1. Home>
 2. Let's get in touch!>

Meet SD Worx

SD Worx. HR, Salaris ...... en Wielrennen!

Wist je dat SD Worx niet alleen een HR-dienstverlener is? Wij zijn ook al jaren trotse sponsor van één van de beste wielerploegen ter wereld. En jij kunt nu een meet & greet winnen, met Demi Vollering of Lorena Wiebes van Team SD Worx. Maar misschien hebben we nog wel een veel beter idee, wat dacht je van een Meet & Greet met Tom, onze HR-en salarisexpert? Plan nu jouw Meet & Greet met Tom en maak meteen kans op een Meet & Greet met Team SD Worx.

Plan jouw meet and greet
NL_NL_Branding 2023_meet SD Worx_1700x956-2
NL_NL_Branding 2023_meet SD Worx_1700x956_Tom

Meet SD Worx

Je weet wel, dé HR- en salarisexpert.

Ben jij een HR-manager of ondernemer die streeft naar het optimaliseren van jouw personeelsbeleid? Zoek dan niet verder! Bij SD Worx begrijpen we dat jouw medewerkers de drijvende kracht zijn achter het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden wij een uitgebreid pakket HR-diensten en oplossingen om jou te ondersteunen in elke fase van het HR-proces. SD Worx ontzorgt jou en je organisatie.

  Plan jouw meet and greet met Tom in!
  Team SD Worx-16x9-26-5-2023-v3

  Meet Team SD Worx

  Je weet wel, hét beste wielerteam van de wereld.

  SD Worx is naast HR-dienstverlener ook trotse sponsor van het SD Worx-vrouwenwielrenteam, al jaren één van de beste wielerploegen ter wereld. Een koppositie die tijdens elke race hard wordt verdedigd. Het team bracht de grootste wielertalenten uit de hele wereld samen en liet hen doorgroeien tot ware topatleten. Samen vormen ze een onbreekbaar team en nagenoeg onklopbaar. They spark succes. Kennismaken? Plan een afspraak met Tom en maak meteen kans op die meet & greet met Demi Vollering of Lorena Wiebes!

   Win een Meet & Greet met Team SD Worx

   Wat kunnen wij voor jou betekenen?

   Net als team SD Worx, streven wij ernaar om topprestaties te leveren en jouw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen. Of je nu hulp nodig hebt bij het efficiënt beheren van jouw loonadministratie, het implementeren van een flexibel en schaalbaar HR-platform, of het optimaliseren van jouw HR-processen, wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw uitdagingen om te zetten in kansen.

    Met wie wil jij een Meet & Greet?

    Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in jouw HR-koers? Plan nu jouw meet & greet met Tom en ontdek hoe SD Worx jou kan ondersteunen bij het creëren van een betere werkervaring voor jouw medewerkers en het behalen van duurzame groei voor jouw organisatie. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Jouw HR-succes begint hier bij SD Worx!