1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Tijd & planning>

Personeelsplanning en roosteren: efficiënter werken

hr

Een goede (flexibele) personeelsplanning is onmisbaar voor iedere organisatie. Door snel de juiste taken aan de juiste medewerkers toe te wijzen, win je aan efficiëntie en ben je voorbereid op schommelingen in personeelsbehoeften. 

Vraag een demo aan
hr

Efficiënte personeelsplanning

Het maken van een personeelsplanning kost een hoop tijd en is een ingewikkelde klus. Onverwachte gebeurtenissen en snelle veranderingen kunnen ook nog eens zorgen voor roosteruitdagingen waarbij snel op- en afschalen van personeel nodig is. Dit zorgt vaak voor een enorme administratieve last voor managers en HR en is daarnaast erg foutgevoelig voor onder anderen de salarisadministratie. 

Door gebruik te maken van onze software voor personeelsplanning verminder je de druk op HR- en manager. Je  kunt vertrouwen op geautomatiseerde software waarmee je eenvoudig en snel je personeelsplanning digitaal kunt maken en de juiste werknemer aan de juiste taak toe te wijzen. Het betekent ook minder zorgen voor je medewerkers en minder kans op fouten die kunnen leiden tot onnauwkeurigheden in de salarisadministratie. Nauwkeurigere roosterplanning en rapportage geeft je meer inzicht om de toekomstige personeelsbehoeften te voorspellen. 

Flexibele personeelsbezetting

Onze oplossing in roostering is ideaal voor sectoren met een flexibele personeelsbezetting zoals horeca, evenementen, retail, schoonmaak, etc. of die met variabele uren werken. Stuur per mail of sms de open werktijden uit naar je personeel, die zij kunnen bevestigen of afkeuren. 

  Boek een gratis demo

  Belang van een goede planning...

  ... en de juiste digitale tools

   Wat zijn de voordelen?

   people iconVoorkom capaciteitsproblemen

   Door inzicht in de bezettingsgraad kun je anticiperen op capaciteitsproblemen

   Icoon analyticsData voor een optimaal HR beleid

   Uitgebreide rapporten geven je de handvatten voor je HR beleid

   benefitEmployee- en Manager Self Service

   Geef je medewerkers toegang zodat ze zelf gemakkelijk HR-zaken kunnen regelen.

   Icoon mobielOveral beschikbaar

   Realtime planning die je overal en op elk apparaat kan bekijken.

   Kom met ons in contact

   We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.