1. Home>
 2. Evenementen & webinars>

Tour de France Femmes bij SD Worx

Vive la France in Rotterdam!

Op dinsdag 13 augustus staat Rotterdam in het middelpunt van belangstelling in de wielerwereld: de Tour de France Femmes. Die middag rijdt het wielerpeloton een tijdrit door het centrum van Rotterdam. Iconische plekken zoals de Erasmusbrug en de Coolsingel worden het toneel van topsport én natuurlijk Team SD Worx-Protime. Vorig jaar won Demi Vollering de Tour de France Femmes en werden er meerdere ritten gewonnen door het beste wielerteam van de wereld. Maken SD Worx-Protime en Demi Vollering, Marlen Reusser en Lorena Wiebes er dit jaar weer een spektakel van?

Ik meld mij aan
Tour de France Femmes Rotterdam

Datum:

Tijdstip:

Wilfried de Jong

Wilfried de Jong

Oa programmamaker voor radio en televisie.

Wilfried de Jong is een Rotterdamse theatermaker, schrijver en programmamaker voor radio en televisie. Hij maakte programma’s zoals Holland Sport en 24 Uur met… en presenteerde Zomergasten. Als fervent wielerliefhebber vertelt hij tijdens het evenement zijn leukste wielerverhalen. 

  Jim van den Berg

  Jim van den Berg

  Wielercoach en tijdritexpert

  Jim van den Berg is wielercoach en tijdritexpert. Als trainer en bewegingswetenschapper weet hij perfect hoe hij trainingsschema’s op maat kan maken. Hij gaat in gesprek met Wilfried de jong en deelt zijn expertise over de – volgens hem – essentie van wielrennen: bergop rijden en hoogtemeters bedwingen.   

   Programma van de dag

   Woon dit fantastische wielerevent bij en maak vanaf de eerste rij mee wie de tijdrit wint. Wij zorgen voor een boeiend programma en een dag waarop alles tot in de puntjes is geregeld. We creëren een stukje Frankrijk midden in Rotterdam. Denk aan rijkgevulde baguettes, macarons, de lekkerste Franse wijnen en natuurlijk mag een potje jeu de boules ook niet ontbreken! 

   Locatie

   Graag nodigen we je uit bij de locatie 'Sociëteit aan de Maas'. Dit is een prachtig pand aan de Veerhaven, met een schitterend terras direct aan de Maas en het bevindt zich op slechts 500 meter van het parcours. We zorgen ook voor schermen op locatie zodat je onder het genot van een heerlijk hapje en drankje de koers kan volgen.

   Praktische informatie

   Dinsdag 13 augustus 2024

   13:00u: Aanvang

   14:00u: Wilfried de Jong en Jim van den Berg in gesprek over hun wielerpassie

   15.00u: Start tijdrit Tour de France Femmes

   18.00u: BBQ á la douce France

   20.00u: einde van een sportieve dag

   Sociëteit aan de Maas, Veerdam 1, Rotterdam

    Oui! Ik meld mij aan voor de Tour de France Femmes

    Schrijf je hieronder in voor het evenement. Gegevens van de +1 kunnen hier ook worden achtergelaten.