1. Home>
  2. Evenementen & webinars>

SAP SuccessFactors webinar 24 april

Gratis webinar: Updates én praktische tips

Op woensdag 24 april organiseren we een SD Worx SAP Solution webinar. Dit webinar gaat over de aankomende H1'24 release van SAP SuccessFactors. Consultants en adviseurs van SD Worx nemen je mee in de belangrijkste updates en voorzien je van tips zodat je als HR-manager, HR-medewerker of SAP applicatie beheerder goed geïnformeerd bent over wat er aan innovaties door SAP worden uitgeleverd. Schrijf je in voor het webinar op 24 april en blijf up-to-date.

Schrijf je in
Woman with iPad

Datum:

Tijdstip:

Locatie:

Webinar

Programma van het webinar

De sessie wordt verzorgd door consultants en adviseurs met diepgaande SAP SuccessFactors expertise. Zij adviseren dagelijks werkgevers over allerlei vraagstukken rond het inzetten van nieuwe functionaliteiten. Ze zetten zich in voor het versnellen van innovatie, het verbeteren van de gebruikerservaring en het beter inzetten van de software. Deze Nederlandstalige sessie is praktisch van insteek en er is uiteraard ruimte voor het stellen van vragen tijdens het webinar.

Voor wie is deze sessie?

Het webinar is bedoeld voor HR-managers en HR-medewerkers, alsmede SAP SuccessFactors applicatie beheerders die zelf beheer taken uitvoeren.  

Programma gratis webinar

Onze collega's praten je bij over de belangrijkste zaken uit de aankomende release. Denk hierbij aan

  • Aankomende innovaties in de SAP SuccessFactors release
  • Functionaliteiten die komen te vervallen
  • Ontwikkelingen op het gebied van (story) rapportages, zowel op het platform als voor de individuele modules

Je ontvangt voor aanvang van het webinar een link naar de livestream.

Na afloop delen we de opname van het webinar. Mocht het tijdstip van het live webinar niet in je agenda passen, meld je dan toch zeker aan om de opname te ontvangen zodat je dit op een later moment terug kan kijken.

We hopen je tijdens onze sessie te mogen ontvangen!

    Ik schrijf me in

    Schrijf je hieronder in voor het webinar op woensdag 24 april 2024 van 11.00 tot 12.00 uur.