1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. HR & Organisatie>
 4. juridisch en fiscaal advies>
 5. Nieuwe medewerker aannemen>

Gratis opstartbrochure voor startende ondernemers

Boordevol tips & tricks die jou helpen bij het opstarten van je eigen bedrijf.

Ben je een startende ondernemer op de Nederlandse arbeidsmarkt?

Download dan onze gratis opstartbrochure. Deze zit boordevol tips & tricks, waardoor je niets over het hoofd ziet.

Download gratis opstartbrochure
nl_nl_man

Download gratis opstartbrochure

  Wat kan je vinden in de gratis opstartbrochure?

  Wij helpen je alvast op weg

  Ons eigen team van arbeidsjuristen en fiscalisten assisteert jaarlijks vele ondernemers bij het aannemen van hun eerste werknemer. Vanwege onze ruime ervaring zijn wij je snel, op praktische wijze en tegen scherpe prijzen van dienst. Of je organisatie nu bestaat uit enkele, tientallen of honderden werknemers. Wij helpen je bij het leggen van een solide basis.

  In de opstartbrochure vind je onder andere:

  • Waar je – naast de opmaak van een arbeidsovereenkomst – nog meer rekening mee dient te houden. Denk bijvoorbeeld aan een controle of er een CAO en bedrijfstakpensioenfonds van toepassing zijn. Maar ook aan bijlagen bij de arbeidsovereenkomst, zoals een arbeidsreglement, ziekteverzuimprotocol, autoreglement en thuiswerkreglement. 
  • Informatie over mobiliteitsoplossingen, zo is de "bedrijfswagen" niet langer de standaard meer. Steeds meer bedrijven kiezen voor een mobilteitsbudget waarmee de werknemer zelf een mobiliteitsoplossing kan kiezen, zoals het openbaar vervoer.
  • Welke zaken je nog meer moet regelen, zoals bijvoorbeeld een basiscontract bij een arbodienst.

  Naast bovenstaande punten hebben we een lijstje voor je gemaakt met “must haves” en “nice to haves”. Zo heb je alles in één overzicht. 

  Deze opstartbrochure is tevens geschikt voor werkgevers die al een lopend (buitenlands) bedrijf hebben, maar op korte termijn hun eerste werknemer op de Nederlandse arbeidsmarkt gaan aanwerven.