Cobra HRM & Salaris

Alles-in-één HRM & Salarissysteem, voor iedereen, altijd, overal & op elk apparaat!

Cobra HRM & Salaris is dé alles-in-een HRM en Salarissoftware in de Cloud. De uitgebreide online functionaliteiten ondersteunen het totale proces van instroom tot aan uitstroom voor kleine en grote organisaties in vrijwel elke branche. Met een passende editie en een groot bedieningsgemak. Cobra is tenslotte voor iedereen in de organisatie te gebruiken, op telefoon, tablet én PC.

Vraag een demo aan

Ons aanbod

Modules en edities

Cobra bestaat uit verschillende modules. Met Cobra heb je altijd en overal je online HR-dossier bij de hand. Omdat iedere HR-afdeling anders is, bieden we de mogelijkheid om te kiezen tussen 4 verschillende edities. Afhankelijk van jouw behoeften kun je handige HR-functionaliteiten toevoegen, zoals een medewerkersdossier, Verlof & Verzuim en Declaraties.

Je kunt er eventueel voor kiezen om ook CAO-onderhoud of Mastertrans bij ons af te nemen. Wij stellen dan branche- of loonmodellen in Cobra voor je beschikbaar. 

Vraag een demo aan

De voordelen van Cobra HRM & Salaris

  • HR en Payroll in de Cloud, altijd actueel
  • Vanuit ieder apparaat te raadplegen
  • Zelf inrichtbaar via workflows
  • Gebruiksvriendelijk
  • Koppelt met andere oplossingen
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Salarisverwerking geheel of gedeeltelijk uit te besteden

Modules Cobra HRM & Salaris

Koninklijke Rotra: hoe hr-digitalisering het werk een stukje gemakkelijker maakt

 

De hr-wereld is continu in beweging. Door de steeds snellere ontwikkelingen op het vlak van digitalisering wordt het voor bedrijven eenvoudiger om producten en diensten te integreren op één platform.

Dat maakt verschillende hr-zaken voor zowel medewerkers als managers laagdrempelig en inzichtelijk. Jan-Herman Hanskamp, hr-directeur bij Rotra, vertelt hoe zij deze strategie invulling geven. 

Lees meer
Onze mensen zijn niet altijd gebonden aan vaste werkplekken. Daardoor moeten we nóg harder ons best doen om ze te betrekken en te informeren. Een digitaal platform zoals Cobra helpt ons hierbij.
Jan-Herman Hanskamp hr-directeur Rotra

Partners