1. Home>
 2. Over ons>
 3. Persberichten>

Teresa Olszewska benoemd tot Managing Director SD Worx SAP Solutions

cityscape-sunny-day

Toonaangevend Europese leverancier van HR-oplossingen, SD Worx benoemt Teresa Olszewska tot Managing Director voor hun afdeling SAP Solutions. Teresa Olszewska zal hiervoor rapporteren aan Tom Saeys, Chief Operating Officer bij SD Worx. 

SD Worx SAP Solutions is goed op weg om dit jaar een omzet van €100 miljoen te behalen. Daarmee zal het doorbreken in de top 3 van grootste SAP HCM/SuccessFactors serviceproviders en implementatiepartners in Europa, met vestigingen in 11 landen.

In haar nieuwe rol zal Teresa de visie en strategie voor SAP Solutions beheren, waaronder het aansturen van de algemene go-to-marketbenadering en het leiden van het managementteam van SD Worx SAP Solutions. Teresa zal haar nieuwe functie combineren met haar huidige functie als Managing Director van Gavdi Polen, de Poolse marktleider in SAP-oplossingen die SD Worx in oktober 2023 heeft overgenomen.

  Teresa Olszewska
  Mijn doel is om onze positie als leider op de Europese SAP-markt verder te versterken en ik ben erg enthousiast om hiermee aan de slag te gaan.
  Teresa Olszewska
  Teresa Olszewska, Managing Director, SD Worx SAP Solutions

  "Mijn doel is om onze positie als leider op de Europese SAP-markt verder te versterken en ik ben erg enthousiast om hiermee aan de slag te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat we de beste dienstverlening kunnen bieden met een mondiale aanpak voor internationale klanten en een op maat gemaakte lokale aanpak voor binnenlandse bedrijven. Ik kijk uit naar de reis die voor ons ligt en naar de nauwe samenwerking met zowel onze klanten als mijn team om onze SAP-mogelijkheden te versterken en onze klanten te helpen met hun payroll- en HR-uitdagingen. We beschikken over sterke SAP-expertise in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Scandinavië, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, en ik geloof stellig dat we die in heel Europa verder kunnen versterken en uitbreiden. Mijn focus zal liggen op het begeleiden van onze klanten om over te stappen van verouderde configuraties naar de cloud. Tegelijkertijd streven we ernaar de juridische complexiteit in verschillende rechtsgebieden te stroomlijnen en een uniforme, gebruiksvriendelijke ervaring voor werknemers te bieden”, aldus Teresa Olszewska.

  Tom Saeys, Chief Operating Officer bij SD Worx: "Teresa heeft een enorme portie ervaring en werkt sinds 2000 in de SAP-industrie. Ze werkte al zeven jaar voor SAP Polen als consultant en productmanager voor de lokale versie van SAP HCM (Human Capital Management) voordat ze in 2006 Gavdi Polen oprichtte. Als Managing Director heeft Teresa het bedrijf vanaf de grond opgebouwd tot een marktleider met een team van 120 medewerkers. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze ons aanbod van SAP-oplossingen van SD Worx verder zal ontwikkelen en een geweldige voortrekker zal zijn wanneer we blijven investeren in onze uitbreiding in heel Europa."