Cobra HRM

Met Cobra ben je zelf de regisseur van HR-processen

Cobra HRM & Salaris

Cobra HRM is een compleet HR-systeem dat processen ondersteunt van werving & selectie tot aan uitstroom. Cobra HRM is volledig geïntegreerd met Cobra Salaris voor het voeren van de salarisadministratie. En door het gebruik van self service betrek je medewerkers en managers direct bij de uitvoering van het HR-proces.

Een greep uit de mogelijkheden

  • Online HR Dossier, altijd en overal bij de hand
  • HR Dashboard, inzicht en overzicht
  • Signaleren, vandaag tijdig op de hoogte
  • Verlof, overzichtelijk en actueel
  • Verzuim, complete registratie en inzicht in verzuimcijfers
  • Competenties, inzicht in persoonlijke ontwikkeling
  • Werving & Selectie

Cobra ESS/MSS

Cobra HRM - Regisseer gemakkelijk al je HR processen

Wat kan Cobra voor jou betekenen?

Cobra HRM is een compleet HR systeem dat processen ondersteunt van werving & selectie tot aan uitstroom. De Cobra HRM software is ook volledig geïntegreerd met Cobra Salaris voor het voeren van de salarisadministratie. En door het gebruik van self service (ESS/MSS) betrek je medewerkers en managers direct bij de uitvoering van het HR proces en wordt personeelsadministratie effectiever en efficiënter. Met Cobra ben je zelf de regisseur van je HR processen.

Meer weten over ESS/MSS

Cobra HRM

HR online

Wat zijn de mogelijkheden voor werknemers?

Cobra heeft uitgebreide registratiemogelijkheden voor HRM online en is eenvoudig in gebruik. Door HR online te regelen, ontstaat er meer overzicht voor werkgevers en werknemers. Bovendien biedt Cobra HRM altijd en overal inzicht in onder meer planning, workflow en ontwikkeling. Het stelt werknemers bijvoorbeeld in staat om vanaf ieder device, waar en wanneer zij dat willen verlof aan te vragen of een declaratie in te dienen.

Met de tegel Vandaag geeft Cobra gebeurtenissen, nieuws en signaleringen weer die van vandaag van toepassing zijn. Deze signalen zijn zelf in te richten met uitgebreide instellingen. Met HR online zie je in een oogopslag wie er vandaag jarig is, verlof heeft, door ziekte afwezig is en wat het actuele bedrijfsnieuws is.

Dé HRM software voor medewerkers en professionals

Altijd en overal beschikbaar

Met workflows richt je gemakkelijk je HR-processen in. Bijvoorbeeld wie binnen de organisatie de ziek- en (deel)herstelmeldingen registreert. Ondersteunende signalen geven je op tijd een seintje als de volgende actie conform de Wet Poortwachter moet plaatsvinden. Met de HRM software krijg je eenvoudig inzicht in het verzuim, per persoon of over de verschillende organisatieonderdelen. Het HR Dashboard voor managers en professionals is altijd en overal beschikbaar en actueel. Onderdelen zijn afzonderlijk in te stellen en je wisselt gemakkelijk tussen een specifiek persoon en de complete organisatie. Opgeslagen documenten raadpleeg je online vanuit het centrale digitale dossier én vanaf elke relevante plaats.

Cobra HRM software geeft uitgebreid inzicht in persoonlijke ontwikkeling. Het HR systeem genereert een overzichtelijk en persoonlijk ontwikkelingsplan waarmee je competenties en de te behalen doelstellingen gemakkelijk bijhoudt. Deze overzichten zijn een belangrijk stuurinstrument voor het volgen van persoonlijke ontwikkelingen en het bewaken van de aanwezige competenties en vaardigheden binnen de gehele organisatie.

De volledig geïntegreerde online module voor werving en selectie biedt controle op je recruitmentproces en kandidatenstroom. Het HR systeem stelt je in staat alle stappen van het recruitmentproces praktisch en snel op te zetten, uit te voeren en te beheren.

Voor de HRM professional is het mogelijk om de organisatie via een organigram in beeld te krijgen. Hierdoor zijn afdeling, functie en contactgegevens van de medewerkers direct inzichtelijk. Cobra maakt hiervoor gebruik van My-Orgchart van Orgplan. My-Orgchart brengt een populatie niet alleen in beeld, maar voegt er ook intelligentie aan toe. Het biedt uitgebreide mogelijkheden om ermee te tekenen en rekenen.

Vraag een demo aan

 
Met de instroommodule van Cobra HRM hebben we onze processen verder geprofessionaliseerd. De flexibele opzet van de module konden we een goede slag slaan op het gebied van efficiency op onze P&O afdeling. Mark van Maurik Specialist Arbeidszaken Bidfood