1. Home>
 2. Let's get in touch!>

MyAdvisor: een vaste partner voor al je HR-vraagstukken

Jouw HR en salaris partner!

Met SD Worx kies je voor een fullservice HR- en salarisspecialist. SD Worx heeft verschillende disciplines onder één dak die graag samenwerken om jou als werkgever te ontzorgen. Uniek is dat SD Worx een eigen team van arbeidsjuristen en fiscalisten in huis heeft dat graag helpt met al jouw personeelsvraagstukken. Bij SD Worx geloven we in samenwerken op de lange termijn. We willen jou én je onderneming goed leren kennen. Met die kennis kunnen we je van gedegen advies voorzien. Wij geven niet alleen juridisch of fiscaal advies, wij helpen je ook met de vertaalslag naar passend HR- en payrollbeleid.

Om die reden bieden wij vanaf heden MyAdvisor van SD Worx aan. Benieuwd naar deze dienstverlening? Lees dan snel verder!

Group of People Discussion on a Wooden Table

In-house juridische en fiscale expertise

In-house advies van onze arbeidsjuristen en fiscalisten biedt de volgende voordelen:

 • Concreet antwoord op je vraag:
  Een advies van 10 pagina’s, waarin je zelf alsnog op zoek moet naar het antwoord op jouw vraag? Zonde van jouw kostbare tijd. Wij zorgen voor een concrete oplossing voor jouw probleem.
 • Een pragmatische oplossing waar je wat aan hebt:
  Een theoretische oplossing, strikt volgens de letter van de wet? Daar heb je natuurlijk niets aan. Onze ervaren adviseurs helpen je met pragmatische oplossingen waar je direct mee aan de slag kunt.
 • Urgent probleem? Direct antwoord:
  7 dagen wachten tot je een reactie krijgt? Niet bij ons. Zit je met een urgent probleem, dan helpen we je direct. Ook niet urgente vraagstukken beantwoorden we doorgaans binnen deze termijn.
 • Fixed fee en redelijke tarieven:
  Blanco cheques tegen torenhoge uurtarieven, of onnodig maandelijks verzekeringspremies betalen? Dat kan anders, wij houden van transparantie. Daarom werken we op basis van een fixed fee, of geven we je vooraf een duidelijke indicatie van onze tijdsbesteding. Onze tarieven zijn lager dan die van de gemiddelde advocaat, de kwaliteit die we leveren is gelijkwaardig of hoger.
 • Ondersteuning bij gerechtelijke procedures:
  Ingewikkelde procedures bij de rechtbank? In 90% van de gevallen zijn wij in staat om een regeling te treffen en een gerechtelijke procedure te voorkomen. Lukt dat niet, dan zorgen we dat jij zo min mogelijk tijd en energie aan de procedure verliest: we schrijven de benodigde processtukken, verzorgen een sterk verhaal en gaan met je mee naar de zitting.

  Wat houdt MyAdvisor in?

  Maak optimaal gebruik van onze in-house juridische en fiscale expertise:

  • Uitgebreide intake:
   Als je start met MyAdvisor, plannen we een uitgebreide intake in. Dit doen we het liefst bij jou op locatie. Zo leren we je onderneming kennen en bepalen we hoe je er nu voorstaat met het personeelsbeleid.
  • Doorlopend periodiek contact:
   We hebben doorlopend periodiek contact, waardoor we weten wat er binnen jouw onderneming speelt.
  • Jaarlijks bezoek:
   Jaarlijks komen we bij jou op bezoek. We kunnen elkaar dan uitgebreider spreken. En loopt je door het jaar heen tegen vragen en problemen aan? Dan helpen wij je graag verder.
  • Proactief informeren over wetswijzigingen:
   Wij houden je op de hoogte van wetswijzigingen en bepalen welke acties nodig zijn. Zo heb jij altijd een up-to-date personeelsbeleid met bijbehorende documenten.
  • Vaste contactpersoon:
   Je krijgt een vast contactpersoon, zodat we elkaar echt goed leren kennen.
  • Flexibele uren afname:
   Binnen MyAdvisor kun je zelf een keuze maken uit het aantal af te nemen uren dat jij verwacht nodig te hebben. Blijkt dit achteraf toch te weinig, dan breid je het aantal uren gemakkelijk uit.

   MyAdvisor

   Naast al het bovenstaande biedt MyAdvisor nog meer!

   Zo krijg je toegang tot onze kwartaalsessies en het SD Worx eindejaarsseminar, zodat je up-to-date bent voor wat betreft alle arbeidsjuridische en fiscale ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij je een korting aan op ons volledige opleidingsaanbod, waardoor je jouw kennis waar nodig kunt bijspijkeren op de onderwerpen naar keuze.

    Ben jij geïnteresseerd in MyAdvisor?

    Wil jij graag een vaste sparringpartner, iemand die jouw onderneming kent en zorgt dat het personeelsbeleid altijd up-to-date is? Ben jij benieuwd naar MyAdvisor, of heb je hier nog vragen over? Wij nemen graag de tijd om je verder te informeren!

    Plan een gratis digitaal kopje koffie in, mail ons op taxandlegal_nl@sdworx.com of stuur ons een WhatsApp op telefoonnummer 06-21970465.