op het gebied van gegevensbescherming.
   Dubbele invoer van data

   Koppelingen en Integraties: Breid de functionaliteit van jouw bestaande systemen uit met onze software

   1. In onze software vind je uiteraard standaardkoppelingen naar instanties zoals Belastingdienst en UWV. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners die HR- en salarisoplossingen via ons platform aanbieden. 

   2. Ons eigen api-team voegt regelmatig nieuwe partners en koppelingen toe aan ons platform, en ook koppelingen naar wens regelen we graag voor je. 

   3. We koppelen perfect met andere toonaangevende HR-platforms zoals SAP SuccessFactors, Workday en Oracle. We creëren één externe verbinding tussen het wereldwijde HRIS-systeem van een internationale organisatie en de lokale loonmotoren van SD Worx.

    Meer over koppelingen
    SD Worx HR & Salaris - beveiliging

    Beveiliging en gegevensbescherming in ons salarispakket

    We nemen de beveiliging van jouw gegevens zeer serieus. Onze software bewaart gegevens zoals  loonstroken en jaarlijkse rapportages in een veilig en makkelijk toegankelijk systeem. Dit zorgt voor een betere bescherming van jouw bedrijf en stelt je in staat om jouw payroll-gegevens doelgericht in te zetten voor analyse en rapportage.

     Meer over veiligheid & certificering
     Toegewijde klantenservice van SD Worx

     Toegewijd support team voor technische en HR-inhoudelijke ondersteuning

     Als klant van SD Worx heb je toegang tot onze toegewijde klantenservice en deskundige ondersteuning. We zijn er om je te helpen bij elke stap van de implementatie en om te zorgen dat je het meeste uit onze software haalt. Of je nu hulp nodig hebt bij de installatie, vragen hebt over hoe je bepaalde functies kunt gebruiken, of HR- inhoudelijke ondersteuning nodig hebt, ons team van experts staat klaar om te helpen.

      Meer over veiligheid & certificering

      Een stapje verder met onze volledige HR-softwaresuite

      Onze software gaat verder dan alleen salarisadministratie. HR-processen zoals verlof- en verzuimbeheer, digitale ondertekening en sturen op loonkosten kunnen allemaal eenvoudig worden beheerd met onze software. Het automatiseren van deze processen betekent dat de dagen van handmatige invoer van gegevens en het risico op fouten verleden tijd zijn.

       WOW Workforce Management Work-Life-Balance jederzeit im Blick

       Een slimme HR-assistent met SD Worx HR

       Meer over SD Worx HR-software
       Telephone

       Toegang voor medewerkers met mysdworx

       Meer over mysdworx
       Benefits

       Arbeidsvoorwaarden visualiseren met SD Worx Benefits

       Meer over SD Worx Benefits
       Payroll

       Sturen op loonkosten met SD Worx Budget

       Meer over SD Worx Budget
       Clock

       Tijdregistratie met SD Worx Tijd & Planning

       Meer over SD Worx Tijd & Planning
       SELF SERVICE

       HR-data ontsluiten met SD Worx Insight

       Deze organisaties werken al met SD Worx:

       dhl-logolist2-sdworx-wfm
       SCOTCH-SODA
       Grolsch
       Nl_Zijerveld Perfecte ondersteuning in HRM taken_300x300
       UCC Coffee logo
       Talis Logo
       quick_logo

       Veelgestelde Vragen (FAQ)

       Een voorproefje van onze dienstverlening

       Loonadministratie software (ook wel payroll software) is een tool die helpt bij het beheren en automatiseren van de loonadministratie. Het zorgt voor nauwkeurige berekeningen en tijdige uitbetalingen, terwijl het voldoet aan de relevante wet- en regelgeving.

       Elk bedrijf kan gebruik maken van loonadministratie software. Het is met name nuttig voor bedrijven die hun loonverwerking willen digitaliseren om efficiëntie te verbeteren, fouten te verminderen en tijd te besparen.

       Elk bedrijf dat zijn loonverwerking wil digitaliseren kan profiteren van onze software. Dit maakt het hele proces gemakkelijker en efficiënter, wat vooral belangrijk is voor middelgrote en grote bedrijven met veel werknemers. Kleinere bedrijven kunnen echter ook profiteren van de eenvoudige implementatie en het gebruiksgemak van onze software.

       Onze software kan naadloos geïntegreerd worden met een breed scala aan bedrijfssystemen, waaronder ERP, CRM, tijd- en aanwezigheidsregistratie en andere HR-tools. Hier vind je een overzicht van onze koppelingen.

       Door het automatiseren van de payroll met onze software, bespaar je tijd, verminder je fouten en zorg je voor naleving van de wet- en regelgeving. Bovendien kunnen medewerkers gemakkelijk hun loonstroken en persoonlijke gegevens online bekijken.

       SD Worx Salaris gaat verder dan alleen loonberekeningen. Het biedt ook een reeks rapportagemogelijkheden en kan naadloos geïntegreerd worden met andere processen in je organisatie, zoals HR-processen, facility management en ERP.

       Vraag een demo aan

       Klaar om jouw salarisadministratie te optimaliseren? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe de loonadministratie software van SD Worx jou kan helpen om jouw HR- en salarisprocessen te stroomlijnen en te automatiseren.