1. Home>
  2. Evenementen & webinars>

SD Worx ontbijtsessie 11 april

Gratis ontbijtsessie: Updates én praktische tips

Met welke veranderingen moet je als werkgever rekening houden op het vlak van wet- en regelgeving? Zijn er nog belangrijke uitspraken geweest van rechters? Als ondernemer of HR professional wil je dit soort zaken graag bijhouden. Schrijf je in voor de ontbijtsessie op 11 april en blijft up-to-date.

Schrijf je in
Women and man with iPad

Datum:

Tijdstip:

Locatie:

Van der Valk Eindhoven-BestEindhovenseweg Zuid 144, 5683 PX Best

Fleur van Gisbergen
Fleur van Gisbergen
Legal Consultant
Jasper van den Bergen
Jasper van den Bergen
Tax Consultant

Programma van de dag

De sessie wordt verzorgd door de juristen en fiscalisten van het Tax & Legal Team van SD Worx Nederland. Zij adviseren dagelijks werkgevers over allerlei vraagstukken rond werkgeverschap. De sessie is praktisch van insteek en er is uiteraard ruimte voor vragen.

Voor wie is deze sessie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor HR-managers en HR-medewerkers, alsmede MKB-ondernemers die zelf HR-taken uitvoeren. Hoewel deze sessie geen specifieke voorkennis vereist, is het handig om enige basiskennis te hebben rond het tewerkstellen van medewerkers in Nederland.

Programma gratis ontbijtsessie

Terwijl jij geniet van een broodje en een cappuccino, praten onze experts je bij over de belangrijkste actualiteiten. We bespreken verschillende wetsvoorstellen zoals modernisering concurrentiebeding, meer zekerheid voor flexwerkers en wet toezicht gelijke kansen bij werving & selectie.

Fiscalist Jasper spreekt over alleenstaande ouderenkorting, vaste inrichting bij thuiswerken, aanpassingen vaste reiskosten & thuiswerkvergoeding en 30%-regeling.

We hopen je tijdens onze sessie te mogen ontvangen! 

    Ik schrijf me in

    Schrijf je hieronder in voor de ontbijtsessie op donderdag 11 april 2024 van 08.30 tot 10.30 uur.