1. Home>
  2. Onze oplossingen>
  3. HR & Organisatie>
  4. juridisch en fiscaal advies>

Fleur van Gisbergen

Legal consultant

Mijn naam is Fleur van Gisbergen en sinds 1 februari 2022 ben ik werkzaam als jurist bij SD Worx Nederland. Mijn master rechtsgeleerdheid met de specialisatie arbeidsrecht heb ik behaald aan Tilburg University en daarna ben ik aan de slag gegaan als jurist arbeidsrecht bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. Daar stond ik met name werknemers bij met uiteenlopende vragen over het arbeidsrecht. Hierdoor heb ik niet alleen een brede arbeidsrechtelijke kennis, maar kan ik een werkgever ook goed adviseren over bijvoorbeeld een nette oplossing voor ontslag of tips voor een lastig gesprek. 

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Als jurist zie ik het daarom als mijn taak om het arbeidsrecht in klare taal uit te leggen, toe te passen en ervoor te zorgen dat er een praktische en goede oplossing komt. Ik denk daarnaast ook graag mee om problemen in de toekomst te voorkomen. 

Aan het einde van een werkdag vind ik het heerlijk om te wandelen met onze honden, een rondje te fietsen of weer een nieuw recept uit te proberen. In het weekend knap ik graag oude meubels op met mijn vriend, spreek ik af met vrienden of lees ik graag een spannende thriller.

Connect met mij op LinkedIn
nl_nl Fleur