1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Tijd & planning>

Tijd- en urenregistratie

instroom

Tijdsregistratie verhoogt de efficiëntie van je loonverwerking, maakt flexibel thuiswerken makkelijk enz. Het is de basis voor effectief workforcemanagement.

Boek een demo
instroom

Inzicht in de efficiëntie van je personeel

Tijdregistratie van SD Worx is de registratie van de tijd en aanwezigheid van medewerkers. Als werkgever wil je inzicht hebben in de efficiëntie van je personeel. Door de gewerkte tijd van je werknemers te registreren kun je een grondige analyse maken en verbeteringen in je werkprocessen aan het licht brengen. Dus hoewel registratie het startpunt is, zit de eigenlijke winst in de rapportage en verwerking achteraf. 

  Verminder de kans op fouten in de salarisverwerking

  Door tijdregistratie te digitaliseren en te automatiseren, verminder je de kans op fouten. Deze data is rechtstreekse input voor een snelle en juiste loonverwerking. Salarissen, overuren, toeslagen en andere variabelen worden correcter, sneller en efficiënter berekend. Het handhaven van complexe cao’s en arbeidsreglementen, speciale shiftpremies, flexibele uurroosters, etc. gaat vanzelf en vraagt geen tijdsintensieve controle meer.

   Personeelmanagement door tijdregistratie

   Tijdregistratie is ook een middel om inzicht te krijgen in de bezetting, capaciteit en beschikbaarheid van het personeel. HR en management kunnen een realtime overzicht ophalen van beschikbaar personeel en hierop sturen.

    Voordelen voor jouw organisatie

    payrollCorrecte en snelle loonberekening

    ApprovalVermindering van administratie en controle

    people iconEfficiënter HR beleid

    Nl_Michel_Michon_300_300
    Ons werkproces is verder gedigitaliseerd, een enorme efficiëntieslag. De urenregistratie, inclusief de uit te betalen overuren, wordt automatisch doorgezet en direct meegenomen in de salarisuitbetaling. Dit levert een aanzienlijke tijdswinst op.
    Michel Michon, MANAGER HR, RELYON NUTEC
    Lees meer ervaringen met SD Worx

    Kom met ons in contact

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.