1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Tijd & planning>

Tijd- en urenregistratie

Tijdregistratie is het vastleggen van gewerkte tijd en afwezigheden. Werknemers maken gebruik van tijdregistratie om hun gewerkte uren en afwezigheden bij te houden. Voor werkgevers en HR is tijdregistratie uiterst waardevol, omdat het zorgt voor inzicht bij het plannen van werkroosters en het verwerken van salarissen.

Maar hoe stem je bezetting en workload optimaal op elkaar af? Hoe maximaliseer je de productiviteit van je personeel én houd je zicht op de kosten? Met onze tijdregistratiesoftware heb je dé oplossing in huis om werk te maken van slim workforcemanagement en om je bezettingsproces te stroomlijnen.

Boek een demo
Tijdregistratie
HR-data en inzichten

Inzicht in de efficiëntie van je personeel

Tijdregistratie is meer dan alleen het bijhouden van de uren die je werknemers werken. Het gaat om het optimaliseren van de productiviteit en het waarborgen van de continuïteit van het werk. Dus hoewel registratie het startpunt is, zit de eigenlijke winst in de rapportage en verwerking achteraf. 

Met onze tijdregistratiesoftware krijg je inzicht in de efficiëntie van je personeel. Door de gewerkte tijd van je werknemers te registreren, kun je een grondige analyse maken en verbeteringen in je werkprocessen aan het licht brengen.

  SD Worx payroll

  Verminder de kans op fouten in de salarisverwerking

  Door tijdregistratie te digitaliseren en te automatiseren, verminder je de kans op fouten. Deze data is rechtstreekse input voor een snelle en juiste loonverwerking. Salarissen, overuren, toeslagen en andere variabelen worden correcter, sneller en efficiënter berekend. Het handhaven van complexe cao’s en arbeidsreglementen, speciale shiftpremies, flexibele uurroosters, etc. gaat vanzelf en vraagt geen tijdsintensieve controle meer.

   Stappen om loonkostenvoordeel aan te vragen

   Efficiënter HR-beleid

   Tijdregistratie is ook een middel om inzicht te krijgen in de bezetting, capaciteit en beschikbaarheid van het personeel. HR en management kunnen een realtime overzicht ophalen van beschikbaar personeel en hierop sturen.

    nl_nl SD Worx - Payroll proces

    Correcte en snelle loonberekening en minder administratie

    Een snelle en correcte salarisverwerking start met een accurate tijdregistratie. Dankzij de registratie van tijd en uren kan de payroll zo goed als automatisch verlopen. 

    Onze software maakt je werkproces verder gedigitaliseerd, een enorme efficiëntieslag. De urenregistratie, inclusief de uit te betalen overuren, wordt automatisch doorgezet en direct meegenomen in de salarisuitbetaling. Dit levert een aanzienlijke tijdswinst op.

     Voordelen voor jouw organisatie

     payrollCorrecte en snelle loonberekening

     ApprovalVermindering van administratie en controle

     people iconEfficiënter HR beleid

     Nl_Michel_Michon_300_300
     Ons werkproces is verder gedigitaliseerd, een enorme efficiëntieslag. De urenregistratie, inclusief de uit te betalen overuren, wordt automatisch doorgezet en direct meegenomen in de salarisuitbetaling. Dit levert een aanzienlijke tijdswinst op.
     Nl_Michel_Michon_300_300
     Michel Michon, MANAGER HR, RELYON NUTEC
     Lees meer ervaringen met SD Worx

     Veelgestelde vragen (FAQ)

     Een voorproefje op onze dienstverlening

     Tijdregistratie biedt waardevolle inzichten die helpen bij het optimaliseren van de bezetting en het maximaliseren van de productiviteit, terwijl je ook de kosten in de gaten houdt.

     Ja, onze tijdregistratiesoftware is ontworpen om naadloos te integreren met verschillende HR- en payrollsystemen.

     Ja, onze software is schaalbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van zowel kleine als grote organisaties.

     Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo en ontdek hoe SD Worx je kan helpen bij het stroomlijnen van je workforcemanagement.

     Kom met ons in contact

     We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.