1. Home>
  2. Onze oplossingen>
  3. HR & Organisatie>
  4. juridisch en fiscaal advies>

Anne Kuik

Legal consultant

Mijn naam is Anne Kuik. Sinds 1 mei 2022 ben ik werkzaam als Jurist Arbeidsrecht bij SD Worx Nederland. Na het behalen van de opleiding Bedrijfskunde, heb ik rechten gestudeerd aan Tilburg University. Daar heb ik eind 2018 mijn master met de specialisatie Arbeidsrecht behaald. Vervolgens heb ik ruim 3 jaar gewerkt voor een grote rechtsbijstandsverzekeraar, waar ik veelal werknemers heb bijgestaan met uiteenlopende vragen over het arbeidsrecht. Mijn interesse in het arbeidsrecht is steeds verder gegroeid, doordat ik gemerkt heb veel te kunnen betekenen in een wereld die continu in beweging is: het arbeidsrecht.

Bij SD Worx zal ik voor zowel nationale als internationale klanten het arbeidsrecht zo begrijpelijk mogelijk maken. Ik geef onze klanten graag een praktisch uitvoerbaar advies, waarbij ik de klantwens voor ogen houd. Dit doe ik op een betrokken en resultaatgerichte manier. Ook ben ik graag proactief en wil ik problemen in de toekomst voorkomen. Ik kijk ernaar uit om klanten van dienst te zijn bij zowel het opstarten met personeel in Nederland als alle andere arbeidsrechtelijke kwesties waar de klant tegenaan loopt.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn partner, familie en vrienden. Ik houd van gezelligheid om mij heen en ga graag op pad om nieuwe plekken te ontdekken in eigen stad, land of andere delen van de wereld. Ook ben ik ieder jaar met carnaval in het Bossche Oeteldonk te vinden!

Connect met mij op LinkedIn
Anne Kuik